Jooga Festival with Katri Syvärinen

Joogafestival Helsinki


29.2.–1.3.2020 • Kaapelitehdas, Helsinki


Image

Joogafestival Helsinki Kaapelitehtaalla kokoaa joogan ja muiden
hyvinvointilajien harrastajat, kokeilijat ja ammattilaiset saman katon alle.


Katri Syvärinen joogaa

Kaksipäiväinen Joogafestival tarjoaa mahdollisuuden tutustua eri joogamuotoihin, meditaatioon, mindfulnessiin, ayurvedaan ja muihin mielenkiintoisiin hyvinvoinnin teemoihin loistavien opettajien ja luennoitsijoiden johdolla.

Yli 100 tutustumistunnin & workshopin ja 40 luennon lisäksi festareilla on myös noin 130 näytteilleasettajan monipuolista tuote- ja palvelutarjontaa. Joogaa jokaiselle, tervetuloa mukaan!

Ohjaan Joogafestivalilla la 29.2. klo 9.30, sali 7:
TAIKAHETKIÄ AAMUUN

Taianomainen aamurituaali, joka alkaa intention asettamisella ja meditaatiolla ja jatkuu lempeällä hatha/flow-harjoituksella.

Taikaelämä on tasapainoilua sen välillä, että uskallat olla rohkeasti läsnä tässä hetkessä ja samalla ohjata katseesi unelmiesi suuntaan. Tämä taianomainen aamurituaali auttaa kuulostelemaan kehon ja sielun tunnelmia, liikkumaan kokonaisvaltaisen hoitavasti sekä asettamaan intention kohti tulevaa.

Taikahetki alkaa meditaatiolla ja jatkuu kauniisti virtaavalla hatha/flow-harjoituksella, joka herättää jokaisen solusi lempeästi uuteen päivään yksinkertaisilla asanoilla ja hetkittäin vapaalla liikkeellä. Harjoitus pohjautuu Embodied Flow™-joogasuuntaukseen, joka on hyvin kokemuksellinen ja meditatiivinen joogan muoto. Sopii kaikentasoisille.

Lisätietoa festarien kotisivuilta