Image

Joogaretriitti kirjoittajille (TÄYNNÄ, ilmoittaudu peruutuspaikkojen varalta jonotuslistalle info@katrisyvarinen.fi)


20.-24.7.2020 • Tuomiston kartano, Karkku


Image

Kirjoittamisen ystävä, haaveiletko kirjoituslomasta tunnelmallisessa ympäristössä?
Kaipaatko rentoutumista, tilaa luovuudelle ja inspiraatiota, joka saa sinut liikkeelle?


Image

Joogaretriitti kirjoittajille on kiehtova kasvumatka, jossa pääset yhdistämään henkisen kasvun, itsesi hoitamisen ja luovan työskentelyn.

​PAIKKANA on satumaisen ihana Tuomiston kartano Karkussa (40 minuuttia Tampereelta Porin suuntaan – paikallisjunalla pääsee viereen).

Kun ensimmäisen kerran saavuin Tuomistolle, tiesin heti,
että tämä on kirjoittamiseen täydellinen ympäristö
– ja niin se on ollutkin!

Kahden kesän perusteella tiedän jo, että tämä on monille elämää muuttava kokemus. Onko ensi kesänä sinun vuorosi?

Retriitin kantava teema on USKALLA ALOITTAA.


Täällä tehdään tilaa olennaiselle, niin että hennot haaveesi saavat uutta voimaa.
Pyyhit pölyjä ideasi ympäriltä, luot omia kirjoitusrutiineja ja purat henkisiä esteitä tieltäsi.
Lopulta luovuus pääsee liikkeelle kuin itsestään.

Yhteiset aamu- ja iltaharjoitukset ovat monipuolisia elämyksiä,
jotka auttavat sinua kohtaamaan ja vapauttamaan uusia puolia itsessäsi.

Harjoitukset ovat ainutlaatuinen yhdistelmä
- lempeää joogaa (hatha/slow flow, yin-jooga, restoratiivinen jooga)
- meditaatioita ja rentoutuksia
– mielikuvamatkoja
– kirjoitus- ja valmennustehtäviä
– eteerisiä öljyjä sekä
– jakamista ja keskustelua.

Päivisin on reilusti omaa aikaa kirjoittamiseen.
Käperry nojatuoliin hirsiseinien suojaan, istahda inspiroivaan saliin tai asetu
ulkoterassille huikeiden maisemien äärelle projektisi kanssa –
mitä ikinä oletkaan työstämässä tai minkä aloittamisesta olet ehkä tähän asti vain haaveillut.

Täällä on aikaa
– myös levätä.

Sekä joogan että kirjoittamisen suhteen voit olla juuri siinä missä olet, kokemuksella ei ole merkitystä.
Voit kirjoittaa faktaa tai fiktiota, tai ehkä vasta herättelet sisäistä kirjoittajaasi.
Jokainen saa lähestyä asioita omalta lähtötasoltaan.


Image

Joogaharjoitukset sopivat kaikentasoisille, myös aloittelijoille. Harjoituksia voi aina muokata itselleen sopivaksi – mihinkään ei tarvitse eikä saakaan yrittää venyä väkisin.

Retriitin ohjaa Katri Syvärinen, henkisen hyvinvoinnin valmentaja, joka työstää parhaillaan seitsemättä kirjaansa. Hänellä on takanaan 12 vuoden työkokemus toimittajana ja julkaisujen tekijänä, seitsemän vuotta bloggaajana. Taustallaan Katrilla on suomen kielen maisterin tutkinto. Lisäksi Katri on NLP-kouluttaja ja RYT500h-joogaohjaaja (Yin & Hatha/Embodied Flow™ inspired). Katrin ohjaus on ainutlaatuinen yhdistelmä erilaisia menetelmiä.

Katrin ohjaustyyli on elämyksellinen, yhtä aikaa vaikuttava ja pehmeä. Paikalle saa tulla juuri sellaisena kuin on, päästämään irti turhista odotuksista. Katri osaa luoda tunneille turvallisen, taianomaisen tilan, jossa henkinen ja fyysinen harjoitus kytkeytyvät saumattomasti toisiinsa. Jokaisella on rauha löytää sisältään jotakin uutta.

Palautetta aiemmilta retriiteiltä:


HYVÄÄ NIIN SIELULLE KUIN RUUMIILLE
"Kiitos tästä voimauttavasta, taianomaisesta ja uskomattoman ihanasta viikosta. Toivon sydämestäni, että pystyn arjessa vaalimaan tätä maagisuutta, jota olen itseeni täällä jokaisella hengenvedolla imenyt. Rakastan tapaasi olla läsnä, ilmaista itseäsi ja ohjata. Harjoituksissa pääsee jopa jonkinlaiseen hurmostilaan, jota ei voi sanoin kuvata. Olet uskomaton, ihana ja upea nainen ja ohjaaja. Kaikki tämä yhdistettynä Tuomiston uskomattomaan tunnelmaan on tehnyt hyvää niin sielulle kuin ruumiille. Olen kiitollinen, että olen saanut olla osa tätä kaikkea."
– Katri K.


KAIKKI ODOTUKSET YLITTYIVÄT
"Ohjaustyylisi on lempeä, salliva ja hyvin läsnäoleva. Kuuntelit ja luit meitä ja viikon sisältö muokkautui sen mukaan. Lempeyden ja sallivuuden taustalla on paljon tietoa ja osaamista, jota määrätietoisesti käytät. Hyödynsit myös ryhmän voimaa ja tukea. Paneudut työhösi ja koin saavani rahalleni vastineen. En ennakkoon tiennyt, mitä odottaa – odotin kuitenkin jotain, ja kaikki odotukset ylittyivät!"
– Tuula


NAURUA, OIVALLUKSIA, AVAUTUVIA LUKKOJA
"Retriitti lumoavan kauniissa Tuomiston kartanossa taianomaisen Katrin lempeässä ohjauksessa oli jotain, jota ei oikein voi sanoin kuvailla. Viikko oli täynnä harjoituksia, hiljentymistä, liikettä, kirjoittamista, itkua, naurua, oivalluksia, avautuvia lukkoja, luonnon ihmettelyä, läsnäoloa, yhteyttä, kauneutta, voimaa. Kiitollisuus Katria, kartanon väkeä ja kanssaretriittiläisiä kohtaan on valtava. Jos mahdollisuus osallistua tällaiseen tulee, tartu siihen!"
– Henna


RETRIITIN OHJELMA OLI TODELLA HYVÄ
"Katri on ihana, läsnäoleva, inhimillinen, suorastaan taianomainen. Retriitin ohjelma oli todella hyvä, vapaa-aikaa oli riittävästi ja harjoituksista sai paljon irti. Pidin joogatunneista valtavasti, niissä jokaisessa oltiin joogan ytimessä. Liikesarjat ovat sivuseikka, tärkeintä on saada liikuttaa ja tunnustella, vapauttaa kehoa ja mieltä, saavuttaa sielun syvyydet oman voiman kautta, silti hellässä ohjauksessa. Tuomiston kartano on ihanin paikka, jossa olen ollut lomalla tai retriitillä. Sen tunnelma itsessään palauttaa, rentouttaa, voimaannuttaa. Kiitos, kiitos, kiitos!"
– Tanja

Image
Image

OSALLISTUMISMAKSU (sis. alv 24 %)
Kun ilmoittaudut 31.3.2020 mennessä: 888 e
1.4.2020 alkaen: 999 e

1 h huoneesta lisämaksu 150 e (tarjolla muutama)
Erityisruokavaliosta (esim. gluteeniton) lisämaksu 50 e

Osallistumismaksu maksetaan laskulla, joka tulee olla maksettuna retriitin päätöshetkellä.

Hintaan sisältyy:

  • 4 yön majoitus 2–4 hengen huoneissa joko kartanon päärakennuksessa tai tunnelmallisessa aitassa (omat lakanat mukaan). Mahdolliset majoitustoiveet huomioidaan ja pyritään toteuttamaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • täysihoito (aamupala, lounas, päivällinen ja teetarjoilut – rakkaudella kotikeittiössä valmistettua kasvisruokaa, jossa suositaan luomua ja oman puutarhan satoa)
  • ohjelma: yhteiset aamu- ja iltaharjoitukset
  • kahtena iltana puusauna ja yhtenä myös palju
  • iso annos hyvää oloa, innostusta ja selkeyttä omalle polulle!

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautumiset sähköpostilla (info @ katrisyvarinen.fi - poista välilyönnit). Liitä mukaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Kerro lyhyesti jooga- ja kirjoittajataustastasi ja siitä, mikä saa sinut ilmoittautumaan mukaan. Ilmoittautuessasi sitoudut noudattamaan sopimus- ja peruutusehtoja.

Paikkoja on rajallisesti. Ryhmäkoko on 10–18 henkeä. Retriitti toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on 18.6. mennessä vähintään 10. Senkin jälkeen voi ilmoittautua, mikäli tilaa vielä on ja tapahtuma on toteutumassa.

Ruokavalioita tiedustellaan osallistujilta lähempänä tapahtumaa. Mikäli toivot 1 h huonetta, mainitse asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

ALUSTAVA OHJELMA

Oikeudet muutoksiin pidätetään.


MA
10–11 saapuminen ja majoittuminen
11 aloitusrinki + smoothiet
12–14 alkuharjoitus
14 lounas
17–19 iltaharjoitus
19 päivällinen

TI-TO
7.30 aamutee ja -kahvi tarjolla
8–10 aamuharjoitus
10 aamiainen
14 lounas
17–19 iltaharjoitus
19 päivällinen
20 ti & to sauna, to myös palju

PE
7.30 aamutee- ja kahvi tarjolla
8–10 aamuharjoitus
10 aamiainen
14 lounas
15–17 retriitin päätös
17 kohti kotia!

Image
​​"Minusta ei ikinä pitänyt tulla kirjailijaa – eikä joogaopettajaa. Nyt vuosia myöhemmin elän vapaana vanhoista peloista ja uskallan enemmän kuin koskaan. Kun haluat kulkea kohti luovaa, rohkeaa, sydämen ohjaamaa elämää, tämä retriitti on Sinua varten. Tule rohkeasti mukaan!"

– KATRI SYVÄRINEN


Lämpimästi tervetuloa elämäsi matkalle!

Palautetta aiemmilta retriiteiltä:


KOKO ELÄMÄNI TÄHÄNASTINEN KOHOKOHTA
"Minulla on ollut paljon ihania ja mullistavia kokemuksia tänä vuonna, mutta tämä retriitti on vuoden ja koko elämäni tähänastinen kohokohta! Retriitti on järjestetty todella sujuvasti, kaikki on mennyt flow'ssa. Taika on tässä paikassa toki, mutta... sinä! Sinussa on jotain todella moniulotteista magiaa. Olet tehnyt meihin syvän vaikutuksen. Tapa, jolla olet auttanut meitä kohtaamaan kipeitäkin asioita, on niin lempeä, salliva ja ihana. Kiitos, kun kannustat ihmisiä löytämään oman voiman."
– Hanna


LOIT IHANIA TUNNELMIA
"Retriitti on ylittänyt kaikki odotukseni. En tiennyt, että tällaista voi olla olemassakaan. Tapasi kohdata ihmiset rakkaudella, huumorilla ja lempeästi vaatien ja haastaen on ainutlaatuista. Sait minut tuntemaan itseni erityiseksi ja arvokkaaksi omana itsenäni. Loit ihania tunnelmia ja vaikeitakin asioita käsiteltiin ihmistä kunnioittaen. Sait uteliaisuuteni heräämään. Mitä kaikkea voin vielä oppia elämästä ja koko universumista!"
– M


KIRJOITUSPROSESSI KIRKASTUI
"Kiitos ikimuistoisesta viikosta! Kokemus järisytti uskomuksiani, odotuksiani ja muutti merkittävällä tavalla käsitystä itsestäni. Viikko kirkasti kirjoitusprosessin tarkoituksen, keskeisen sisällön ja viestin, jonka haluan välittää. Kiitos sallivasta ja hyväksyvästä otteesta, jolla harjoitukset toteutettiin. Äärimmäisen voimauttava kokemus!"
– Jaanika


TÄÄLLÄ USKALSIN YRITTÄÄ JA KOKEILLA
"Kiitos Katri! Olet luonut lämpimän ja tervetulleen olon heti alusta alkaen. Kiitos inhimillisyydestäsi ja voimasi jakamisesta. Täällä on uskaltanut yrittää ja kokeilla. Sanoitat ja tuot muutenkin esiin sen, että jokainen saa olla sellainen kuin on. Olet luonut tilaa voimaantumiselle ja rohkeudelle. Yhdistelet niin taitavasti joogaharjoituksia luovuuden avaamiseen ja itsensä löytämiseen. ​Kiitos joustavuudestasi ja huumoristasi, rennon ja turvallisen ilmapiirin luomisesta."
– Marja