Sinussa on taikavoimaa kurssi

Näin asetat rajoja -workshop


Etäworkshop lauantaina 6.11.


Image

​Näin asetat rajoja -workshop


Omaan voimaansa astuminen vaatii rajojen asettamista. Rajat suojaavat sinua niin henkisesti kuin fyysisestikin. Ne auttavat sinua huolehtimaan itsestäsi ja keskittymään olennaiseen.

Rajoja asettamalla määrittelet, mikä sinulle on ok. Opettelet aika ajoin sanomaan muille ei. Rajojen asettaminen tarkoittaa automaattisesti myös sitä, että sanot samalla kyllä itsellesi ja sille, mikä sinulle on hyväksi. Jo se, että alat harjoitella rajojen asettamista, on huikean suuri askel kohti omaa voimaa. Rajat ovat itsensä hoitamista ja arvostamista. Jos haluat muiden kunnioittavan sinua, sinun tulee itse kunnioittaa itseäsi. 

Näin asetat rajoja -workshop auttaa sinua vahvistamaan omaa voimaasi. Saat oivalluksia, tietoa ja uskallusta rajojen asettamiseen. Pääset pohtimaan, mitä rajat sinun elämässäsi tarkoittavat, ja tuntemaan, miltä oma voima tuntuu kehollisesti. Workshop ohjataan etänä Zoomin kautta, joten voit käsitellä asioita rauhassa ikiomassa tilassasi.

Käsittelemme workshopissa arkipäivän tilanteita, joihin voit vaikuttaa. Sen sijaan suuret elämän haasteet, kuten väkivalta ja hyväksikäyttö, jätetään ulkopuolelle.Sinussa on taikavoimaa kurssi

Workshop sopii sinulle, joka...

…tunnet (tai kuvittelet), että sinulta odotetaan jatkuvasti jotakin

…otat usein taakaksesi toisten tunteita

…olet aina se, joka venyy, joustaa ja sopeutuu

…koet, ettei sinun tarpeitasi huomioida

…et uskalla sanoa ei, koska pelkäät, ettei sinusta pidetä

…ärsyynnyt, kun toiset ihmiset pitävät puolensa

…et löydä elämästäsi aikaa ja tilaa itsellesi

Katri Syvärinen

Kurssin ohjaa henkisen hyvinvoinnin valmentaja Katri Syvärinen.


Ohjaajana toimii henkisen hyvinvoinnin valmentaja Katri Syvärinen, joka on kirjoittanut rajoittavista uskomuksista kirjan Sinun tarinasi voima – Vapaudu vanhasta ja uskalla loistaa.

Katrin ohjaustyyli on yhtä aikaa inspiroiva, vaikuttava ja lempeän salliva. Etänäkin Katri luo harjoituksiin turvallisen tilan, jossa jokaisella on lupa rentoutua ja kohdata itsensä.Ilmoittaudu nyt helposti mukaan!


Aika: la 6.11. klo 10–13
Paikka: Etäworkshop Zoomin kautta ohjattuna
Hinta: 59 e (sis. alv 24 %)


Workshopin hintaan sisältyy:

– tallenne workshopista käyttöösi 1 kk ajaksi
– rajoja vahvistava yin-joogaharjoitus käyttöösi 1 kk ajaksi
– meditaatioharjoitus rajojen vahvistamiseen (ladattavaksi itselle)

– tehtäviä, joiden avulla voit jatkaa teeman parissa workshopin jälkeen


Workshopilla on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä vuorokautta ennen tapahtuman alkua, jotta se toteutuu.

Ilmoittautumisen jälkeen pääset automaattisesti kurssisivulle, josta löydät valmistautumisohjeet ja vuorokautta ennen tapahtuman alkua Zoom-linkin.


ILMOITTAUDUN MUKAAN!

HUOM. Workshopissa kehotetaan jokaista kunnioittamaan ja kuuntelemaan omia rajojaan ja tarpeitaan ja toteuttamaan harjoituksia sen mukaan. Tapahtuma ei ole terapiaa tai psyykkisten ongelmien hoitoa eikä se korvaa niitä. Tapahtumaa ei ole suunniteltu psyykkisten eikä fyysisten sairauksien hoitamiseen vaan hyvinvoinnin tukemiseen. Se ei sovellu akuutissa vaikeassa elämäntilanteessa oleville tai mielenterveysongelmista kärsiville. Voit osallistua tapahtumaan kuuntelemalla ja tekemällä harjoituksia itsenäisesti – mitään ei tarvitse jakaa muille osallistujille.