Image

Yin & Flow Yoga Magic: Feminine Wisdom


Su 8.3.2020 • Studio Vintti, Tampere klo 13–16


Image

Naistenpäivän workshop pyhitetään naiseudelle ja sen voimalle.


Katri Syvärinen joogaa

Harjoitus auttaa tuomaan kehoon ja mieleen pehmeyttä – mutta myös tunnistamaan sisäistä voimaa ja asettamaan rajoja. Asanaharjoitus hoitaa erityisesti lantion ja sydämen alueita. Kehon viestien myötä pääset sukeltamaan intuitiiviseen viisauteesi.

Harjoitukset sopivat kaikentasoisille, myös aloittelijoille. Olennaista on sisäisen kokemuksen vaaliminen, eivät ulkoiset vaatimukset. Jokainen saa liikkua omalle keholleen sopivalla tavalla.

Workshopin ohjaa Katri Syvärinen, henkisen hyvinvoinnin valmentaja, kirjailija ja RYT500h-joogaohjaaja. Katrin ohjaus on ainutlaatuinen yhdistelmä lempeää joogaa (hatha/slow flow & yin), meditaatioita ja mielikuvaharjoituksia, NLP-tekniikoita, vapaata liikettä, kirjoitusharjoituksia (muistikirja ja kynä mukaan!) ja eteerisiä öljyjä.

HINTA: 49 e (sis. alv 10 %)

ILMOITTAUTUMINEN: Varaa paikkasi maksamalla osallistumismaksu Holvin kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Rahojen palautus sairaslomatodistuksen perusteella. Tilalleen voi myös etsiä toisen osallistujan.

Paikkoja on rajattu määrä. Workshop toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on 28.2. mennessä vähintään 10. Senkin jälkeen saa vielä ilmoittautua, mikäli tapahtuma on toteutumassa ja paikkoja on jäljellä.

Yin & Flow Yoga Magic on neljän joogaworkshopin sarja Studio Vintillä kevätkaudella 2020. Voit osallistua vain yhteen tai vaikka kaikkiin. Kukin workshopon oma kokonaisuutensa. Muut harjoitukset: ma 6.1., su 2.2. ja su 5.4. Kaikkiin neljään kertaan osallistuneille viimeisellä kerralla pieni muistiainen!