Jooga Festival with Katri Syvärinen

Namaste Himos -joogafestivaali


10.6.–12.6.2022


Image

Katri Syvärinen joogaa

Namaste Himos on joogafestivaali lähellä keskisuomalaista luontoa. Jo kolmatta kertaa järjestettävä jooga-viikonloppu on täynnä huikeita kohtaamisia ja monipuolista ohjelmaa.

Tervetuloa luomaan yhteyttä itseesi ja toisiin!

Ohjaan Joogafestivalilla sekä perjantaina että lauantaina.

Pe 10.6. klo 19.30–21.30 UNLOCKING MAGIC

Sinussa on taikavoimaa. Joskus se vain piiloutuu roolien ja rajoittavien uskomusten taakse. Joogapolku on parhaimmillaan matka, joka ohjaa sinua laskeutumaan itseesi, sukeltamaan pinnan alle ja vapauttamaan ainutlaatuista elämän energiaa.

Tule nauttimaan ensimmäisestä festari-illasta taianomaisessa tilassa, jossa yhdistyy Katrin meditatiivinen puhe ja rentouttavat lepoasanat. Sen jälkeen harjoituksessa seikkaillaan uteliaasti yin-joogan pitkien venytysten sekä yksinkertaisten flow-asanoiden välillä. Hetkittäin päästetään irti kaikista muodoista ja annetaan kehon ilmaista omaa taikaansa vapaassa liikkeessä.

Sopii kaikentasoisille: jokainen voi toteuttaa harjoitusta itseään kuunnellen ja kunnioittaen.

Tämä harjoitus on elämys, jota ei kannata jättää väliin!

La 11.6. klo 17–18.30:
TAIKAELÄMÄÄ-TYÖPAJA

Onko sinun vaikea pysähtyä kuulemaan itseäsi arjessa? Miten luoda pyhiä hetkiä kiireiden keskelle?

Taikaelämää-työpajassa palautat yhteyden itseesi, kehoosi ja elämän luonnollisiin sykleihin. Kehoa ja mieltä hoitavien harjoitusten avulla pääset kysymään, mitä sinulle oikeastaan kuuluu – ja miten ohjata energiaa haluamaasi suuntaan.

Työpajassa opit yhdistämään kauniisti kehollisuutta, korttien kanssa työskentelyä sekä intuitiivista kirjoittamista.

Ota mukaan muistikirja & kynä, ja jos sinulla on jo käytössä jokin korttipakka, tuo sekin! (Paikalla on joitakin korttipakkoja lainaan, ja halutessasi voit myös ostaa oman.) Et tarvitse ennakkotietoja tai -taitoja.

Tule ammentamaan välineitä taikaelämäsi luomiseen.

Lisätietoa festarien kotisivuilta