Kirjat ja kortit

Uusimmat kirjani ovat ilmestyneet Otavan Hidasta elämää -kirjaperheessä ja auttaneet jo tuhansia voimaan paremmin.

Vuoden paras päivä – pieniä (suuria) taikahetkiä arkeen


Vuoden Paras Päivä -kirja

Ihastuitko Löydä elämän taika -kirjaan? Lue seuraavaksi tämä!
Arki on kaukana hyvinvointikuplasta. Siksi kannustankin ottamaan kiireiden keskelle omaa taika-aikaa. Helpot jooga-, meditaatio- ja kirjoitusharjoitukset opettavat vaalimaan arjen pieniä ja suuria hetkiä. Elämän pyörteiden läpi voi kulkea lempeästi, henkisen kasvun vaiheita ymmärtäen.

Kirjasta löytyy inspiraatiota niin uupuneelle ja stressaantuneelle kuin myös intohimoiselle itsensä kehittäjälle.

”Meissä kaikissa on hurjasti käyttämätöntä potentiaalia. Mutta omaa suuruuttaan ei tarvitse tavoitella epätoivoisesti puskemalla – se on jo sinussa.”

Tämä kirja on sinulle, joka kaipaat arkeesi lisää pieniä palautumishetkiä, virkeyttä ja oman voiman kasvattamista. Opit ymmärtämään elämän syklisyyttä, luovuuden ja jaksamisen luonnetta sekä omia tarpeitasi paremmin.


Tilaa Hidasta elämää -puodista

Taikahetkiä elämään -korttipakka


Vuoden Paras Päivä -kirja

Mitä jos arjen ei tarvitsekaan olla kovin ihmeellistä ollakseen taianomaista? Taikahetkiä elämään -kortit vahvistavat sisäistä viisauttasi ja auttavat löytämään vastaukset sisältäsi.

Pakka sisältää 44 taianomaisen kaunista korttia, joissa jokaisessa on oma teemansa. Kortit auttavat sinua pysähtymään hetkeksi ja kysymään itseltäsi, mitä sinulle kuuluu juuri nyt. Korttien avulla voit löytää uusia näkökulmia omaan elämäntilanteeseen.

Sekoittele pakkaa ja käänny sisäänpäin. Pyydä ohjausta tiettyyn aiheeseen tai yleisesti tähän hetkeen. Nosta kortti ja tunnustele sen viestiä. Voi mietiskellä tai kirjoittaa, mitä kysymys herättää. Voit myös nostaa kolme korttia: menneisyydelle, nykyhetkelle ja tulevaisuudelle. Luo korttien avulla omat taikahetkesi, jotka inspiroivat ja kannattelevat elämän pyörteissä.

Kenelle? Sinulle, joka…
…meinaat kadottaa itsesi arjen kiireiden alle.
…kaipaat pieniä muistutuksia siitä, miten ihmeellistä elämä voi olla.
…haluat tutustua itseesi yhä uudestaan ja uudestaan.
…haluat oppia näkemään elämän uudella, taianomaisella tavalla.

Graafinen suunnittelu: Sanna Wikström.


Tilaa Hidasta elämää -puodista

Löydä elämän taika ​– sisäinen matka suorittamisesta iloon​


Löydä elämän taika -kirja, Katri Syvärinen

Kirja kertoo tarinani: kuinka uupuneesta ylisuorittajasta tuli rento elämässä seikkailija, joka ravisteli itsensä eroon rajoittavista uskomuksista, päästi irti stressaamisesta sekä saavuttamisen tarpeesta ja ryhtyi seuraamaan sydäntään.

Tarina alkaa hetkestä, jolloin havahduin uupumuksen tilaani, ja kuvaa, kuinka lähdin purkamaan vuosien aikana kertynyttä uskomusten vyyhtiä ja tunnekuormaa. Kirjaa rytmittävät lukijalle suunnatut helppolukuiset ohjeet ja vinkit.

Kirjasta on otettu jo useita uusia painoksia. Saan siitä edelleen jatkuvasti palautteita, joiden yhteinen viesti on tämä: "Aivan kuin olisit kertonut minun tarinani." Olenkin sanonut, että tämä ei ole vain minun kertomukseni vaan hyvin kollektiivinen tarina: nyt meidän on aika astua pois uuvuttavista ajatusmalleista ja oppia, että elämä saa olla myös kevyttä ja kaunista.

Löydä elämän taika -kirjan painos on loppu kustantajalta, mutta se on nyt saatavana äänikirjana!


Löydä elämän taika -tehtäväkirja


Löydä elämän taika -kirja, Katri Syvärinen

Kun kynä virtaa paperilla, siinä on ihmeellistä taikaa. Kirjassa harjoitellaan intuitiivisen kirjoittamisen avulla käsittelemään menneitä tapahtumia, purkamaan tunteita ja vapauttamaan luovuutta.

​Anna kysymysten viedä ja uskalla kohdata sisimpäsi viestit. Kysymykset ovat niitä samoja kysymyksiä, joita itse kävin läpi uupumuksesta toipuessani.

Tämä kirja on matkaseuralainen Sinulle, joka kaipaat elämääsi vähemmän suorittamista ja enemmän sisäistä seesteisyyttä. Luvassa oivalluksia ja kevyempää oloa!


Loppuunmyyty!