kohti-valoa-kolin-jooga-retriitti

Elämäni virtaa ​-kurssi


Avoinna nyt!


Image

Kun yhdeksän vuotta sitten aloin toipua uupumuksesta,
yksi tärkeimmistä toipumisen välineistä oli kirjoittaminen.
Pääni oli tuskaisen täynnä hälinää, se teki olon tukalaksi ja levottomaksi.Lopulta eräs auttaja kysyi, kirjoitanko minä.

​”Se tekisi sulle hyvää.”

Olin kirjoittanut vuosia työkseni. Osasin lauseenvastikkeet ja pilkkusäännöt unissanikin. Mutta en ollut koskaan aidosti päästänyt paperille sitä, mitä pohjimmiltani tunsin. Olin päiväkirjassakin jonkinlainen kulissi, joka pelkäsi, mitä muut ajattelisivat, jos lukisivat ajatukseni. En uskaltanut kohdata ajatuksiani ja tunteitani edes itse. Olin niin kauhuissani kuoreni murtumisesta.

Lopulta elämässäni tuli seinä vastaan. Uupumuksen pohjalle pudottuani minulla ei enää ollut mitään menetettävää. Otin kynän käteen (en ehkä rohkeasti ja avoimin mielin, mutta otin kuitenkin) ja annoin mennä.

Päästin irti pilkuista, tekstin jäsentelystä, suorittamisesta ja kulisseista. Annoin kaiken minussa vapaasti valua paperille, sekaisena ja sotkuisena, kamalan kaoottisena. Tulppa poistui tunteideni tieltä.

Kaikki ei muuttunut kerralla kauniimmaksi, mutta pikku hiljaa kuori alkoi murtua. Elämääni alkoi löytyä uudenlainen virtaus.

Mitä enemmän kirjoitin, sitä enemmän mieleni kirkastui. Mitä enemmän kirjoitin, sitä enemmän oloni keveni.

Suuri auttaja oli intuitiivisen kirjoittamisen ihme. Viikkojen ja kuukausien kuluessa se auttoi minua ymmärtämään, mikä ja kuka oikeastaan olen ja mihin ihmeeseen elämä on minut tuonut.


Image

Tunnistatko tukkoisesta olosta itsesi?


Et ole yksin – meitä kiireen keskelle hautautuneita on paljon.
Mutta kokemuksesta tiedän jo, että turhista elämän tukoksista on mahdollista vapautua.

Kun tutustut sisimpääsi ja opettelet olemaan rehellinen itsellesi,
jotain sinussa ja elämässäsi lähtee liikkeelle.
Pienikin sisäinen helpotus voi vapauttaa paljon.
Jokainen muutos sisälläsi heijastuu myös ympäristöösi.

Kun kaipaat tukea tutkimusmatkallesi,
olet lämpimästi tervetullut kirjoittamaan kanssani.


Jooga nettikurssi

Elämäni virtaa on intuitiivisen kirjoittamisen kurssi,


joka pohjautuu ihkaensimmäiseen kirjoituskurssiini vuodelta 2014 (Löydä elämän flow). Kurssia on kevennetty, tiivistetty ja uusittu. Siinä on mukana kokonaan uusia tehtäviä mutta myös muutamia vanhoja. (Kahdeksan vuotta intuitiivisen kirjoittamisen ohjausta ovat opettaneet keskittymään olennaiseen. Enemmän tehtäviä ei yleensä ole parempi, vaan päinvastoin.)

Elämäni virtaa -kurssin avulla
– opit päästämään irti turhista vaatimuksista
– tunteesi saavat turvallisen väylän purkautua
– tulet tietoisemmaksi niin rajoittavista uskomuksista kuin unelmistasikin
– havaitset toistuvia ajatus- ja toimintamalleja, jotka pitävät sinua jumissa
– olosi voi konkreettisesti keventyä ja mieli kirkastua
– opit kysymään itseltäsi voimaannuttavia kysymyksiä
– tutustut itseesi syvemmin kuin ennen
– huomaat, miten hyvää pienikin hetki kirjoittamista voi tehdä
– luot arkeesi yksinkertaisen tavan, jonka avulla voit edistää hyvinvointiasi aina, kun elämässä jokin mietityttää, kuormittaa tai häiritsee
– otat lempeitä askeleita kohti vapaammin virtaavaa, itsesi näköistä elämää

Kirjoitat ainoastaan itseäsi varten. Tekstejä ei julkaista eikä jaeta muiden kanssa. Syntyvän tekstin sijaan tärkeämpää on se, mitä mielessäsi tapahtuu kirjoittamisen aikana ja sen tuloksena.


Elämäni virtaa -kurssi sopii erinomaisesti myös sinulle, joka…
haaveilet luovasta kirjoittamisesta, mutta luova työskentely tuntuu juuri nyt liian suurelta urakalta. (Ehkä sitten joskus…!) Intuitiivinen kirjoittaminen on luonteva askel kohti tarinoita: runoja, novelleja, romaania, muistelmia. Sen avulla opit vapauttamaan luovuuttasi ja etsimään omaa ääntäsi.


"Olipa loistava tutkimusmatka omaan itseen! Kirjoittaminen on voimakkaampaa ja syvempää kuin asioiden pyörittely päässään tai puhuminen. Omaehtoinen päiväkirjan kirjoittaminen jää helposti arjen kiireissä tekemättä, mutta ohjattu kirjoittaminen patistaa lempeästi oman sisimmän äärelle. Kurssi toimi hyvänä itsetutkiskeluna, itseni valmentamisena ja voimaannuttamisena. Aloin tajuta paremmin omia blokkejani ja ymmärtää toistamiani kaavoja. Sain kicksejä ja mielen kirkkautta lähes joka tehtävästä. Kirjoittamisesta tuli lisäksi hitsin hyvä olo! Suosittelen!"

– Rosita Juurinen

Image

Ilmoittaudu mukaan alta!


Mukaan tästä!

Kurssilla saat neljän viikon aikana kaksi harjoitusta viikossa, yhteensä kahdeksan teemaa kysymyksineen. Kuhunkin tehtävään voit käyttää aikaa esim. 15–45 minuuttia – tai sen verran kuin tahdot.

Kurssi toteutetaan verkossa helppokäyttöisellä Campwire-kurssisivustolla, jonne pääset aloittamaan kurssin heti, kun ilmoittaudut mukaan.

Et tarvitse ennakkotietoja intuitiivisesta kirjoittamisesta. Tarvittavat ohjeet löytyvät kurssisivuilta.

Kurssin voi aloittaa milloin tahansa ti 30.11. asti. Sen jälkeen ilmoittautuminen sulkeutuu. Kun kirjaudut kurssille, ensimmäinen tehtävä on valmiina odottamassa kurssisivuilla.

Kurssin hinta 29,50,- (sis. alv 24 %) sisältää
– Tietoa ja ohjausta intuitiiviseen kirjoittamiseen
– 8 kirjoitustehtävää, jotka ilmestyvät sivustolle kahdesti viikossa kurssin aloittamisesta alkaen
myöhempää käyttöä varten
– Pääsyn kurssisivustolle 31.3.2022 asti
– Tehtävät ladattavassa muodossa niin, että voit ottaa ne talteen