Image

Taikasanoja ja villasukkajoogaa -retriitti

 


18.–20.11.22 Tuomiston kartano, Karkku

Ilmoittautuminen avoinna nyt!


Image

Haluaisitko pysähtyä hetkeksi levon ja unelmien äärelle?
Kaipaatko kiireiden keskelle ja syksyn hämärään omaa taika-aikaa?


Image

Taikasanoja ja villasukkajoogaa on ihanan leppoisa viikonloppuretriitti, jossa pääset hellittämään hetkeksi, hoitamaan kehoasi ja inspiroitumaan uusista (tai vanhoista) unelmista.

​PAIKKANA on satumainen Tuomiston kartano Karkussa (40 minuuttia Tampereelta Porin suuntaan – paikallisjunalla pääsee viereen).

Tämä on jo kymmenes retriittini Tuomistolla, ja aiempien kokemusten perusteella tiedän, että tämä on monille elämää muuttava kokemus. Onko nyt sinun vuorosi?

Sanoissa ja sinussa on salaperäistä taikaa.


Retriitillä yhdistyvät kauniisti Katrin taikajooga, intuitiivinen kirjoittaminen ja unelmat.
Viikonlopun aikana käännyt rauhassa sisäänpäin: laskeudut kehoosi, rentoudut, kohtaat turvallisessa tilassa sielusi salaisetkin kutsut.

Kun kirjoitat muistikirjan sivuille sen, mitä todella haluat, alat tehdä unelmistasi totta.

Harjoitukset ovat ainutlaatuinen yhdistelmä
– lempeää joogaa (hatha/slow flow, yin-jooga, restoratiivinen jooga)
– meditaatioita, rentoutuksia, mielikuvamatkoja
– intuitiivista kirjoittamista sekä
– jakamista ja keskustelua.

Täällä on aikaa – sinulle itsellesi.

Sekä joogan että kirjoittamisen suhteen voit olla juuri siinä missä olet, kokemuksella ei ole merkitystä. Voit tulla mukaan juuri omasta lähtökohdastasi. 


Image

Joogaharjoitukset sopivat kaikentasoisille, myös aloittelijoille. Harjoituksia voi aina muokata itselleen sopivaksi – mihinkään ei tarvitse eikä saakaan yrittää venyä väkisin.

Retriitin ohjaa Katri Syvärinen, henkisen hyvinvoinnin valmentaja, jolta on julkaistu seitsemän kirjaa. Hänellä on takanaan 12 vuoden työkokemus toimittajana ja julkaisujen tekijänä, kahdeksan vuotta bloggaajana. Taustallaan Katrilla on suomen kielen maisterin tutkinto. Lisäksi Katri on NLP-kouluttaja ja RYT500h-joogaohjaaja (Yin & Hatha/Embodied Flow™ inspired). Katrin ohjaus on kiehtova yhdistelmä erilaisia menetelmiä.

Katrin ohjaustyyli on elämyksellinen, yhtä aikaa vaikuttava ja salliva. Paikalle saa tulla juuri sellaisena kuin on, päästämään irti turhista odotuksista. Katri osaa luoda tunneille turvallisen, taianomaisen tilan, jossa henkinen ja fyysinen harjoitus kytkeytyvät saumattomasti toisiinsa. Jokaisella on rauha löytää sisältään jotakin uutta.

Palautetta aiemmilta retriiteiltä:


HYVÄÄ NIIN SIELULLE KUIN RUUMIILLE
"Kiitos tästä voimauttavasta, taianomaisesta ja uskomattoman ihanasta viikosta. Toivon sydämestäni, että pystyn arjessa vaalimaan tätä maagisuutta, jota olen itseeni täällä jokaisella hengenvedolla imenyt. Rakastan tapaasi olla läsnä, ilmaista itseäsi ja ohjata. Harjoituksissa pääsee jopa jonkinlaiseen hurmostilaan, jota ei voi sanoin kuvata. Olet uskomaton, ihana ja upea nainen ja ohjaaja. Kaikki tämä yhdistettynä Tuomiston uskomattomaan tunnelmaan on tehnyt hyvää niin sielulle kuin ruumiille. Olen kiitollinen, että olen saanut olla osa tätä kaikkea."
– Katri K.


KAIKKI ODOTUKSET YLITTYIVÄT
"Ohjaustyylisi on lempeä, salliva ja hyvin läsnäoleva. Kuuntelit ja luit meitä ja viikon sisältö muokkautui sen mukaan. Lempeyden ja sallivuuden taustalla on paljon tietoa ja osaamista, jota määrätietoisesti käytät. Hyödynsit myös ryhmän voimaa ja tukea. Paneudut työhösi ja koin saavani rahalleni vastineen. En ennakkoon tiennyt, mitä odottaa – odotin kuitenkin jotain, ja kaikki odotukset ylittyivät!"
– Tuula


NAURUA, OIVALLUKSIA, AVAUTUVIA LUKKOJA
"Retriitti lumoavan kauniissa Tuomiston kartanossa taianomaisen Katrin lempeässä ohjauksessa oli jotain, jota ei oikein voi sanoin kuvailla. Viikko oli täynnä harjoituksia, hiljentymistä, liikettä, kirjoittamista, itkua, naurua, oivalluksia, avautuvia lukkoja, luonnon ihmettelyä, läsnäoloa, yhteyttä, kauneutta, voimaa. Kiitollisuus Katria, kartanon väkeä ja kanssaretriittiläisiä kohtaan on valtava. Jos mahdollisuus osallistua tällaiseen tulee, tartu siihen!"
– Henna


RETRIITIN OHJELMA OLI TODELLA HYVÄ
"Katri on ihana, läsnäoleva, inhimillinen, suorastaan taianomainen. Retriitin ohjelma oli todella hyvä, vapaa-aikaa oli riittävästi ja harjoituksista sai paljon irti. Pidin joogatunneista valtavasti, niissä jokaisessa oltiin joogan ytimessä. Liikesarjat ovat sivuseikka, tärkeintä on saada liikuttaa ja tunnustella, vapauttaa kehoa ja mieltä, saavuttaa sielun syvyydet oman voiman kautta, silti hellässä ohjauksessa. Tuomiston kartano on ihanin paikka, jossa olen ollut lomalla tai retriitillä. Sen tunnelma itsessään palauttaa, rentouttaa, voimaannuttaa. Kiitos, kiitos, kiitos!"
– Tanja

Image
Image

OSALLISTUMISMAKSU 

Early bird -hinta, kun ilmoittaudut 30.9.2022 mennessä: 444 e
1.10.2022 alkaen: 499 e
(sis. arvonlisäveron: majoitus 10 %, ateriat 14 %, ohjelma 24 %)

Erityisruokavaliosta (esim. gluteeniton, maidoton, oman menun vaativat allergiat) lisämaksu 20 e / hlö.

Osallistumismaksu maksetaan laskulla, jonka saat ennen retriittiä ja joka tulee olla maksettuna retriitin päätöshetkellä.

Hintaan sisältyy:

-2 yön majoitus 2–4 hh kartanon päärakennuksessa (omat lakanat mukaan). Mahdolliset majoitustoiveet huomioidaan ja pyritään toteuttamaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
-täysihoito (ohjelman mukaiset ateriat -rakkaudella kotikeittiössä valmistettua kasvisruokaa, jossa suositaan luomua ja oman puutarhan satoa)
-rentouttava & inspiroiva retriittiohjelma
-lauantaina puusauna
-iso annos hyvää oloa, innostusta ja selkeyttä omalle polulle!

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautumiset sähköpostilla (info @ katrisyvarinen.fi - poista välilyönnit). Liitä mukaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Kerro myös lyhyesti, mikä sinua retriitissä kutsuu ja mitä erityisesti kaipaat.

Ilmoittautuessasi sitoudut noudattamaan sopimus- ja peruutusehtoja.

Paikkoja on rajallisesti. Ryhmäkoko on 10–16 henkeä. Retriitti toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on 17.10. mennessä vähintään 10. Senkin jälkeen voi ilmoittautua, mikäli tilaa vielä on ja tapahtuma on toteutumassa.

Ruokavalioita tiedustellaan osallistujilta lähempänä tapahtumaa.

ALUSTAVA OHJELMA

Oikeudet muutoksiin pidätetään.


PE
17–18 Saapuminen ja majoittuminen
18 Aloitusrinki, teetä & pientä naposteltavaa
19 Päivällinen
20–21.15 Villasukkavenytyksiä viltin alla, intuitiivista kirjoittamista ja syvärentoutus

LA
8.00 Aamutee ja -kahvi tarjolla
8.30 Sopivasti uninen aamujooga
9.45 Aamiainen
11–12.30 Taikasanoja olohuoneen lämmössä: inspiraatiota unelmointiin & lempeästi ohjattuja kirjoitusharjoituksia
12.30–14 Omaa aikaa kirjoittamiseen, lukemiseen, ulkoiluun, päivätorkkuihin, villasukkien neulomiseen…
14 Lounas
15–16.30 Omaa aikaa
16.30 Unelmapiiri & -meditaatio
17.30 Hoitavia venytyksiä joogamatolla
19 Päivällinen
20–22 Sauna

SU
8.00 Aamutee ja -kahvi tarjolla
8.30 Suloisesti herättävä aamujooga
9.45 Aamiainen
11–12 Taikasanoja: kirjoitusharjoitukset jatkuvat
12–13 Omaa aikaa
13–14 Lopetusrinki & rentoutus
14 Lounas
15 > kohti kotia levänneenä – inspiraatiota kuplien!

Image
​​"Minusta ei ikinä pitänyt tulla kirjailijaa – eikä joogaopettajaa. Nyt vuosia myöhemmin elän vapaana vanhoista peloista ja uskallan enemmän kuin koskaan. Kun haluat kulkea kohti luovaa, rohkeaa, sydämen ohjaamaa elämää, tämä retriitti on Sinua varten. Tule rohkeasti mukaan!"

– KATRI SYVÄRINEN


Palautetta aiemmilta retriiteiltä:


KOKO ELÄMÄNI TÄHÄNASTINEN KOHOKOHTA
"Minulla on ollut paljon ihania ja mullistavia kokemuksia tänä vuonna, mutta tämä retriitti on vuoden ja koko elämäni tähänastinen kohokohta! Retriitti on järjestetty todella sujuvasti, kaikki on mennyt flow'ssa. Taika on tässä paikassa toki, mutta... sinä! Sinussa on jotain todella moniulotteista magiaa. Olet tehnyt meihin syvän vaikutuksen. Tapa, jolla olet auttanut meitä kohtaamaan kipeitäkin asioita, on niin lempeä, salliva ja ihana. Kiitos, kun kannustat ihmisiä löytämään oman voiman."
– Hanna


LOIT IHANIA TUNNELMIA
"Retriitti on ylittänyt kaikki odotukseni. En tiennyt, että tällaista voi olla olemassakaan. Tapasi kohdata ihmiset rakkaudella, huumorilla ja lempeästi vaatien ja haastaen on ainutlaatuista. Sait minut tuntemaan itseni erityiseksi ja arvokkaaksi omana itsenäni. Loit ihania tunnelmia ja vaikeitakin asioita käsiteltiin ihmistä kunnioittaen. Sait uteliaisuuteni heräämään. Mitä kaikkea voin vielä oppia elämästä ja koko universumista!"
– M


KIRJOITUSPROSESSI KIRKASTUI
"Kiitos ikimuistoisesta viikosta! Kokemus järisytti uskomuksiani, odotuksiani ja muutti merkittävällä tavalla käsitystä itsestäni. Viikko kirkasti kirjoitusprosessin tarkoituksen, keskeisen sisällön ja viestin, jonka haluan välittää. Kiitos sallivasta ja hyväksyvästä otteesta, jolla harjoitukset toteutettiin. Äärimmäisen voimauttava kokemus!"
– Jaanika


TÄÄLLÄ USKALSIN YRITTÄÄ JA KOKEILLA
"Kiitos Katri! Olet luonut lämpimän ja tervetulleen olon heti alusta alkaen. Kiitos inhimillisyydestäsi ja voimasi jakamisesta. Täällä on uskaltanut yrittää ja kokeilla. Sanoitat ja tuot muutenkin esiin sen, että jokainen saa olla sellainen kuin on. Olet luonut tilaa voimaantumiselle ja rohkeudelle. Yhdistelet niin taitavasti joogaharjoituksia luovuuden avaamiseen ja itsensä löytämiseen. ​Kiitos joustavuudestasi ja huumoristasi, rennon ja turvallisen ilmapiirin luomisesta."
– Marja