Sinussa on taikavoimaa kurssi

Näin hoidat äitihaavaa -workshop


Etäworkshop lauantaina 8.5.


Image

​Näin hoidat äitihaavaa -workshop


Suhde omaan äitiin on yksi elämän tärkeimmistä, ehkä kaikkein tärkein. Mutta entä jos suhde ei olekaan täynnä ehdotonta rakkautta vaan pikemminkin kipua?

Äitihaava on vaiettu, mutta monia koskettava aihe. Henkilökohtaisella tasolla äitihaava on kokoelma kipukohtia ja rajoittavia uskomuksia, jotka juontavat juurensa äidin ja tyttären suhdedynamiikasta. Usein kyse on riittämättömyyden ja arvottomuuden tunteista, joka laajemmin johtuu naiseuden aliarvostamisesta kollektiivisella tasolla. Nämä uskomukset ovat periytyneet sukupolvelta toiselle jo pitkään, mutta nyt meidän on aika purkaa niitä.

Äitihaavan käsitteleminen ei tarkoita äitien syyllistämistä tai loputonta menneiden kaivelua, vaan sitä, että opettelet ymmärtämään ilmiötä, hoitamaan sisäistä lastasi ja vahvistamaan omaa voimaasi. Kun hoidat itseäsi, hoidat samalla aiempia sukupolvia, joilla ei ole ollut voimavaroja ja mahdollisuutta asian käsittelyyn.

Näin hoidat äitihaavaa -workshop auttaa sinua ymmärtämään äitihaavan luonnetta ja muistuttaa, että et ole kokemuksesi kanssa yksin. Pääset ilmaisemaan turvallisesti tunteitasi. Ehkä löydät uusia näkökulmia, ymmärrystä, jopa anteeksiantoa. Puhumme kuitenkin myös rajoista: ymmärrys ja anteeksianto eivät tarkoita, että mitä tahansa pitäisi hyväksyä ja sietää.

Workshop ohjataan etänä Zoomin kautta, joten voit käsitellä asioita rauhassa ikiomassa tilassasi. Se pidetään päivää ennen äitienpäivää: viikonloppuna, joka on monelle vaikea. Workshop sisältää luento-osuuden, meditaatioita ja mielikuvaharjoituksia, kirjoitusharjoituksia sekä sisäistä lasta hoitavan yinjoogaharjoituksen (sopii kaikentasoisille). Tänne voit rauhassa tulla kokemaan sitä, mitä et ehkä aina uskalla edes itsellesi ilmaista.Sinussa on taikavoimaa kurssi

Workshop sopii sinulle, joka...

…tunnet, ettei äitisuhteessasi kaikki ole kunnossa
…koet usein, että sinussa on jotain vääränlaista
…olet tullut kotona mitätöidyksi
…kuulet usein mielessäsi äidin kriittisen äänen
…jatkuvasti pienennät itseäsi
…et uskalla onnistua, menestyä tai puhua omaa totuuttasi
…tunnet syyllisyyttä, jos et toimi äitisi toiveiden mukaan
…kaipaat äitisi hyväksyntää, mutta et kuitenkaan tunne koskaan kelpaavasi

Katri Syvärinen

Kurssin ohjaa henkisen hyvinvoinnin valmentaja Katri Syvärinen.


Ohjaajana toimii henkisen hyvinvoinnin valmentaja Katri Syvärinen, joka on juuri kirjoittanut rajoittavista uskomuksista kirjan Sinun tarinasi voima.

Katrin ohjaustyyli on yhtä aikaa inspiroiva, vaikuttava ja lempeän salliva. Etänäkin Katri luo harjoituksiin turvallisen tilan, jossa jokaisella on lupa rentoutua ja kohdata itsensä. Workshopissa Katri jakaa myös omaa tarinaansa äitihaavakokemuksestaan.Ilmoittaudu nyt helposti mukaan!


Aika: la 8.5. klo 10–13
Paikka: Etäworkshop Zoomin kautta ohjattuna
Hinta: 49 e (sis. alv 24 %)
Ilmoittautuminen: varaa paikkasi Holvi-kaupan kautta (paikkoja on rajoitettu määrä).

Workshopin hintaan sisältyy:


– tallenne workshopista käyttöösi 1 kk ajaksi
– kolme meditaatioharjoitusta (äitihaavan hoitamiseen, sisäisen lapsen kohtaamiseen ja myötätunnon vahvistamiseen)
– kirjoitusharjoituksia, joiden parissa voit jatkaa aiheen työstämistä myöhemmin

 

Workshopilla on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä vuorokautta ennen tapahtuman alkua, jotta se toteutuu.

Tapahtumaa edeltävänä perjantai-iltana saat sähköpostiisi Zoom-linkin, jolla pääset mukaan tapahtumaan.


ILMOITTAUDUN MUKAAN!

HUOM. Workshopissa kehotetaan jokaista kunnioittamaan ja kuuntelemaan omia rajojaan ja tarpeitaan ja toteuttamaan harjoituksia sen mukaan. Tapahtuma ei ole terapiaa tai psyykkisten ongelmien hoitoa eikä se korvaa niitä. Tapahtumaa ei ole suunniteltu psyykkisten eikä fyysisten sairauksien hoitamiseen vaan hyvinvoinnin tukemiseen. Se ei sovellu akuutissa vaikeassa elämäntilanteessa oleville tai mielenterveysongelmista kärsiville. Voit osallistua tapahtumaan ainoastaan kuuntelemalla ja tekemällä harjoituksia itsenäisesti – mitään ei tarvitse jakaa muille osallistujille.