Melke lempeä joogahaaste - Katri Syvärinen

Kaksi joogahaastetta yhden hinnalla – kurssi alkaa ma 20.11.23


Suosikkikurssit kantavat sinut lempeästi läpi kaamoksen, tule mukaan!

Image

Kaksi joogakurssiani, Melko lempeä joogahaaste ja Astetta ihanampi joogahaaste, ovat monelle olleet tärkeitä askelia kohti lempeämpää elämää. Ehkä sinäkin haluat luvan hellittää hetkeksi?


Vuoden pimein aika on monelle vaikea. Loppuvuosi vie helposti voimat – jos niitä on alun perin ollutkaan. Muistan, että varsinkin uupuneena pimeät aamut ja valottomat illat tuntuivat raskailta.

Vuosien varrella olen opetellut tasapainoilemaan hyväksynnän ja hyvinvoinnin välimaastossa. Välillä mökötän pimeässä oikein luvan kanssa, sitten jaksan taas tehdä päätöksen: Nyt luon ripauksen iloa ja valoa hämärään. Se on mahdollista!

Kaipaisitko sinä tuleville kuukausille lempeyttä, toivoa ja jotain ihanaa?

Kutsun sinut kanssani joogamatkalle. Ensimmäistä kertaa ikinä olen yhdistänyt kaksi joogakurssiani yhdeksi paketiksi. Niistä muodostuu yhdessä hoitava kokonaisuus.

Melko lempeä joogahaaste alkaa ma 20.11.23 ja auttaa vaalimaan jaksamista pimeän ajan yli.
Astetta ihanampi joogahaaste alkaa ma 1.1.24 ja antaa inspiroivan alun uudelle vuodelle.

Katso esittelyvideot ja ilmoittaudu mukaan!
Melko lempeä joogahaaste auttaa sinua löytämään oman tapasi tuoda hyvää oloa arkielämään, sinulle sopivina annoksina.


​​Katso kurssin esittelyvideo:​Melko lempeä joogahaaste kestää 5 viikkoa. Kullakin viikolla saat 3 arkeen mahtuvaa, hoitavaa ja rentouttavaa joogaharjoitusta (kesto 15–30 min): hidasta, hoitavaa yin-joogaa sekä lempeää flow-joogaa.


Harjoituksista ammennat rentoutta ja levollisuutta kiireen keskelle. Opit löytämään tiesi joogamatolle ainakin silloin tällöin ja huomaat, miten hyvää pienikin rentoutumisen hetki tekee. Opit kuuntelemaan kehoasi ja olemaan armollinen itsellesi.

Jokainen voi toteuttaa harjoituksia omalla tasollaan.


"Huikean hieno haaste, olen jo aivan koukussa! Keho on ollut juuri tätä vailla. Harjoitusten jälkeen olo on ihanan rentoutunut."

– Anne Rossinen

Astetta ihanampi joogahaaste auttaa sinua löytämään oman flow-tilasi, kehossa ja koko elämässä. Jooga ei ole suoritus vaan matka omaan itseen.


​​Katso kurssin esittelyvideo:


​Astetta ihanampi joogahaaste kestää 5 viikkoa. Kullakin viikolla saat sopivasti herättävän aamuharjoituksen, rentouttavan iltaharjoituksen, meditaation & audioluennon, joka auttaa viemään kurssin teemoja joogamatolta muuhun elämään.


Kurssin harjoitusten ja luentojen avulla
– vahvistat omaa voimaa ja rajoja
– tuot arkeen tilan tuntua, tasapainoa ja lempeitä siirtymiä
– pohjustat syvää unta
– tuet kehon ja mielen yhteyttä
– kohtaat itsesi uudella tavalla.


"Suosittelen lämpimästi. Sopivan pituisia ja erinomaisesti ohjattuja sessioita, monipuolinen sisältö. Kulkevat 'repussa' ja aktiivisessa käytössä kurssin jälkeenkin."
– Marja-leena
Image

BONUS!
Kahden kurssin välissä (joulun välipäivinä) saat bonuksena Taikavuosi-workshopin. Sen teemana on talven elementti: vesi.

Virtaatko kevyesti, rohkeasti ja joustavasti elämän mukana?
Uskallatko katsoa pinnan alle? Kaipaatko voimaa kohdata pelkoja ja haasteita?

Kaksituntinen workshop sisältää luento-osuuksia, meditaatioita ja mielikuvaharjoituksia, kirjoitusharjoituksia ja lempeää kehollista työskentelyä. Se sopii täydellisesti vuoden lyhyimpiin päiviin, kun keräät voimia ja rohkeutta kohti alkavaa vuotta. (Arvo 25 e)

Kenelle kurssi sopii?

Joogahaasteet on suunniteltu terveille aikuisille.
Aiempaa kokemusta joogasta tai vastaavista lajeista ei tarvitse olla.

Erityisesti kurssi sopii sinulle, joka…
…tunnet olosi kireäksi, kankeaksi tai stressaantuneeksi
…kaipaat rentoutumista, mutta hellittäminen tuntuu hankalalta
…ehdit pysähtyä vain harvoin (tai et koskaan)
…et ole aikoihin saanut itseäsi liikkeelle
…olet urheillut itsesi ylikierroksille asti
…et ole ennen joogannut, mutta haluaisit kokeilla
…olet jo joogannut jonkin verran, mutta kotiharjoitus yksin tuntuu haastavalta

Joogahaasteen harjoitukset ovat
– yin-joogaa, jossa pitkillä, hitailla, passiivisilla venytyksillä
rauhoitetaan hermostoa ja avataan sidekudoksia sekä
– flow-joogaa, jossa liikutaan rauhallisesti hengityksen tahtiin.

Astetta ihanampi joogahaaste on saanut inspiraationsa Embodied Flow -joogasuuntauksesta, joka auttaa syventämään kehotietoisuutta sekä tuomaan luonnollista virtausta ja tasapainoa niin kehoon kuin koko elämäänkin. Kurssin sisältö

Kurssin hinta (sis. alv. 24 %) on 59 e

Hinta sisältää kaksi verkkokurssia + bonusmateriaalin:
Melko lempeä joogahaaste (5 x 3 harjoitusta ma 20.11. alkaen, arvo 49 e)
Astetta ihanampi joogahaaste (10 joogaharjoitusta, 5 meditaatiota ja 5 audioluentoa ma 1.1. alkaen, arvo 59 e)
Taikavuosi-workshop: Talvi (2 h tallenne, arvo 25 e)
Materiaalit ovat käytettävissäsi 31.5.2024 asti

Tämä joogamatka vie sinut lempeästi läpi pitkien iltojen ja tuo toivoa hämäriin aamuihin. Otatko kutsun vastaan?


Kyllä, lähden mukaan!


Kurssin maksuun käy Smartum Pay (Liikunta- ja kulttuurietu) – toimipisteen nimi on Taikaelämää / Katri Syvärinen Ky. Smartumin verkkosivuilla maksun suoritettuasi lähetä sähköpostiosoitteesi osoitteeseen info @ katrisyvarinen.fi (poista välilyönnit @ merkin ympäriltä), jotta saat kutsulinkin kurssille

Harjoitukset on suunniteltu terveille liikuntakykyisille aikuisille. Jos jokin omassa terveydentilassa mietityttää, kannattaa kysäistä lääkäriltä, millaisia harjoitteita kannattaa tehdä tai onko jotakin liikettä syytä välttää.


Kurssilaisten terveisiä:


"Lämmin kiitos joogahetkistä! Olen nauttinut niistä suunnattomasti. Haaste oli nimensä mukaan lempeä. Olit saanut filosofiasi hienosti harjoituksiin: itseä kuunnellen ja ymmärtäen. Ohjauksesi oli läsnäolevaa, välillä tuntui, että olet vieressä kertomassa ja näyttämässä mallia. Jätit tilaa oman mielen ja ajatusten kuuntelulle eli otit henkisen puolen huomioon. Kiitos!"

– Johanna Pyrrö

"Ohjaajalla on minulle valtava merkitys, ja pidän kovasti tavastasi ohjata. Jos asuisin lähempänä, olisin vakiokävijä tunneillasi. KIITOS Katri, avasit todella silmäni joogan, hetken hiljentymisen ja rentoutumisen suhteen. Toivon, että joogahaaste saa joskus jatkoa, sillä maailmaa muutetaan yksi stressaantunut suorittaja kerrallaan!"

– Katja Kesti

"Lämmin kiitos sinulle Katri. Oli todella tärkeää, että teit meille Melko lempeän joogahaasteen. Rauhoittava, lempeä ja rohkaiseva puheesi on lohduttanut kovasti haastavassa elämäntilanteessa. Olen pitänyt harjoituksista paljon, ja tulen lohduttautumaan videoittesi avulla vielä pitkään."

– Anna

"Kiitos Katri! Pidin joogahaasteesta paljon ja toivon, että tälle tulee jatkoa. Sopii hyvin kiireiseen elämäntyyliin, kun voi pysähtyä videon äärelle siellä, missä aikaa sattuu löytymään. Harjoitukset auttavat iltaisin ihanasti päästämään irti päivän kiireistä. Tulen pitämään näitä mukanani myös jatkossa."

– Emilia

"Kiitos Katri! Ranka on selvästi vertyneempi, ja notkeutta on tullut lisää. Sain loistavia oppeja kotiharjoitukseen, tästä on hyvä jatkaa."

– Mari

"Tämä oli kaikin puolin virkistävä ja samalla rauhoittava haaste minulle. Suosittelisin tätä vastapainoksi fyysisesti rankoille harjoitteille tai ylipäänsä henkilöille, jotka kaipaavat apua rauhoittumiseen. Olen itse saanut tästä valtavan paljon hyvää."

– Soili