Image

Yin & Flow Yoga Magic: Breath of Life


Su 5.4.2020 • Studio Vintti, Tampere klo 13–16


Image

Tietoisuus keuhkoista tekee tilaa vapaalle, pehmeälle hengitykselle.


Katri Syvärinen joogaa

Harjoituksessa avataan lempeästi kehon sivuja ja liikutaan keuhkojen energiasta käsin, kohti syveneviä kiertoja, jotka tuovat kehoon vapautta ja keveyttä. Harjoitus puhdistaa kauniisti pitkän talven jälkeen. Mistä haluat puhdistua, jotta elämässäsi on jälleen tilaa hengittää?

Harjoitukset sopivat kaikentasoisille, myös aloittelijoille. Olennaista on sisäisen kokemuksen vaaliminen, eivät ulkoiset vaatimukset. Jokainen saa liikkua omalle keholleen sopivalla tavalla.

Workshopin ohjaa Katri Syvärinen, henkisen hyvinvoinnin valmentaja, kirjailija ja RYT500h-joogaohjaaja (Yin & Hatha/Embodied Flow™ inspired). Katrin ohjaus on ainutlaatuinen yhdistelmä lempeää joogaa (hatha/slow flow & yin), meditaatioita ja mielikuvaharjoituksia, NLP-tekniikoita, vapaata liikettä, kirjoitusharjoituksia (muistikirja ja kynä mukaan!) ja eteerisiä öljyjä.

HINTA: 49 e (sis. alv 10 %)

ILMOITTAUTUMINEN: Varaa paikkasi maksamalla osallistumismaksu Holvin kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Rahojen palautus sairaslomatodistuksen perusteella. Tilalleen voi myös etsiä toisen osallistujan.

Paikkoja on rajattu määrä. Workshop toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on 27.3. mennessä vähintään 10. Senkin jälkeen saa vielä ilmoittautua, mikäli tapahtuma on toteutumassa ja paikkoja on jäljellä.

Yin & Flow Yoga Magic on neljän joogaworkshopin sarja Studio Vintillä kevätkaudella 2020. Voit osallistua vain yhteen tai vaikka kaikkiin. Kukin workshopon oma kokonaisuutensa. Muut harjoitukset: ma 6.1., su 2.2. ja su 8.3. Kaikkiin neljään kertaan osallistuneille viimeisellä kerralla pieni muistiainen!