kohti-valoa-kolin-jooga-retriitti

Elämäni virtaa ​-kurssi


Ilmoittautuminen on nyt suljettu.


Image

Kun seitsemän vuotta sitten aloin toipua uupumuksesta,
yksi tärkeimmistä toipumisen välineistä oli kirjoittaminen.
Pääni oli tuskaisen täynnä hälinää, se teki olon tukalaksi ja levottomaksi.Lopulta eräs auttaja kysyi, kirjoitanko minä.

​”Se tekisi sulle hyvää.”

Olin kirjoittanut vuosia työkseni, osasin lauseenvastikkeet ja pilkkusäännöt unissanikin. Mutta en ollut koskaan aidosti päästänyt paperille sitä, mitä pohjimmiltani tunsin. Olin päiväkirjassanikin yrittänyt olla jonkinlainen kulissi, joka jatkuvasti mietti, mitä muut ajattelisivat ajatuksistani. En uskaltanut ajatella niitä edes itse, koska olin niin kauhuissani kuoreni murtumisesta.

Mutta lopulta elämässäni tuli seinä vastaan. Sen jälkeen minulla ei enää ollut mitään menetettävää. Otin kynän käteen (en ehkä rohkeasti ja avoimin mielin, mutta otin kuitenkin) ja annoin mennä.

Päästin irti pilkuista ja lauseenvastikkeista, tekstin jäsentelystä, suorittamisesta ja yrittämisestä. Annoin kaiken minussa vapaasti valua paperille, sekaisena ja sotkuisena, kamalan kaoottisena, kuin tulppa olisi poistettu tunteideni tieltä.

Mitä enemmän kirjoitin, sitä enemmän mieleni kirkastui. Mitä enemmän kirjoitin, sitä enemmän oloni keveni, kuin kymmenien kilojen kuorma olisi vapautettu harteiltani.

Kaikki ei muuttunut kerralla kauniimmaksi, mutta pikku hiljaa kuori alkoi murtua. Elämääni alkoi löytyä uudenlainen virtaus.

Suuri auttaja oli intuitiivisen kirjoittamisen ihme. Viikkojen ja kuukausien kuluessa se auttoi minua ymmärtämään, mikä ja kuka oikeastaan olen ja mihin ihmeeseen elämä on minut tuonut.


Image

Tunnistatko tukkoisesta olosta itsesi?


Et ole yksin – meitä kiireen keskelle hautautuneita on paljon.
Mutta kokemuksesta tiedän jo, että turhista elämän tukoksista on mahdollista vapautua.

Kun tutustut sisimpääsi ja opettelet olemaan rehellinen itsellesi,
jotain sinussa ja elämässäsi lähtee liikkeelle.
Pienikin sisäinen helpotus voi vapauttaa paljon.
Jokainen muutos sisälläsi heijastuu myös ympäristöösi.

Kun kaipaat tukea tutkimusmatkallesi,
olet lämpimästi tervetullut kirjoittamaan kanssani.


Jooga nettikurssi

Elämäni virtaa on intuitiivisen kirjoittamisen kurssi,


joka pohjautuu ihkaensimmäiseen kirjoituskurssiini vuodelta 2014 (Löydä elämän flow). Kurssia on kevennetty, tiivistetty ja uusittu. Siinä on mukana kokonaan uusia tehtäviä mutta myös muutamia vanhoja. (Kuusi vuotta intuitiivisen kirjoittamisen ohjausta ovat opettaneet keskittymään olennaiseen – enemmän tehtäviä ei yleensä ole parempi, vaan päinvastoin.)

Elämäni virtaa -kurssin myötä
– tulet tietoisemmaksi ajatuksistasi ja pääset jäsentämään niitä
– tunteesi saavat turvallisen väylän purkautua
– opit kysymään itseltäsi voimaannuttavia kysymyksiä
– olosi voi konkreettisesti keventyä sekä mieli kirkastua
– opit hyödyntämään intuitiivista kirjoittamista henkisen kasvun ja hyvän olon välineenä.

Kirjoitat ainoastaan itseäsi varten. Tekstejä ei julkaista eikä jaeta muiden kanssa. Syntyvän tekstin sijaan tärkeämpää on se, mitä mielessäsi tapahtuu kirjoittamisen aikana ja sen tuloksena.


"Olipa loistava tutkimusmatka omaan itseen! Kirjoittaminen on voimakkaampaa ja syvempää kuin asioiden pyörittely päässään tai puhuminen. Omaehtoinen päiväkirjan kirjoittaminen jää helposti arjen kiireissä tekemättä, mutta ohjattu kirjoittaminen patistaa lempeästi oman sisimmän äärelle. Kurssi toimi hyvänä itsetutkiskeluna, itseni valmentamisena ja voimaannuttamisena. Aloin tajuta paremmin omia blokkejani ja ymmärtää toistamiani kaavoja. Sain kicksejä ja mielen kirkkautta lähes joka tehtävästä. Kirjoittamisesta tuli lisäksi hitsin hyvä olo! Suosittelen!"

– Rosita Juurinen

Image

Ilmoittautuminen on nyt suljettu.


Kurssilla saat neljän viikon aikana kaksi harjoitusta viikossa, yhteensä kahdeksan teemaa kysymyksineen. Kuhunkin tehtävään voit käyttää aikaa esim. 15-45 minuuttia - tai sen verran kuin tahdot.

Kurssi toteutetaan verkossa helppokäyttöisellä Campwire-kurssisivustolla, jonne pääset aloittamaan kurssin heti, kun ilmoittaudut mukaan.

Et tarvitse ennakkotietoja intuitiivisesta kirjoittamisesta – tarvittavat ohjeet löytyvät kurssisivuilta. Halutessasi pääset jakamaan ajatuksia muiden osallistujien kanssa sivuston lämminhenkisessä keskusteluosiossa.

Kurssin voi aloittaa milloin tahansa 25.11. asti. Sen jälkeen kurssi sulkeutuu. Kun rekisteröidyt kurssille, ensimmäinen tehtävä on valmiina odottamassa kurssisivuilla.

Kurssin hinta 29,50,- (sis. alv 24 %) sisältää
– Tietoa ja ohjausta intuitiiviseen kirjoittamiseen
– 8 kirjoitustehtävää, jotka ilmestyvät sivustolle kahdesti viikossa kurssin aloittamisesta alkaen
– Mahdollisuuden keskusteluun verkossa muiden osallistujien kanssa
– Tehtävät ladattavassa muodossa niin, että voit ottaa ne talteen myöhempää käyttöä varten
– Pääsyn kurssisivustolle 29.2.2020 asti