melko-lempea-joogahaaste-kurssi-katri
Melke lempeä joogahaaste - Katri Syvärinen

Melko lempeä joogahaaste on nyt avoinna!


Kaipaatko matalan kynnyksen kehonhuoltoa ja stressinhallintaa?


Image

Tämä kurssi on monelle ollut ensimmäinen askel joogan maailmaan. Jo yli 1000 osallistujaa on vuosien varrella saanut Melko lempeästä joogahaasteesta jaksamista ja uudenlaista hyvinvointia arkeen.(Onpa tiedossa yksi uusi joogaopettajakin, joka aloitti joogan tällä kurssilla vuosia sitten. Samaa ei tarvitse tavoitella – mutta koskaan ei tiedä, millainen maailma avautuu, kun tartut uuteen tilaisuuteen!)


Moni ajattelee, että jooga sopii vain näteille ja notkeille. Tai että pitää henkisesti tai fyysisesti asettua johonkin muottiin, jotta voisi harrastaa joogaa.

Melko lempeä joogahaaste auttaa oivaltamaan, että jooga voi mukautua kenen tahansa tarpeisiin kunnosta, notkeudesta tai henkisestä vakaumuksesta riippumatta. Kurssi on muuttanut ennakkokäsityksiä joogasta.

"En tiennyt, että tämäkin on joogaa",
on moni sanonut.

Melko lempeä joogahaaste auttaa sinua löytämään oman tapasi tuoda hyvää oloa arkielämään, sinulle sopivina annoksina.


​​Katso kurssin esittelyvideo:


​Melko lempeä joogahaaste kestää kuusi viikkoa, ja sisältää 15 arkeen mahtuvaa, hoitavaa ja rentouttavaa joogaharjoitusta. Harjoitukset ilmestyvät kurssisivulle kolmen päivän välein.
Kukin harjoitus kestää 15–30 minuuttia.Harjoituksista ammennat rentoutta ja levollisuutta kiireen keskelle. Opit löytämään tiesi joogamatolle ainakin silloin tällöin ja huomaat, miten hyvää pienikin rentoutumisen hetki tekee. Opit kuuntelemaan kehoasi ja olemaan armollinen itsellesi.

Kurssi järjestetään verkossa helppokäyttöisellä Campwire-sivustolla, jonne pääset heti, kun ilmoittaudut mukaan.


Image

"Huikean hieno haaste, olen jo aivan koukussa! Keho on ollut juuri tätä vailla. Harjoitusten jälkeen olo on ihanan rentoutunut."

– Anne Rossinen

Kenelle? Minulleko?

Melko lempeä joogahaaste on suunniteltu terveille aikuisille.
Aiempaa kokemusta joogasta tai vastaavista lajeista ei tarvitse olla.

Erityisesti kurssi on suunniteltu
pysähtymistä ja rentoutumista kaipaaville
kireille, kankeille ja stressaantuneille
niille, joilla ei todellakaan ole aikaa mihinkään tällaiseen
niille, joilta liikunta on jäänyt vähiin
niille, jotka ovat urheilleet itsensä ylikierroksille asti
niille, joita aikataulut, välimatkat tai ujous estävät osallistumasta joogasalien tunneille
niille, jotka jo ovat jooganneet jonkin verran, mutta kotiharjoitus yksin tuntuu haastavalta

Joogahaasteen harjoitukset ovat
– yin-joogaa, jossa pitkillä, hitailla, passiivisilla venytyksillä
rauhoitetaan hermostoa ja avataan sidekudoksia sekä
– flow-joogaa, jossa liikutaan rauhallisesti hengityksen tahtiin. ​


Jos jokin omassa terveydentilassa mietityttää, kannattaa kysäistä lääkäriltä, millaisia kehonhuoltoharjoitteita sinun kannattaa tehdä tai onko jotakin liikettä syytä välttää.


 Mitä maksaa?

Kurssin hinta on 49,50 e (sis. alv. 24 %). Hinta sisältää

– 15 joogaharjoitusvideota (kesto 15–30 minuuttia), jotka ilmestyvät kurssisivulle kolmen päivän välein
– lyhyen alustuksen kuhunkin harjoitukseen
– videot ladattavassa muodossa niin, että ne jäävät pysyvästi käyttöösi
– pääsyn kurssisivuille 31.12.2022 asti
– reilusti rentoutta, levollisuutta ja hyvää oloa 🙂

Voit aloittaa kurssin milloin haluat 31.10.2022 asti.

Ilmoittaudu nyt helposti mukaan kurssille!
1. Klikkaa Ilmoittaudun mukaan -nappia.
2. Maksa osallistumismaksu verkkopankkitunnuksillasi.
3. Maksun jälkeen saat heti sähköpostilla tunnukset kurssisivuille.


Ilmoittaudu helposti mukaan tästä!

Tilatessasi hyväksyt sopimusehdot.

Harjoitukset on suunniteltu terveille liikuntakykyisille aikuisille. Jos jokin omassa terveydentilassa mietityttää, kannattaa kysäistä lääkäriltä, millaisia harjoitteita kannattaa tehdä tai onko jotakin liikettä syytä välttää. Videotiedostot ovat MP4-muodossa. Palveluntarjoajana vastaamme siitä, että tiedostot ovat ehjiä ja toimivia, mutta emme voi vastata niiden käytön sujuvuudesta erilaisilla laitteilla. Käyttäjä vastaa itse siitä, että hänellä on soveltuvat laitteet ja ohjelmistot videoiden katseluun.


Kurssilaisten terveisiä:


"Lämmin kiitos joogahetkistä! Olen nauttinut niistä suunnattomasti. Haaste oli nimensä mukaan lempeä. Olit saanut filosofiasi hienosti harjoituksiin: itseä kuunnellen ja ymmärtäen. Ohjauksesi oli läsnäolevaa, välillä tuntui, että olet vieressä kertomassa ja näyttämässä mallia. Jätit tilaa oman mielen ja ajatusten kuuntelulle eli otit henkisen puolen huomioon. Kiitos!"

– Johanna Pyrrö

"Ohjaajalla on minulle valtava merkitys, ja pidän kovasti tavastasi ohjata. Jos asuisin lähempänä, olisin vakiokävijä tunneillasi. KIITOS Katri, avasit todella silmäni joogan, hetken hiljentymisen ja rentoutumisen suhteen. Toivon, että joogahaaste saa joskus jatkoa, sillä maailmaa muutetaan yksi stressaantunut suorittaja kerrallaan!"

– Katja Kesti

"Lämmin kiitos sinulle Katri. Oli todella tärkeää, että teit meille Melko lempeän joogahaasteen. Rauhoittava, lempeä ja rohkaiseva puheesi on lohduttanut kovasti haastavassa elämäntilanteessa. Olen pitänyt harjoituksista paljon, ja tulen lohduttautumaan videoittesi avulla vielä pitkään."

– Anna

Image

"Kiitos Katri! Pidin joogahaasteesta paljon ja toivon, että tälle tulee jatkoa. Sopii hyvin kiireiseen elämäntyyliin, kun voi pysähtyä videon äärelle siellä, missä aikaa sattuu löytymään. Harjoitukset auttavat iltaisin ihanasti päästämään irti päivän kiireistä. Tulen pitämään näitä mukanani myös jatkossa."

– Emilia

"Kiitos Katri! Ranka on selvästi vertyneempi, ja notkeutta on tullut lisää. Sain loistavia oppeja kotiharjoitukseen, tästä on hyvä jatkaa."

– Mari

"Tämä oli kaikin puolin virkistävä ja samalla rauhoittava haaste minulle. Suosittelisin tätä vastapainoksi fyysisesti rankoille harjoitteille tai ylipäänsä henkilöille, jotka kaipaavat apua rauhoittumiseen. Olen itse saanut tästä valtavan paljon hyvää."

– Soili