kohti-valoa-kolin-jooga-retriitti

Linjassa itsesi kanssa -
kohti sisäisen ja ulkoisen maailman tasapainoa


Ilmoittautuminen on nyt auki!


Image

Millaista on joutua toimimaan vasten arvojaan? Miltä tuntuu, jos ei pääse toteuttamaan jotakin osaa itsestään? Onko arkielämäsi Sinun omaasi – vai elätkö muotissa, joka ei jostain syystä tunnu omalta?Yksi ihmisen suurimmista stressin aiheista ovat sisäiset konfliktit. Ne ovat usein tiedostamattomia, mutta niiden kanssa eläminen väsyttää ja ahdistaa.

Voi olla, että huomaamattasi yrität asettautua muualta tuleviin odotuksiin. Saatat tukahduttaa jonkin osan identiteetistäsi. Ehkä et usko, että elämä, jossa voisit vapaasti olla sitä mitä haluat, on edes mahdollinen.

Ja sitten on se toinen ääripää.

Yksi ihmisen suurimmista energian lähteistä on nimittäin ulkoisen ja sisäisen maailman tasapaino. Kun tulet tietoiseksi tärkeimmistä arvoistasi ja ydinolemuksestasi, voit alkaa toteuttaa niitä päivittäisessä elämässä. Olet rehellinen itsellesi ja muille.

Tiedät, kuka olet. Se on vapauttavaa ja innostavaa!

Linjassa itsesi kanssa on intuitiivisen kirjoittamisen kurssi, joka

  • ohjaa sinua kohti tasapainoista elämää ja syvempää ymmärrystä itsestäsi
  • auttaa vähentämään sisäisiä ristiriitoja
  • tuottaa oivalluksia ja itsetuntemusta
  • antaa tietoa intuitiivisesta kirjoittamisesta henkisen kasvun välineenä ja
  • opettaa tekemään kirjoittamisesta tavan, jota voit toteuttaa joko päivittäin tai tarpeen mukaan.

Image

"Loogiset tasot on ihmeellinen apuväline. Alku tuntuu kaikessa käytännönläheisyydessään tosi yksinkertaiselta, mutta yhtäkkiä sitä huomaa edenneensä syvälle sisimpäänsä. Olen käyttänyt tätä prosessia viime vuosina säännöllisesti, ja joka kerta se tuottaa uusia oivalluksia."

– Katri Syvärinen

Kurssi etenee NLP-menetelmässä käytettävän
loogiset tasot -prosessin mukaan.


Loogiset tasot on tehokas työväline, joka ohjaa ihmistä kohti kongruenssia: tilaa, jossa elämän ulkoiset olosuhteet ja käytännön teot ovat linjassa ihmisen syvimpien uskomusten, arvojen ja identiteetin kanssa.

Käsitys omasta olemuksesta kirkastuu ja ymmärrät paremmin, miten voit ilmaista aidointa itseäsi.

6 viikkoa kestävän kurssin aikana saat kirjoittamista varten teeman ja siihen liittyviä kysymyksiä joka kolmas päivä. Et tarvitse ennakkotietoja NLP:stä tai intuitiivisesta kirjoittamisesta – saat tarvittavat tiedot kurssilla.

Kirjoitat ainoastaan itseäsi varten, omaan muistikirjaan (tai koneelle). Tekstejä ei julkaista missään eikä jaeta muiden kanssa. Syntyvän tekstin sijaan tärkeämpää on se, mitä mielessäsi tapahtuu kirjoittamisen aikana ja sen tuloksena.

Kurssi toteutetaan verkossa helppokäyttöisellä Campwire-sivustolla, jonne pääset kirjautumaan ja aloittamaan kurssin heti kun ilmoittaudut mukaan.

Valmentajana Katri Syvärinen
FM, NLP-kouluttaja, henkisen hyvinvoinnin valmentaja

Hinta 39,50,- (sis. alv 24 %) sisältää
- Tietoa ja ohjausta intuitiiviseen kirjoittamiseen
- 15 tehtävää, jotka ilmestyvät kurssisivuille joka kolmas päivä siitä alkaen kun kirjaudut kurssille (uuden tehtävän ilmestymisestä tulee aina linkki sähköpostiisi)

- Linjassa itsesi kanssa -meditaation (kesto noin 24min)
- Tehtävät ladattavassa muodossa niin, että voit ottaa ne talteen myöhempää käyttöä varten
- Mahdollisuuden keskusteluun verkossa muiden osallistujien kanssa kurssin ajan
- Pääsyn kurssisivustolle 31.5.2021 asti

Voit aloittaa kurssin milloin haluat 31.3.2021 asti.Ilmoittautuminen on nyt auki!


MUKAAN TÄSTÄ!


Image

"Olipa loistava tutkimusmatka omaan itseen! Kirjoittaminen on paljon voimakkaampaa, syvempää ja todellisempaa kuin asioiden pyörittely päässään tai niistä puhuminen. Omaehtoinen päiväkirjan pitäminen jää helposti arjen kiireissä tekemättä, mutta ohjattu kirjoittaminen patistaa lempeästi oman sisimmän äärelle. Tehtäviin kannattaa suhtautua rennosti, ei suorittamalla. Ole utelias ja avoin sille, mitä sisältäsi nousee. Sillä sieltähän nousee! Kirjoittaminen toimi hyvänä itsetutkiskeluna, itseni valmentamisena ja voimaannuttamisena. En edes oikein tiedä, mitä tapahtui, mutta varmaa on se, että jotain tapahtui! Aloin tajuta paremmin omia blokkejani ja ymmärtää toistamiani kaavoja. Sain kicksejä ja mielen kirkkautta lähes joka tehtävästä. Kirjoittamisesta tuli lisäksi hitsin hyvä olo! Kiitos Katrille ihanasta kurssista. Suosittelen!"

– Rosita Juurinen