Kasva kirjoittajaksi etäretriitti

Kirjoita Katrin kanssa -etätreffitImage

Kirjoita Katrin kanssa -etätreffit jatkuvat syksyllä 2022 niin, että ne ovat avoinna Kasva kirjoittajaksi -koulutuksiin (sekä rajatusti Kasva kirjoittajaksi -etäretriiteille) osallistuville.

Mikäli olet kiinnostunut Kasva kirjoittajaksi -koulutusohjelmasta, ilmoittaudu ihmeessä jonotuslistalle täällä! (Silloin saat myös tiedot aina tulevista etäretriiteistä.) Koulutus alkaa jälleen syyskuussa 2022 ja haku avautuu elokuussa.

Hei kirjoittamisen ystävä tai kirjoittamisesta haaveileva, oletko sinäkin hyvä vitkuttamaan aloittamista? Kaipaisitko ryhmän tukea ja sovittua kellonaikaa, jotta saat itsesi liikkeelle? Meitä on muitakin… ja siksi syntyivät Kirjoita Katrin kanssa -etätreffit!


Image

Kun haluat ideoida, kirjoittaa tai editoida omassa rauhassa ja silti yhdessä, tule mukaan, etätreffit sopivat mihin tahansa keskittymistä vaativaan työskentelyyn. Aiemmilla kirjoitustreffeillä on aloitettu kirjoja, ahkeroitu opinnäytetyötä, ideoitu instatiliä, kirjoitettu runoja kaipauksesta – ja mitähän jatkossa syntyy? Sinä valitset!

Etätreffit järjestetään Zoomin kautta, joten voit osallistua sieltä, missä sinä ja läppärisi tai muistikirjasi olette. Yhteinen sessio alkaa pienellä meditaatiolla ja intention asettamisella, ja ne virittävät kohti kirjoitusflow’ta. Sitten jokainen uppoutuu tekemään omaa luovaa työskentelyään. Puolivälissä otetaan lempeä 15 minuutin taukojooga, sitten jatketaan vielä toiseen virtaavaan kirjoitustuokioon. Lopuksi vaihdetaan lyhyesti tunnelmia chatin välityksellä ja suljetaan luova tila yhdessä.

Katri Syvärinen

Etätreffit ohjaa Katri Syvärinen, FM & henkisen hyvinvoinnin valmentaja, joka työstää parhaillaan seitsemättä kirjaansa.


Hänellä on takanaan 12 vuoden työkokemus toimittajana ja julkaisujen tekijänä, seitsemän vuotta bloggaajana. Taustallaan Katrilla on suomen kielen maisterin tutkinto. Lisäksi Katri on NLP-kouluttaja ja RYT500h-joogaohjaaja. Hänen kannustava ja salliva ohjauksensa on ainutlaatuinen yhdistelmä erilaisia menetelmiä.


”Kirjoittajaksi kasvaminen on ollut minulle mutkainen matka. Olin jo pitkään ollut ’toimittaja’ ja ’bloggaaja’, mutta vasta nelikymppiskesänäni tajusin olevani KIRJOITTAJA. En siis vain työ- ja ammattimielessä vaan sydämessäni. Kirjoittaminen ei ollutkaan vain tehtävä tai ammatti, vaan jotain suurempaa ja kokonaisvaltaisempaa, se oli minun sieluni. Se oli jotain, mitä olin tullut tänne tekemään siksi että minä olin minä. Uskon, että sisäinen kirjoittaja löytyy meistä kaikista, kun vain uskallamme sen päästää esiin.” – Katri

Tule mukaan!


HINTA: 15 e (sis. alv 24 %)

Tulevat päivämäärät näkyvät aina tällä sivulla.

Toteutuakseen etätreffien minimiosallistujamäärän on tultava täyteen.


ILMOITTAUTUMINEN: 

Varaa paikkasi Holvi-kaupan kautta viimeistään 3h ennen tapahtuman alkua. Ilmoittautuessasi saat paluupostissa sekä linkin treffeille, että ohjeet Zoom-ohjelman lataamiseen. Yhteys avataan 5 min ennen varsinaista aloitusta. Silloin voi jo saapua linjoille, virittäytyä yhteiseen tilaan ja vaikkapa moikkailla muita kirjoittajia chatissa.


Palaute edellisestä tapahtumasta


”Päätin osallistua Kirjoita Katrin kanssa -etätreffeille siltä istumalta, kun tapahtuma tuli eteeni ensimmäistä kertaa. Olen kirjoittamassa kirjan jossain vaiheessa, ja sen aihekin on jo selvillä; en vain ole saanut projektia sen enempää eteenpäin. Ajattelin, että tällainen yhteinen kirjoitustapahtuma voisi olla sysäys, jonka tarvitsen - ja olin oikeassa! Katrin ohjaama alkumeditaatio ja kirjoittamisen aloittamiseen liittyvät vinkit avasivat jotain minussa siinä määrin, että kynä alkoi sauhuta. Puolivälissä tehtiin vielä taukojooga, joka oli oikein hyvä pysäytys, mutta samalla se jollain ihmeellisellä tavalla kytkeytyi kirjoittamiseen ja siihen luovaan tilaan, jossa olin. Kirjoitin yhteensä noin kymmenen sivua tekstiä!

Koin tämän yhteisen kirjoitustapahtuman tosi hyödylliseksi. En tiedä, mitä siinä tapahtuu, mutta jotenkin ihmeellisesti kirjoituskanavat aukeavat eri tavalla yhdessä kuin yksin kirjoittaessa, etenkin kun tämä kaikki on itselle uutta. Tämä sopiikin mielestäni hyvin heille, jotka ovat kirjoittamisen alkutaipaleella, tai kaipaavat vähän buustia omaan jo vakiintuneeseen kirjoitustyyliinsä. Hyvää herättelyä kaikkinensa. Kiitos Katri! –Jenni Kivikoski