Kasva kirjoittajaksi etäretriitti

Sydämen ohjaama syksy


25.-27.9.2020


Image

Kummallisen kevään ja omituisen alkuvuoden jälkeen syksy vie meitä kohti uutta. Aika ajoin elämässä on hyvä pysähtyä ja kuulostella, mihin oletkaan menossa ja mikä on sinulle todella tärkeää. Ilman kompassia ei kannata suunnistaa – sinä olet tärkein matkaoppaasi.


Sydämen ohjaama syksy kutsuu sinut matkalle, jossa pääset luomaan tilaa sille, mitä tunnet, tarvitset ja toivot. Viikonloppu rentouttaa, virkistää sekä vahvistaa kehon ja mielen yhteyttä. Intuitiivinen kirjoittaminen, lempeät kehotietoisuusharjoitukset sekä ihana, täysin suorittamisesta vapaa jooga auttavat sinua löytämään itsestäsi uusia puolia. Et tarvitse aiempaa kokemusta mistään menetelmästä – riittää että osaat ottaa kynän käteen ja liikkua paikalle.

 


Viikonloppu järjestetään uniikissa kartanomiljöössä Kytäjällä, jossa ympäristö tukee hyvää oloa. Majoitumme kahden hengen huoneissa 8-12 hengen villoissa (lisämaksusta oma huone).


Viikonloppu sopii sinulle, joka
– kaipaat kiireen keskelle lepoa ja lempeyttä
– olet unohtunut uuvuttavien uskomusten vangiksi
– etsit uutta suuntaa
– et meinaa arjessa ehtiä täyttämään omia tarpeitasi
– kaipaat riittämisen ja läsnäolon tunnetta elämääsi
– haluat luoda uudenlaisen yhteyden itseesi

OHJELMA

PERJANTAINA

Klo 16–17.30 Majoittuminen
Klo 18–20 Aloitus ja ihana iltaharjoitus
Klo 20 Iltapala


LAUANTAINA 

Klo 8–9.30 Lempeä aamuharjoitus
Klo 9.30–10.30 Aamiainen Kartanon tallissa
Klo 10.30–12.30 Omaa aikaa
Klo 12.30–14 Vapautumisen workshop
Klo 14–15 Lounas
Klo 15–17.30 Omaa aikaa
Klo 17.30–19 Rentouttava iltaharjoitus
Klo 19 Illallinen
Klo 20 Saunahetki kartanon ulkosaunassa


SUNNUNTAINA

Klo 8.00–9.30 Inspiroiva aamuharjoitus
Klo 9.30–10.30 Aamiainen
Klo 10.30–11.30 Viikonlopun päätös
Katri Syvärinen

Viikonlopun ohjaa Katri Syvärinen, FM & henkisen hyvinvoinnin valmentaja, joka työstää parhaillaan seitsemättä kirjaansa.


Katri Syvärinen on henkisen hyvinvoinnin valmentaja, kirjailija ja joogaohjaaja. Hänen intohimonsa on auttaa ihmisiä vapautumaan rajoittavista uskomuksista ja elämään vapaata, rohkeaa, sydämen ohjaamaa elämää.
Katri yhdistelee erilaisia menetelmiä luovasti ja luontevasti. Hänen ohjaustyylinsä on elämyksellinen, yhtä aikaa vaikuttava ja pehmeä. Tunnit ovat kuin tarinoita, jotka virtaavat tunnelmasta toiseen – ja myös yllättävät. Mukaan saa tulla juuri sellaisena kuin on, päästämään irti turhista odotuksista. Katri osaa luoda harjoituksiin turvallisen, koskettavan tilan, jossa jokaisella on lupa rentoutua ja löytää sisältään jotakin uutta.

Tule mukaan!


HINTA:

Viikonlopun hinta 545 e,
early bird -hinta 495 e 25.8. asti.
(Sisältää alv)

Halutessasi saat oman huoneen 100 euron lisähintaan.