Sinussa on taikavoimaa kurssi

Näin hoidat äitihaavaa -workshop


Etäworkshop lauantaina 2.10.


Image

​Näin hoidat äitihaavaa -workshop


Suhde omaan äitiin on yksi elämän tärkeimmistä, ehkä kaikkein tärkein. Mutta entä jos suhde ei olekaan täynnä ehdotonta rakkautta vaan pikemminkin kipua?

Äitihaava on vaiettu, mutta monia koskettava aihe. Henkilökohtaisella tasolla äitihaava on kokoelma kipukohtia ja rajoittavia uskomuksia, jotka juontavat juurensa äidin ja tyttären suhdedynamiikasta. Usein kyse on riittämättömyyden ja arvottomuuden tunteista, joka laajemmin johtuu naiseuden aliarvostamisesta kollektiivisella tasolla. Nämä uskomukset ovat periytyneet sukupolvelta toiselle jo pitkään, mutta nyt meidän on aika purkaa niitä.

Äitihaavan käsitteleminen ei tarkoita äitien syyllistämistä tai loputonta menneiden kaivelua, vaan sitä, että opettelet ymmärtämään ilmiötä, hoitamaan sisäistä lastasi ja vahvistamaan omaa voimaasi. Kun hoidat itseäsi, hoidat samalla aiempia sukupolvia, joilla ei ole ollut voimavaroja ja mahdollisuutta asian käsittelyyn.

Näin hoidat äitihaavaa -workshop auttaa sinua ymmärtämään äitihaavan luonnetta ja muistuttaa, että et ole kokemuksesi kanssa yksin. Pääset ilmaisemaan turvallisesti tunteitasi. Ehkä löydät uusia näkökulmia, ymmärrystä, jopa anteeksiantoa. Puhumme kuitenkin myös rajoista: ymmärrys ja anteeksianto eivät tarkoita, että mitä tahansa pitäisi hyväksyä ja sietää.

Workshop ohjataan etänä Zoomin kautta, joten voit käsitellä asioita rauhassa ikiomassa tilassasi. Workshop sisältää luento-osuuden, meditaatioita ja mielikuvaharjoituksia, kirjoitusharjoituksia sekä lempeästi voimaannuttavan, sisäistä lasta hoitavan yinjoogaharjoituksen (sopii kaikentasoisille). Tänne voit rauhassa tulla kokemaan sitä, mitä et ehkä aina uskalla edes itsellesi ilmaista.Sinussa on taikavoimaa kurssi

Workshop sopii sinulle, joka...

…tunnet, ettei äitisuhteessasi kaikki ole kunnossa
…koet usein, että sinussa on jotain vääränlaista
…olet tullut kotona mitätöidyksi
…kuulet usein mielessäsi äidin kriittisen äänen
…jatkuvasti pienennät itseäsi
…et uskalla onnistua, menestyä tai puhua omaa totuuttasi
…tunnet syyllisyyttä, jos et toimi äitisi tai muiden perheenjäsenten asettamien odotusten ja toiveiden mukaan
…kaipaat äitisi tai muiden auktoriteettien hyväksyntää, mutta et silti koskaan tunne kelpaavasi

Katri Syvärinen

Kurssin ohjaa henkisen hyvinvoinnin valmentaja Katri Syvärinen.


Ohjaajana toimii henkisen hyvinvoinnin valmentaja Katri Syvärinen, joka on kirjoittanut rajoittavista uskomuksista kirjan Sinun tarinasi voima – Vapaudu vanhasta ja uskalla loistaa.

Katrin ohjaustyyli on yhtä aikaa inspiroiva, vaikuttava ja lempeän salliva. Etänäkin Katri luo harjoituksiin turvallisen tilan, jossa jokaisella on lupa rentoutua ja kohdata itsensä. Workshopissa Katri jakaa myös omaa tarinaansa äitihaavakokemuksestaan.Ilmoittaudu nyt helposti mukaan!


Aika: la 2.10. klo 10–13.30
Paikka: Etäworkshop Zoomin kautta ohjattuna
Hinta: 59 e (sis. alv 24 %)


Workshopin hintaan sisältyy:


– tallenne workshopista käyttöösi 1 kk ajaksi
– kolme meditaatioharjoitusta (äitihaavan hoitamiseen, sisäisen lapsen kohtaamiseen ja myötätunnon vahvistamiseen)
– kirjoitusharjoituksia, joiden parissa voit jatkaa aiheen työstämistä myöhemmin


Workshopilla on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä vuorokautta ennen tapahtuman alkua, jotta se toteutuu.

Ilmoittautumisen jälkeen pääset automaattisesti kurssisivulle, josta löydät valmistautumisohjeet ja vuorokautta ennen tapahtuman alkua Zoom-linkin.


ILMOITTAUDUN MUKAAN!

HUOM. Workshopissa kehotetaan jokaista kunnioittamaan ja kuuntelemaan omia rajojaan ja tarpeitaan ja toteuttamaan harjoituksia sen mukaan. Tapahtuma ei ole terapiaa tai psyykkisten ongelmien hoitoa eikä se korvaa niitä. Tapahtumaa ei ole suunniteltu psyykkisten eikä fyysisten sairauksien hoitamiseen vaan hyvinvoinnin tukemiseen. Se ei sovellu akuutissa vaikeassa elämäntilanteessa oleville tai mielenterveysongelmista kärsiville. Voit osallistua tapahtumaan kuuntelemalla ja tekemällä harjoituksia itsenäisesti – mitään ei tarvitse jakaa muille osallistujille.


Palaute aiemmin pidetystä workshopista


"Katrin läsnäoleva, syvästi liikuttava ja selkeä ohjaus koskettaa Zoominkin välityksellä. Katrin seurassa on turvallista kohdata kipeimpiä tunteita ja kasvaa sisältä päin yhä lähemmäs itseäni. Voin luottaa olevani hyväksytty ja arvokas sellaisena kuin olen.

Äitihaavaa, tyttären ja äidin väliseen suhteeseen liittyviä kipupisteitä ja juurisyitä Katri avaa kunnioittaen esiäitejä vuosikymmenten takana äänessään rakkaus. Katrin rohkeus tarttua tähän sukupolvien yli ulottuvaan tabuun ja rajoittaviin uskomuksiin on ihailtavaa ja vapauttavaa. Workshop voimauttaa, murtaa kahleita ja antaa toivoa parantaa omat haavat sekä haastaa lempeästi luomaan nahkani uudelleen."
– Liina