Melke lempeä joogahaaste - Katri Syvärinen

Voiman lähteitä väsyneille - alkaa 15.6.


Kotiretriitti sinulle, joka tarvitset taukoa... kaikesta.

Viimeinen ilmoittautumispäivä ke 16.6.!

Image

Silloin kun olet väsynyt, ehkä jopa uupunut, tarvitset kaikkein eniten itsesi hoitamista. 

Ja juuri silloin on vähiten jaksamista tarttua siihen, minkä tiedät itsellesi hyväksi ja hyödylliseksi.
Olisi ihanaa, että joku toisi helposti tarjolle sen, mitä tarvitset. Sanoisi ne sanat, jotka sinun tarvitsee kuulla (kun itse jaksat vain moittia itseäsi). Muistuttaisi, että sinun jaksamisesi on tärkeää (se on!). Antaisi lupalapun lötköttelyyn, kun itselle se on usein vaikeinta.

Muistan edelleen liian hyvin, miltä tuntui, kun uupuneena vaadin itseäni lepäämään, mutta en osannut. Sisäinen suorittajani hermostui, kun en osannut toipua oikein (”Mitään sinä et osaa!”), mutta en myöskään saanut tehtyä hommia – niitä, joilla olin itseni uuvuttanut. Mikään ei sujunut. Se oli loputonta riitelyä itseni kanssa.

Muistan kuitenkin myös, miten tärkeää ja koskettavaa oli, kun vihdoin uskalsin pysähtyä. Joku sanoi, että nyt riittää. Sinä riität. Nyt on aika hengähtää, asettaa rajat loputtomalle tekemiselle.

Silloin alkoi toipuminen. Juuri silloin, kun annoin itseni jonkun muun käsiin. En enää yrittänyt kannatella itseäni väkisin.

Tunnistatko itsesi? Kyllä, meitä elämällä itsensä väsyttäneitä on aivan liikaa.

Jotta et olisi väsymyksesi kanssa yksin, haluan tarjota riittämisen ja toipumisen tilan sinulle, joka tarvitset taukoa… kaikesta.

Voiman lähteitä väsyneille

Voiman lähteitä väsyneille on kotiretriitti, joka auttaa hellittämään ja pysähtymään keskellä kesää.

Toipumaan pitkästä talvesta ja keräämään voimia uuteen.

Löytämään helppoja välineitä ja yksinkertaisia mutta elintärkeitä muistutuksia omien voimavarojen vaalimiseen.

Aloitamme yhdessä 15. kesäkuuta, mutta voit hyödyntää materiaaleja omaan tahtiisi syyskuun loppuun asti.


Image

Voiman lähteitä väsyneille sisältää kolme yhteistä joogailtaa ja tukimateriaaliksi intuitiivisen kirjoittamisen kurssin.


Kolme ihanan rentoa joogailtaa. Kokoonnumme joogamatoille (ja Zoomin ääreen) yhdessä tiistai-iltoina 15.6., 22.6. ja 29.6. klo 18.30–20. Ilta alkaa minimaalisen pienellä luennolla (10–15 min) ja jatkuu lempeän, hoitavan joogan sekä intuitiivisen kirjoittamisen merkeissä. Jooga sopii ihan kaikentasoisille! (Riittää, että jaksat raahautua matollesi.)

Iltojen teemat ovat seuraavat:

Ti 15.6. Päästä sisäinen suorittajasi lomalle. Ei sisäisestä suorittajasta tarvitse päästä eroon. Mutta annetaan sen mennä hetkeksi lomalle!

Ti 22.6. Näin asetat rajoja. Jotta et kuormita itseäsi enää enempää, on aika sanoa väsyttäville asioille ei. (Ainakin kuiskata varovasti.) Rajat ovat tärkeä askel kohti toipumista!

Ti 29.6. Lakkaa seisomasta itsesi tiellä. Sen jälkeen kun osaat sanoa muille ei, voit sanoa itsellesi kyllä. Opetellaan muutama kysymys, jotka vievät umpikujasta kohti ratkaisuja.

Joogailloista otetaan tallenteet, jotka käytössäsi syyskuun loppuun asti. Teen myös harjoitusten taustalle Spotify-soittolistat huolella valituista kappaleista.

Kirjoita kevyempi kesä. Tukimateriaaliksi yhteisten iltojen ympärille ja niiden jälkeen saat intuitiivisen kirjoittamisen kurssin Kirjoita kevyempi kesä. Kurssin harjoitukset auttavat sinua keventämään mielesi kuormaa ja puhdistautumaan kuormittavista ajatuksista.

Voit tehdä harjoituksia juuri niin vähän ja väsyneesti kuin haluat. Jos varaat kirjoittamiseen vaikkapa vaikkapa varttitunnin silloin tällöin, siitä on jo paljon apua!

(Kyseinen kirjoituskurssi on ollut aiemmin avoinna vuosina 2015 ja 2016. Jos olet ollut Kirjoita kevyempi kesä -kurssilla 2017 tai myöhemmin, kyseessä on ollut eri kurssi!)
Image 

Voiman lähteitä väsyneille alkaa joogaillasta ti 15.6.

Ennakkotehtävästä voit halutessasi aloittaa vaikka heti, kun ilmoittaudut mukaan. Kurssisivusto on käytettävissäsi syyskuun loppuun asti. Ehdit siis nauttia materiaaleista koko kesän ja vielä syksyn puolelle asti.

Kurssi toimii verkossa helppokäyttöisellä Campwire-kurssisivustolla. Yhteiset joogaillat ohjataan Zoomin kautta.

Kurssin hinta on 99 e (sis. alv 24 %).

Hinta sisältää
– Kolme ihanan rentoa joogailtaa Zoomin kautta ohjattuna ti 15.6., 22.6. ja 29.6. klo 18.30–20.
– Tallenteet joogailloista.
– Intuitiivisen kirjoittamisen kurssin Kirjoita kevyempi kesä, joka sisältää 10 kirjoitustehtävää ja 4 muuta hoitavaa harjoitusta. Ne ilmestyvät kurssisivustolle kolmesti viikossa 16.6.–13.7. välillä (uuden tehtävän ilmestymisestä tulee aina linkki sähköpostiisi).
– Pääsyn kurssisivustolle 30.9.2021 asti.Kyllä, ilmoittaudun mukaan

Mikäli haluat maksaa kurssin kolmessa erässä, klikkaa tästä.