Katri Syvärinen Ky / Retriittien sopimusehdot

Ilmoittautuminen retriitille on sitova. Ilmoittautumalla osallistuja sitoutuu noudattamaan tässä mainittuja ehtoja, ellei tapahtumailmoituksessa muuta mainita.

1. Vastuuvapautus

Osallistuja osallistuu retriitille omalla vastuullaan ja huolehtii itse omasta tapaturmavakuutuksestaan. Tapahtuman järjestäjä ei ole vastuussa osallistujalle tai hänen omaisuudelleen mahdollisesti aiheutuvasta haitasta.

Ohjelma on suunniteltu terveelle liikuntakykyiselle ihmiselle. Osallistuja ilmoittautuu ja osallistuu tapahtumaan vapaaehtoisesti harjoituksen yleiset riskit tiedostaen. Hän ymmärtää, että ohjaaja ei ole terveydenhuollon ammattilainen, eikä näin voi antaa arviota osallistujan terveydentilasta tai harjoittelun riskeistä juuri hänen kohdallaan. Epävarmassa tilanteessa osallistuja on velvollinen neuvottelemaan lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen kanssa harjoituksen sopivuudesta omalla kohdallaan.

Tapahtumaa ei ole suunniteltu psyykkisten eikä fyysisten sairauksien hoitamiseen vaan hyvinvoinnin tukemiseen. Se ei sovellu akuutissa vaikeassa elämäntilanteessa oleville tai mielenterveysongelmista kärsiville. Tapahtuma ei ole terapiaa tai psyykkisten ongelmien hoitoa eikä se korvaa niitä.

2. Peruutusehdot

Peruutuksista on ilmoitettava tapahtuman järjestäjälle kirjallisesti.

Ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisesti maksettua varausmaksua ei palauteta peruutuksen syystä riippumatta.

Mikäli osallistuminen peruutetaan muista syistä kuin sairastumisen johdosta alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua, veloitetaan peruutusmaksuna 50 % osallistumismaksun loppuosasta.

Mikäli osallistuminen peruutetaan muista syistä kuin sairastumisen johdosta alle 14 vrk ennen tapahtuman alkua, veloitetaan peruutusmaksuna 30 % osallistumismaksun loppuosasta.

Estyneen osallistujan tilalle voidaan vaihtaa toinen henkilö.

Mikäli peruutus tapahtuu osallistujan oman sairastumisen vuoksi, peruutusmaksua ei peritä. Mahdollisesti maksettua varausmaksua ei kuitenkaan palauteta. Sairaslomatodistus on esitettävä järjestäjälle 14 vrk sisällä peruutuksesta.

Peruutuksesta sairastumisen johdosta tulee ilmoittaa järjestäjälle mahdollisimman pian, viimeistään ennen tapahtuman alkua. Mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan neuvottelemalla.

​Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tapahtuma ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Näissä tapauksissa ilmoittautuneille ilmoitetaan asiasta viipymättä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvaamaan peruutuksesta tapahtumaan ilmoittautuneelle mahdollisesti aiheutuvia kuluja.