kohti-valoa-kolin-jooga-retriitti

Kohti valoa -joogaretriitti


17.-19.4.2020 • Break Sokos Hotel Koli


Image

Kohti valoa -joogaretriitti on taianomainen viikonloppu Break Sokos Hotel Kolin huikeissa energioissa. Retriitti sopii sinulle, joka kaipaat elämääsi keveyttä, tilaa, valoa ja talven taakoista puhdistumista. Kevät on keventymisen aikaa!


Image

Tule mukaan ravistelemaan ylimääräistä kuormaa harteilta ja tekemään tilaa ilolla. Saat levätä ja voimaantua turvallisessa ja sallivassa ilmapiirissä. Viikonlopun aikana pysähdyt kuulemaan tarpeitasi ja hoidat kauniisti niin kehoa kuin mieltäkin.

Et tarvitse aiempaa kokemusta – riittää että osaat liikkua paikalle ja ottaa kynän käteen. Joogaharjoitukset sopivat myös aloittelijoille.

Harjoitukset ovat ainutlaatuinen yhdistelmä lempeää joogaa (hatha/slowflow & yin), meditaatioita ja mielikuvaharjoituksia, vapaata liikettä, kirjoitusharjoituksia (muistikirja ja kynä mukaan!)
ja eteerisiä öljyjä.

​Katrin ohjaustyyli on elämyksellinen, yhtä aikaa
vaikuttava ja pehmeä. Mukaan saa tulla juuri sellaisena kuin on, päästämään irti turhista odotuksista. Katri osaa luoda harjoituksiin turvallisen, koskettavan tilan, jossa jokaisella on lupa rentoutua ja löytää sisältään jotakin uutta.

HINTA: 390 eur/hlö/2hh/2vrk ja 470 eur/hlö/1hh/2vrk

Sisältää kahden vuorokauden majoituksen aamiaisineen,
lauantain lounaan ja illallisen sekä viikonlopun jooga-ohjelman. Ilmoittautuminen 3.4.2020 mennessä. Varausmaksu 100 €/huone. Kurssin toteutuminen edellyttää 15 osallistujaa.

Lisätiedot ja varaukset: Break Sokos Hotel Kolin myyntipalvelu, puh. 020 1234 662, sales.karelia@sokoshotels.fi

Kolin joogaretriitin ohjelma