Image

Luovuuskartta-workshop la 6.1.24

(Zoomissa – tallenne saatavilla)


Sinulle, joka kaipaat elämääsi lempeää seikkailua ja taikaa


Image

Elämässä navigoiminen ei aina ole helppoa. Kuinka löydät yhteyden luovaan puoleesi? Voisiko 2024 olla se vuosi, jolloin alat tehdä tilaa luoville unelmillesi, salaisillekin? Luovuus on jo sinussa, vaikka se tuntuisi olevan kadoksissa… ja mikä parasta: luovuuteen on monta tietä. Tule kokoamaan oma Luovuuskarttasi!


Moni ajattelee, että enhän minä ole luova. Usko pois, tiedän tunteen! Minusta tuntuu hassulta opettaa mitään luovuudesta, sillä suurimman osan elämästäni ajattelin luovuuden olevan jokin taiteen tekemisen taito, joka ihmisellä joko on tai ei. (Minulla tietenkään ei.)

Mutta luovuus ei ole vain harvoille jaettu lahja vaan voima, joka on kaikissa, myös sinussa, kun opettelet vaalimaan sitä. Luovia unelmia voi ruokkia kuka tahansa – ja niin kannattaa tehdä! Luovuus on tapa katsoa elämää taianomaisin silmin.

Uuden ajan luovuus voi olla hoitavaa ja vapauttavaa itsensä etsimistä ja ilmaisemista, vaikka haparoidenkin. Parhaimmillaan saat luovista tuokioista energiaa, levollisuutta ja suuntaviivoja elämääsi. Saatat löytää oman luovan flow-tilasi, jossa yhdistyvät rentous ja inspiraatio. Ei ole kiire suorittaa mitään, mutta luot lempeästi tilaa jollekin uudelle ja kutkuttavalle.

Luovuuskartta-workshopissa autan sinua aktivoimaan sisäisen kompassisi ja löytämään oman suuntasi. Workshopissa pääset tutustumaan luovuuskartan tärkeisiin etappeihin lempeän kehollisesti, mielikuvien kautta ja sitten valitsemallasi tavalla: voit kirjoittaa, piirtää, maalata, askarrella – aivan kuten itse haluat!

Sinun ei tarvitse workshopin aikana saada aikaan mitään suurta ja näkyvää, jos et halua. Voit levätä workshopin tunnelmassa ja pohdiskella harjoitusten teemoja omaan tahtiisi. Halutessasi voit jatkaa Luovuuskartan työstämistä myöhemmin itsenäisesti. Ehkä otat siitä työkalun, jonka pariin voit palata säännöllisesti, kun haluat kirkastaa suuntaasi.

Vuoden alussa on täydellinen hetki pysähtyä tunnelmoimaan uutta ja ottaa pieniä askelia kohti luovaa taikaelämää. Tule mukaan ammentamaan uskoa luoviin unelmiisi. Tarvitset vain hippusen seikkailumieltä 🙂

Luovuuskartta-workshop sopii sinulle, joka

– tarvitset tukea ja vahvistusta itsesi ilmaisemiseen
pelkäät itsesi ilmaisemista, näkyväksi tulemista tai epäonnistumista
kaipaat elämääsi jotain ihanaa kaiken kuormittavan keskellä (edes hetkeksi!)
– kadotat helposti itsesi arjen keskellä
– koet elämäsi tylsäksi ja harmaaksi
haluaisit löytää oman luovuutesi, mutta et tiedä, mitä se voisi tarkoittaa
– kuulet sisälläsi jonkinlaisen kutsun seikkailuun, mutta et tiedä, mihin suuntaan lähteä

Luovuuskartta-workshop sisältää

Luento-osion, jolla saat tienviittoja luovalle polullesi
Lempeän kehollisen harjoituksen, jossa pääset kokemaan luovuuskartan kiehtovat mutkat ja lumoavat maisemat
Luovuuskartan osa-alueiden työstämistä valitsemallasi tavalla: kirjoittamalla, piirtämällä, askartelemalla tms.
Mielikuvaharjoituksia, joiden äärellä voit levätä ja kohdata rauhassa itsesi

Harjoitukset sopivat kaikentasoisille, et tarvitse aiempaa kokemusta. Jokainen voi soveltaa harjoituksia omaan tilanteeseensa sopivaksi.

Image

Ajankohta:
La 6.1.2024 klo 10–14
(Zoomissa – tallenne saatavilla)

Hinta (sis. alv. 24 %):
59 e

Hinta sisältää:
– workshop-ohjelman
– Spotify-soittolistan käytettäväksi harjoituksen taustalla
– tallenteen workshopista käyttöösi 1 kk ajaksi
– ohjeet, joiden avulla voit jatkaa Luovuuskartan työstämistä itsenäisesti tapahtuman jälkeen

Paikkoja on rajattu määrä!

Heti ilmoittautumisen jälkeen saat paluupostina ohjeet kurssisivulle kirjautumiseen (tarkista myös roskaposti!). Kurssisivulta löydät Zoom-linkin, tapahtuman jälkeen tallenteen sekä valmistautumisohjeet. Varaa ennen workshopin alkua valmiiksi haluamasi tarvikkeet kirjoittamiseen (muistikirja tai vihko ja kyniä), piirtämiseen tai askarteluun (esim. pahvi tai luonnoskirja, lehtiä, askartelupapereita, tusseja, sakset, liimaa tms.), valintasi mukaan.

 

KYLLÄ, ilmoittaudun mukaan!

HUOM! Jokainen vastaa itse siitä, että hänellä on osallistumiseen tarvittava nettiyhteys, laite ja Zoom-ohjelma. Tulethan hyvissä ajoin linjoille tarkistamaan, että saat yhteyden toimimaan. Kurssisivulta löydät ohjeistuksen Zoomin käyttöön, mutta emme voi antaa henkilökohtaista ohjausta teknisissä kysymyksissä.

Image