Astetta ihanampi joogahaaste

Astetta ihanampi joogahaaste


Ilmoittautuminen on nyt avoinna!


Image

Haluatko löytää oman flow-tilan joogamatolla – ja koko elämässä? Tuntuisiko hyvältä päästää irti ulkoisista odotuksista ja keskittyä puhtaasti omaan kehoon ja omaan fiilikseen? Onko jo aika tuntea olevansa aidosti elossa?Toipuvana ylisuorittajana tiedän, että elämässä on (liian) helppo törmäillä jatkuvasti vaatimuksiin ja odotuksiin. Tempoilla suuntaan ja toiseen, yrittää olla jotain muuta kuin on ja kadottaa matkalla itsensä.

Näin joogaohjaajana aistin samaa muistakin, sillä yleisin kysymys, johon vastaan ennen kurssien alkua on tämä: "Voinko tulla kurssille, vaikka en osaa sitä enkä pysty tuohon?" Niin moni kokee olevansa jotenkin puutteellinen tai riittämätön.

Ymmärrän sen enemmän kuin hyvin – se on (ollut) myös minun elämäni suurin haaste.

Mutta hassua kyllä – vaikka aikoinani jännitin kovasti joogatunneille menemistä – silti on käynyt niin, että riittämättömyyden haasteeni voittamisessa yksi tärkeimmistä välineistä on ollut jooga.

Ei sellainen jooga, jossa kerrotaan, mikä on oikein ja mikä väärin, tai jossa pitää kehittyä tai suorittaa. Ei sellainen jooga, jossa jatkuvasti tunnen olevani liian vähän jotain ja liian paljon jotain muuta.

(Ehkä olet ollut joskus tällaisella joogatunnilla. Niin minäkin!)

Mutta onneksi elämä vei minut toisenlaisen joogan pariin: sellaisen joogan, jossa lähtökohtana on itseen tutustuminen, turhista rajoituksista vapautuminen ja oman flow-tilan löytäminen.

Viime vuosina olen oppinut, että parhaimmillaan jooga ruokkii uteliaisuutta, vapautta ja uusia mahdollisuuksia.

Se auttaa löytämään uudenlaisen suhteen omaan itseen ja elämään. Se auttaa sinua vapauttamaan elämän voimasi ja näyttää sinulle, mitä kaikkea voitkaan olla!

Tämä voi kuulostaa suurelta, mutta  oivallukset saavat alkunsa yksinkertaisista harjoituksista. Kutsun Sinut nyt tekemään niitä kanssani.


Alkamassa on Astetta ihanampi joogahaaste.


Se on kuulemma mullistanut jo monen elämän! Kuuntele lisää kurssista esittelyvideolta:


Astetta ihanampi joogahaaste kestää 5 viikkoa.
Kunkin viikon alussa kurssisivustolle ilmestyvät kaikki kyseisen viikon harjoitukset.
Kullekin viikolle on kurssilla oma teemansa.Jokaiselle viikolle saat neljä herkkupalaa:
– lempeästi herättävä aamuharjoitus, noin 20 min
– välipalaksi meditaatio, 5–10 min
– rentouttava iltaharjoitus, 25–30 min
– audioluento viikon teemasta, kuunneltavaksi vaikka iltalenkille, 30–40 min

Luvassa on antoisa joogakokemus, joka tarjoaa uusia näkökulmia keholle ja mielelle. Aamuun annostelen sinulle pehmeää energiaa, iltaan levollisuutta ja rauhaa – ehkä myös syvempiä unia.  (Meinasin muutamaa iltaharjoitusta ohjatessani nukahtaa kameran eteen, joten uskon, että ne auttavat sinua nukkumaan paremmin.)

Harjoitukset tuovat arkeesi tietoisuutta ja läsnäoloa.  Kehotietoisuutesi paranee, jolloin sinun on helpompi kuunnella itseäsi, aistia tunteita ja intuition ohjausta.  Palaudut paremmin arjen rasituksista, ja vahvistat omaa voimaasi. Luennot auttavat hahmottamaan, mitä kyseisen viikon teema tarkoittaa maton ulkopuolella, elämässä ylipäätään. Jooga ei ole vain fyysinen harjoitus vaan tapa elää.

(Ps. Viimeksi sain palautetta, että ei tällaisia luentoja pitäisi sanoa luennoiksi. Ne eivät kuulemma ole yhtään niin tylsiä ja väsyttäviä kuin luennot yleensä!)

Mukana on myös kirjoitustehtäviä niille, jotka tykkäävät ottaa muistikirjan mukaan joogamaton viereen. Mutta mikään ei ole pakollista. Voit haastaa itseäsi juuri sen verran kuin sinun arkeesi sopii.

Haittaako, jos ei ole aiempaa joogakokemusta? ​Ei haittaa. Tämä on itsenäinen kokonaisuus eikä vaadi ennakkotietoja tai -taitoja. Mutta uskon, että luvassa on uusia oivalluksia kokeneillekin joogeille.Jooga nettikurssi

Astetta ihanampi joogahaaste järjestetään verkossa ​helppokäyttöisellä Campwire-sivustolla (kurssilaiseni sanoin: "Tätä osaa mummokin käyttää!").


Kurssin hinta on 59€ ja se sisältää
– 15 harjoitusvideota, kolme kullekin kurssiviikolle
(videot ilmestyvät viikoittain kurssisivuille siitä alkaen kun kirjaudut kurssisivuille)
– 5 audioluentoa, yhden kunkin kurssiviikon teemasta
– videot (mp4) ja luennot (mp3) ladattavassa muodossa niin, että ne jäävät pysyvästi käyttöösi
– mahdollisuuden jakaa tunnelmia verkossa muiden kurssilaisten kanssa
– pääsyn kurssisivuille 31.12.2021 asti – voit siis nauttia sivujen annista koko vuoden 2021 ajan!


Harjoitukset on suunniteltu terveille liikuntakykyisille aikuisille. Jos jokin omassa terveydentilassa mietityttää, kannattaa kysäistä lääkäriltä,  millaisia harjoitteita kannattaa tehdä tai onko jotakin liikettä syytä välttää.

Videotiedostot ovat MP4-muodossa. Palveluntarjoajana vastaamme siitä,  että tiedostot ovat ehjiä ja toimivia, mutta emme voi vastata niiden käytön sujuvuudesta erilaisilla laitteilla. Käyttäjä vastaa itse siitä, että hänellä on soveltuvat laitteet ja ohjelmistot videoiden katseluun.Mukaan tästä!

Jos haluat maksaa kurssin kahdessa erässä, klikkaa tästä.


Ilmoittaudu nyt helposti mukaan kurssille!

1. Klikkaa Ilmoittaudun mukaan -nappia.
2. Maksa osallistumismaksu verkkopankkitunnuksillasi.
3. Maksun jälkeen saat sähköpostilla tunnukset kurssisivuille.

Tilatessasi hyväksyt sopimusehdot.Image