hiljentymisen-lahja
Melke lempeä joogahaaste - Katri Syvärinen

Hiljentymisen lahja auttaa luomaan taikahetkiä jouluun


– lisäksi saat kirjoituskurssin "Uskalla unelmoida" samaan pakettiin!


Image

Täydellinen lahja joulunajan rentoutumiseen ja uudenvuoden taikoihin:Ihana neljän joogavideon sarja + intuitiivisen kirjoittamisen minikurssi "Uskalla unelmoida" yhteensä vain 27,50 e.

Luvassa on hyvää oloa ja elämyksiä, joista voi nauttia ensi vuonnakin. Tilaa lahjaksi viimeistään 21.12. tai itsellesi 23.12. Näin pääset jouluksi rentoutumaan!

Kurssi on nyt sulkeutunut.Hiljentymisen lahja on neljän joogavideon sarja, joka sopii kaikentasoisille joogasta kiinnostuneille. Aiempaa joogakokemusta ei tarvita – mutta saa sitä olla!


Image

Kolme harjoituksista on hidasta, rauhallista yin-joogaa, yksi lempeää flow -joogaa. Harjoitukset tarjoavat tilaisuuden lempeään kehonhuoltoon. Ne sopivat erinomaisesti stressaantuneelle ja pysähtymistä kaipaavalle.

Harjoitusten kesto on 40–50 min. Videoita voi katsoa joulu-tammikuun ajan verkon kautta helppokäyttöiseltä sivustolta. Videot saa myös ladata itselleen myöhempää käyttöä varten (mp4-muodossa).

Lisäksi pakettiin kuuluu intuitiivisen kirjoittamisen minikurssi Uskalla unelmoida (pdf-muodossa, arvo 15,90 e).

Kurssi on suunniteltu nimenomaan vuodenvaihteeseen. Se auttaa käymään läpi mennyttä vuotta ja kulkemaan tietoisesti kohti tulevaa. Tämä on paras seuralainen välipäivien inspiraatioksi ja uudenvuoden rituaaleihin!


Image

Paketin hinta yhteensä 27,50 e ​(sis. alv 24 %).

Kun tilaat paketin itsellesi, saat sen käyttöösi heti tilauksen jälkeen. Videosivusto on käytettävissä 31.1.2020 asti. Videot on ladattava talteen siihen mennessä. Jos tilaat ainoastaan lahjaksi, me toimitamme lahjan saajalle kirjautumislinkin su 22.12.2019.

​Kun tilaat itselle (tai itsellesi ja samalla lahjaksi toiselle)
Tilaus on nyt sulkeutunut.

Kun tilaat lahjaksi
Lahjatilaus on nyt sulkeutunut.


Tilatessasi hyväksyt sopimusehdot.

Harjoitukset on suunniteltu terveille liikuntakykyisille aikuisille. Jos jokin oman kehon terveydentilassa mietityttää, kannattaa kysäistä lääkäriltä, millaisia kehonhuoltoharjoitteita kannattaa tehdä tai onko jotakin liikettä syytä välttää. ​ Videotiedostot ovat MP4-muodossa. Palveluntarjoajana vastaamme siitä, että tiedostot ovat ehjiä ja toimivia, mutta emme voi vastata niiden käytön sujuvuudesta erilaisilla laitteilla. Käyttäjä vastaa itse siitä, että hänellä on soveltuvat laitteet ja ohjelmistot videoiden katseluun. Videot ovat olleet edellisen kerran myynnissä jouluna 2016 sekä bonusmateriaalina Melko lempeässä joogahaasteessa tammi-helmikuussa 2018.