kirjoita-kevyempi-kesä-kurssi

Kirjoita kevyempi kesä


Neljä viikkoa kestävä intuitiivisen kirjoittamisen kurssi, joka on kuin henkinen detox.


Avoinna nyt, aloita vaikka heti!


Image

Jos olo tuntuu talven jälkeen väsyneeltä tai tukkoiselta, voi olla, että kaipaat puhdistuskuuria. Jos elämä on ollut hektistä, uupuneen kehon lisäksi mielikin saattaa olla niin sanotusti täynnä. Kiire, huolet ja stressi saavat olon sekavaksi ja ajatukset vatkaantuvat epämääräiseksi puuroksi. Kirjoita kevyempi kesä on 4 viikkoa kestävä henkinen detox. Se sisältää yksinkertaisia mutta olennaisen tärkeitä kysymyksiä sinulle, jonka pää on ihan täynnä kiirettä, kuormaa ja… elämää. Kun pysähdyt kurssin lempeiden harjoitusten pariin edes hetkeksi, tunnet, miten olosi helpottaa.

Tämä kurssi on aiemmin ollut avoinna vuosina 2015 ja 2016. Mikäli olet osallistunut Kirjoita kevyempi kesä -nimiselle kurssille sen jälkeen, kyseessä on ollut sisällöltään kokonaan eri kurssi. Tule siis ihmeessä mukaan nyt!


Intuitiivinen kirjoittaminen on erinomainen tapa puhdistaa mieltään kaikesta ylimääräisestä.

Se purkaa stressin luomaa kuormaa. Pienetkin annokset kirjoittamista auttavat ajatuksia kirkastumaan sekä tunteita purkautumaan. Image

Kirjoita kevyempi kesä on suunniteltu erityisesti

– pysähtymistä tarvitseville
– väsähtäneille ja stressaantuneille
– kevyempää oloa kaipaaville


Kurssi sopii erityisen hyvin sinulle,  
– jonka arjessa ei tahdo olla tilaa omien tarpeidesi ilmaisuun
– tarvitset tavan selkeyttää ja jäsennellä ajatuksiasi
– haluat oppia pysähtymään, ehkä jopa viipyilemään ihan vain itsesi seurassa
– haluat oppia hyödyntämään intuitiivista kirjoittamista henkisen kasvun ja hyvän olon välineenä. 


​​​"Kirjoita kevyempi kesä -kurssi oli voimakas kokemus. Kirjoittaminen avasi uusia näkökulmia elämäni polulle. Olin unohtanut, miten terapeuttista kirjoittaminen on. Kiitos kurssista, olen vakuuttunut, että se tuli minulle oikeaan aikaan."

– Jaana​Kurssilla saat 4 viikon ajan joka toinen päivä pienen harjoituksen.


Mukana on 10 + 1 oivalluttavaa kirjoitustehtävää ja 4 muuta ihanaa elämystä.


Kirjoitat ainoastaan itseäsi varten, tekstejä ei julkaista eikä jaeta muiden kanssa. Syntyvän tekstin sijaan tärkeämpää on se, miten paljon mielesi voikaan keventyä kirjoittamisen aikana ja sen tuloksena. 


Anna turhien taakkojen purkautua paperille.


Et tarvitse ennakkotietoja intuitiivisesta kirjoittamisesta eikä sinun tarvitse olla "oikea" kirjoittaja voidaksesi osallistua. Tarvittavat ohjeet löytyvät kurssisivuilta.


Kirjoita kevyempi kesä -kurssin myötä
– tulet tietoisemmaksi ajatuksistasi ja pääset jäsentämään niitä
– tunteet saavat kanavan purkautua
– opit kysymään itseltäsi voimaannuttavia kysymyksiä
– olosi voi konkreettisesti keventyä sekä mieli kirkastua
– opit hyödyntämään intuitiivista kirjoittamista henkisen kasvun ja hyvän olon välineenä.

Kurssi toteutetaan verkossa helppokäyttöisellä Campwire-kurssisivustolla, jonne pääset aloittamaan kurssin heti, kun ilmoittaudut mukaan.

HUOM! Kurssilla ei ole tarkkaan määritettyä alkamis- ja päättymispäivämäärää. Voit ilmoittautua mukaan koska tahansa 17.6.–18.7.2021 välisenä aikana.

Ensimmäinen tehtävä on valmiina odottamassa kurssisivuilla. Kun kirjaudut kurssille, sivuillesi alkaa ilmestyä uusi tehtävä joka toinen päivä neljän viikon ajan. Kurssisivusto on käytettävissäsi lokakuun loppuun asti riippumatta siitä, milloin aloitat – keveys saa siis kantaa pitkälle syksyyn!

Voit valita sinulle parhaimman ajankohdan osallistumiselle – tai tulet mukaan heti ja teet tehtäviä omaan tahtiisi pitkin kesää ja alkusyksyä.


Kurssin hinta 29 e (sis. alv 24 %) sisältää
– Tietoa ja ohjausta intuitiiviseen kirjoittamiseen
– 10 + 1 kirjoitustehtävää
– 4 ihanaa bonustehtävää!
– Kirjoitustehtävät ladattavassa muodossa niin, että voit ottaa ne talteen myöhempää käyttöä varten
– Pääsyn kurssisivustolle 31.10.2021 asti


ILMOITTAUDUN MUKAAN!

Image

"Tämä kurssi sai alkunsa aikoinaan, kun tunsin, että olen toipunut uupumuksesta. Kirjoittaminen oli silloin yksi tärkeimpiä voiman lähteitäni ja toipumisen välineitä. Halusin auttaa muitakin selvittämään väsynyttä päätä. Tämä olikin parina kesänä yksi suosituimpia kurssejani. Nyt jos koskaan uskon, että mielen keventämiselle on tarvetta. Kun kaipaat ylimääräisen kuorman purkamista, olet lämpimästi tervetullut mukaan!"


Katri Syvärinen, henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja toipuva ylisuorittaja