Kasva kirjoittajaksi etäretriitti

Taikasanoja - Hoida itseäsi kirjoittamalla -workshop


Lauantaina 4.11.2023 Zoomissa - tallenne saatavilla


Image

Kuinka voit paremmin kirjoittamalla?
Opettele keventämään oloasi ja päästämään irti turhista huolista intuitiivisen kirjoittamisen avulla.


Moni on huomannut, kuinka olo paranee, kun purkaa ajatuksensa muistikirjan sivulle.
Kirjoittaminen on tutkitustikin erinomainen keino vähentää stressiä.
Sen avulla voit hellittää menneistä kokemuksista ja tulevista huolista sekä tulla tietoiseksi toistuvista kaavoista elämässäsi.

Tervetuloa Taikasanoja -workshoppiin la 4.11.2023.
 Hoitava ja inspiroiva workshop antaa avaimet, joilla voit avata sisäisiä lukkojasi.
Opit, miten on mahdollista voida paremmin intuitiivisen kirjoittamisen avulla. 

Et tarvitse ennakkotietoja tai -taitoja.
Riittää, että kynä ja paperi pysyvät kädessä.
Perinteiset kirjoitussäännöt saat unohtaa heti alkumetreillä.


Kiireinen elämä tekee olosta tukkoisen. Hyvinvoinnin työkalutkin saattavat tuntua suorittamiselta. Tai sitten niitä ei jaksa tai muista käyttää arjessa. Ehkä olet kadottanut itsesi kiireen ja tekemisen alle.

Kirjoittaminen on ihmeellinen itsensä hoitamisen väline. Kun haluat oppia yksinkertaisia tapoja oloa keventävään kirjoitustyöskentelyyn, Taikasanoja-workshop on sinua varten.

Image

Taikasanoja-workshopissa


opit kysymään itseltäsi kysymyksiä, jotka auttavat ratkomaan sisäisiä pulmia
saat helppoja kirjoitusharjoituksia, joita voit hyödyntää jatkossa itsenäisesti
huomaat, miten hyvää pienikin hetki kirjoittamista voi tehdä
kohtaat lempeästi itsesi – ehkä löydät jotain kauniimpaa kuin mitä osasit odottaaSinun ei tarvitse ryhtyä suorittamaan kirjoittamista säännöllisesti.
Mutta workshopin avulla sinun on helpompi jatkossa auttaa itseäsi voimaan paremmin silloin, kun sitä eniten tarvitset.

Taikasanoja-workshop sopii kaikentasoisille.


Ohjelma sisältää luento-osuuksia, lempeää kehollista työskentelyä sekä mielikuva- ja kirjoitusharjoituksia. Sinulla ei tarvitse olla kirjoittajataustaa. Kehollisia harjoituksia jokainen voi soveltaa itselleen sopivaksi. Oleellista harjoituksissa on tunteminen ja kokeminen, ei minkään vaatimusten täyttäminen. Tänne saa tulla vapautumaan turhista odotuksista. Riität juuri sellaisena kuin olet.Tämä workshop on suunniteltu sinulle, joka


• huomaat, että mielessäsi pyörivät usein joko menneet tapahtumat tai tulevat huolet
olet kuullut, että kirjoittaminen voisi tehdä hyvää, mutta et ihan tiedä, mistä ja miten aloittaa
et ole aikoihin saanut omaa aikaa itsellesi, ja olet kipeästi sen tarpeessa
haluat oppia tuntemaan itseäsi paremmin
tunnistat, ettei sinun ole aina helppo ilmaista syvimpiä tunteitasi ja tarpeitasi 
et ehdi arjessa kiireeltä kuulla omia ajatuksiasi
olet saanut tarpeeksesi suorittamisesta ja haluat vain tehdä itsesi hyväksi jotain tosi yksinkertaistaWorkshop pidetään la 4.11. klo 10–12.30. Zoomissa, saat tallenteen käyttöösi 1 kk ajaksi.Paikkoja on rajoitettu määrä!


Varaa omasi tästä!

Miten intuitiivinen kirjoittaminen eroaa aamusivuista tai muusta vapaasta tajunnanvirrasta?


Intuitiivinen kirjoittaminen on vapaasti virtaavaa kirjoittamista ilman perinteisiä kirjoitussääntöjä, mutta ei puhdasta tajunnanvirtaa.
Sen lähtökohtana ovat teemat ja kysymykset, jotka auttavat sinua purkamaan sisäisiä ristiriitoja, tunnistamaan rajoittavia uskomuksia ja ilmaisemaan tunteita, jotka ovat ehkä jääneet käsittelemättä.

Tutkimus on osoittanut, että mikä tahansa kirjoittaminen ei välttämättä vähennä stressiä. Intuitiivinen kirjoittaminen auttaa valitsemaan uusia, hoitavia näkökulmia ja käsittelemään menneisyyden tapahtumia rakentavasti.
Kyse ei siis ole loputtomasta tunteissa vellomisesta vaan siitä, että opettelet ilmaisemaan niitä ja päästämään niistä irti.


Image

Kasva kirjoittajaksi -etäretriitillä opit


erottamaan, millaisia kysymyksiä itseltään kannattaa kysyä – ja mitä taas välttämättä ei 
tutkimaan omaa tarinaasi ja vapautumaan vanhasta kuormasta
hyödyntämään lempeää kehollista työskentelyä kirjoittamisen yhteydessä (hellivä jooga ja kirjoittaminen ovat IHANA yhdistelmä!)
ottamaan pieniä ja silti suuria askelia kohti itsesi näköistä elämää


Nyt on aika ottaa päivä itselle ja kysyä niitä kysymyksiä, joita sisimpäsi on halunnut päästää pintaan jo pitkään.Workshop pidetään la 4.11. Saat siitä myös tallenteet käyttöösi 1 kk ajaksi. Voit siis osallistua, vaikket pääsisi linjoille juuri ko. päivänä.


Ilmoittaudu mukaan tästä!
Katri Syvärinen

Retriitin ohjaa Katri Syvärinen, FM & henkisen hyvinvoinnin valmentaja, jonka seitsemäs kirja Sinun tarinasi voima ilmestyi vuonna 2021.


Hänellä on takanaan 12 vuoden työkokemus toimittajana ja julkaisujen tekijänä, kymmenen vuotta bloggaajana. Taustallaan Katrilla on suomen kielen maisterin tutkinto, lisäksi Katri on NLP-kouluttaja ja RYT500h-joogaohjaaja. Hänen ohjauksensa on ainutlaatuinen yhdistelmä erilaisia menetelmiä. Katrin ohjaustyyli on yhtä aikaa inspiroiva, vahvan vaikuttava ja lempeän salliva. Etänäkin Katri luo harjoituksiin turvallisen tilan, jossa jokaisella on lupa rentoutua ja löytää sisältään uutta voimaa.


”Kun vuonna 2012 tajusin, miten uupunut olin, pääni oli aivan täynnä. Ajatuksia, tunteita, huolia. Kaikkea mitä pitäisi tehdä, ja kaikkea mitä olin kokenut, mutta mitä en missään nimessä uskaltanut ajatella. 

Päiväkirjaan kirjoittamisesta ei tullut mitään, sillä ylisuorittajana ja kielen ammattilaisena yritin vain kirjoittaa täydellistä tekstiä, joka kuulostaisi viisaalta, jos joku sattuisi lukemaan sen. Sitten sain vinkin, että nyt vain päästä irti säännöistä. Anna mennä. Ja tekstiä alkoi tulla. Kirjoitin kymmeniä muistikirjoja täyteen. Joka sivun myötä jotain minussa vapautui.

Aloin tutustua siihen, miten kirjoittaminen vaikuttaa hyvinvointiin. Aloin yhdistää siihen osaamistani valmentamisesta ja NLP-menetelmästä, ja niin intuitiivinen kirjoittaminen alkoi kehittyä. Ensimmäinen kurssi käynnistyi verkossa 2014. Sittemmin kursseillani on käynyt tuhansia ihmisiä. Nykyään ohjauksessani on vahvasti mukana myös kehollisuus, sillä kehon ja mielen yhteys on ainutlaatuinen. Uskon, että näissä harjoituksissa on taikaa, joka auttaa jokaista löytämään itsestään jotain uutta.” – Katri Syvärinen

Tule mukaan!


PÄIVÄN HINTA: 99 e (sis. alv 24 %) sisältää

  • päivän ohjelman
  • videotallenteet, jotka ovat katsottavissasi kuukauden ajan tapahtuman jälkeen
  • kuusi viikkoa kestävän Written selfie -verkkokurssin, jonka avulla voit jatkaa intuitiivista kirjoittamista itsenäisesti kevään ajan (kurssi avautuu 1.11.22, arvo 39 e)

ILMOITTAUTUMINEN: Paikkoja on rajoitettu määrä! Ryhmällä on myös minimimäärä, jonka tulee täyttyä viimeistään vuorokautta ennen tapahtuman alkua tapahtuman toteutumiseksi.

Ilmoittautumisen jälkeen saat automaattisesti ohjeet kurssisivustolle liittymiseksi. Kurssisivulta löydät valmistautumisohjeet ja Zoom-linkin.

Tapahtuma pidetään la 15.10. Saat siitä tallenteet käyttöösi 1 kk ajaksi. Voit siis tulla mukaan, vaikket pääsisi linjoille juuri ko. päivänä. Ilmoittaudu mukaan alta!HUOM. Workshopissa kehotetaan jokaista kunnioittamaan ja kuuntelemaan omia rajojaan ja tarpeitaan ja toteuttamaan harjoituksia sen mukaan. Tapahtuma ei ole terapiaa tai psyykkisten ongelmien hoitoa eikä se korvaa niitä. Tapahtumaa ei ole suunniteltu psyykkisten eikä fyysisten sairauksien hoitamiseen vaan hyvinvoinnin tukemiseen. Se ei sovellu akuutissa vaikeassa elämäntilanteessa oleville tai mielenterveysongelmista kärsiville. Voit osallistua tapahtumaan kuuntelemalla ja tekemällä harjoituksia itsenäisesti – mitään ei tarvitse jakaa muille osallistujille.