Kasva kirjoittajaksi etäretriitti

Neljä ovea luovuuteen


Kasva kirjoittajaksi -etäretriitti uupuneille, kiireisille ja inspiraatiota kaipaaville (pe 7.4.23 Zoomissa – tallenne saatavilla)


Image

Onko sinun vaikea vaalia luovuuttasi arjessa? Onko väsymys tai kiire usein itsesi toteuttamisen (tai muun ihanan tiellä)? 

Ehkä uteliaisuus ja unelmat ovat jääneet kiireisen elämän jalkoihin. Saatat tuntea olosi väsyneeksi tai ylivirittyneeksi, ja kaipaat jotain omaa (ja rentoa!).


Arki on usein kaukana elinvoimasta. Jaksaminen hiipuu paikasta toiseen juostessa, elämänilo katoaa täydellisyyttä tavoitellessa. Mitä halusinkaan elämältä? Olisi ihanaa tehdä jotain luovaa, mutta missä välissä ehtisin edes aloittaa?

Luovuus ei ole voimia vievä suoritus vaan tapa tuoda toivoa ja iloa väsyneen elämään. Kun kytkeydyt luovaan energiaasi, vahvistat myös luontaista elämän voimaasi. Luovuuden syklien mukaan eläminen auttaa sinua heräämään henkiin väsyttävien vaiheiden jälkeen – ja vähitellen jopa kukoistamaan.

Kun haluat oppia vaalimaan luovuuttasi ja jaksamistasi, Kasva kirjoittajaksi -etäretriitti pe 7.4.23 on sinua varten – ja siitä tulee täydellinen pääsiäisen avaus! Päivän aikana pääset avaamaan neljä ovea, jotka ohjaavat sinua kohti lempeää, luovaa flow-tilaa. Niistä saat myös sopivan väljiä ohjenuoria arjen hyvinvointiin.

Tämänkertaisella Kasva kirjoittajaksi -etäretriitillä


– opit avaamaan neljä ovea kohti luovuutta ja elinvoimaa
– voit hellittää suorittamisesta, levätä ja kuulla itseäsi
– laskeudut rauhassa itsesi äärelle
– huomaat, miten tärkeä voiman lähde luovuus voi olla
– pääset yhdistämään kehollisuuden ja kirjoittamisen
– saat vinkkejä arjen jaksamiseen ja voimavarojesi tukemiseen


Kasva kirjoittajaksi -etäretriitti on sinun omaa taika-aikaasi. Sinulla ei tarvitse olla kirjoittajataustaa eikä suuria kirjoitushaaveita. Kehollisia harjoituksia jokainen voi soveltaa itselleen sopivaksi. Tänne saat tulla vapautumaan turhista odotuksista – riität juuri sellaisena kuin olet.

Kasva kirjoittajaksi -etäretriitti sopii erityisesti sinulle, joka

– huomaat, että arjessa jää liian harvoin tilaa luovuudelle ja itsesi hoitamiselle
– tiedät, että suorittamisesta olisi hyvä päästää irti, mutta hellittäminen on hankalaa
– haaveilet kirjoittamisesta, mutta arkeen on vaikea mahduttaa mitään uutta
– et ole saanut riittävästi aikaa itsellesi, ja olet kipeästi sen tarpeessa
– et enää jaksaisi kiirettä ja paineita, ja kaipaat sallivampia tapoja toteuttaa itseäsi
haluat viettää hetken omassa rauhassa ja nauttia rennosta, lempeästä tunnelmasta


Kasva kirjoittajaksi -etäretriitti sisältää


– Hidasta, hoitavaa joogaa, joka tuo levollisuutta kevään kiireiden keskelle
Intuitiivista kirjoittamista, joka auttaa sinua kuulemaan tarpeitasi ja toiveitasi
Kannattelevia sanoja, joiden äärellä voit levätä
Luento-osion: tietoa ja tukea rutiineihin, joilla luot arkeen jaksamista ja inspiraatiotaHarjoitukset sopivat kaikentasoisille. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai intuitiivisesta kirjoittamisesta. Etäretriitistä otetaan tallenne, joka on käytössäsi 1 kk ajan tapahtuman jälkeen. Ei siis haittaa, vaikket pääsisi linjoille juuri ko. päivänä.


Katri Syvärinen

Retriitin ohjaa Katri Syvärinen, FM & henkisen hyvinvoinnin valmentaja, jonka kahdeksas kirja ilmestyy toukokuussa 2023.


Hänellä on takanaan 12 vuoden työkokemus toimittajana ja julkaisujen tekijänä, kymmenen vuotta bloggaajana. Taustallaan Katrilla on suomen kielen maisterin tutkinto, lisäksi Katri on NLP-kouluttaja ja RYT500h-joogaohjaaja. Hänen ohjauksensa on ainutlaatuinen yhdistelmä erilaisia menetelmiä.

Katrin ohjaustyyli on yhtä aikaa inspiroiva, vahvan vaikuttava ja lempeän salliva. Etänäkin Katri luo harjoituksiin turvallisen tilan, jossa jokaisella on lupa rentoutua ja löytää sisältään jotain uutta.

Kuva: Sampo Korhonen / Bazar KustannusTule mukaan!


HINTA: 59 e

HINTA SISÄLTÄÄ:
– etäretriitti-ohjelman
– Spotify-soittolistan käytettäväksi harjoituksen taustalla
– tallenteen etäretriitistä käyttöösi 1 kk ajaksi


AJANKOHTA:
Pe 7.4.2023 klo 10–13
(Zoomissa)

Paikkoja on rajattu määrä!

Heti ilmoittautumisen jälkeen saat paluupostina ohjeet kurssisivulle kirjautumiseen (tarkista myös roskaposti!). Kurssisivulta löydät Zoom-linkin, valmistautumisohjeet ja tapahtuman jälkeen tallenteen.


HUOM! Jokainen vastaa itse siitä, että hänellä on osallistumiseen tarvittava nettiyhteys, laite ja Zoom-ohjelma. Tulethan hyvissä ajoin linjoille tarkistamaan, että saat yhteyden toimimaan. Kurssisivulta löydät ohjeistuksen Zoomin käyttöön, mutta emme voi antaa henkilökohtaista ohjausta teknisissä kysymyksissä.


Etäretriitillä kehotetaan jokaista kunnioittamaan ja kuuntelemaan omia rajojaan ja tarpeitaan ja toteuttamaan harjoituksia sen mukaan. Tapahtuma ei ole terapiaa tai psyykkisten ongelmien hoitoa eikä se korvaa niitä. Tapahtumaa ei ole suunniteltu psyykkisten eikä fyysisten sairauksien hoitamiseen vaan hyvinvoinnin tukemiseen. Se ei sovellu akuutissa vaikeassa elämäntilanteessa oleville tai mielenterveysongelmista kärsiville. Voit osallistua tapahtumaan kuuntelemalla ja tekemällä harjoituksia itsenäisesti – mitään ei tarvitse jakaa muille osallistujille.

Palaute edellisestä tapahtumasta


”Kiitos Katri aivan ihanasta retriitistä! Sain paljon eväitä kirjoittajan matkalleni, vahvistusta sisäiselle äänelleni ja sen arvolle, juuri sellaisena kuin se on. Minä saan, minä voin, minä uskallan. Kirjoittamisprosessi itsessään jäsentyi, sai raameja niin, että on helpompi aloittaa ja jatkaa. Jokin liikahti suuresti näiden kahden päivän aikana. Kiitos lempeästä ohjauksestasi ja siitä, että jaat omastasi, itsestäsi.” –Maija Myller


Kasva kirjoittajaksi etäretriitti