Kasva kirjoittajaksi etäretriitti

Näin hoidat äitihaavaa -verkkokurssi on alkanut ke 11.5.2022


Voit edelleen ilmoittautua mukaan!


Image

Suhde omaan äitiin on yksi elämän tärkeimmistä, ehkä kaikkein tärkein. Mutta entä jos suhde ei olekaan täynnä ehdotonta rakkautta vaan ristiriitoja, jopa kipua? Entä jos kotoa ei ole saanut eväksi omaa voimaa vaan riittämättömyyttä ja syyllisyyttä?

Suhde äitiin (ja omaan itseen) voi tuntua työläältä, mutta kipukohtia on onneksi mahdollista hoitaa. Tervetuloa tutustumaan Näin hoidat -äitihaavaa -verkkokurssiin.Äitihaava on vaiettu, mutta monia koskettava aihe. Äitihaava tarkoittaa äidin ja tyttären suhteessa (usein tiedostamatta) periytyviä rajoittavia uskomuksia, joiden vuoksi moni pienentää itseään, väheksyy tarpeitaan ja tuntee jatkuvaa syyllisyyttä, varsinkin jos joskus haluaisi laittaa itsensä etusijalle.

Ehkä sinäkin koet usein riittämättömyyttä. Mahdollisesti kompensoit sitä uhrautumalla muiden hyväksi tai yliyrittämällä uupumukseen asti. Saatat kritisoida itseäsi turhan paljon. Ehkä sanot muille kyllä silloinkin, kun haluaisit sanoa ei. 

Kun haluat ymmärtää, mikä saa erityisesti naiset painimaan samojen haasteiden kanssa vuodesta toiseen, Näin hoidat äitihaavaa -verkkokurssi on sinua varten. Kurssin avulla ymmärrät paremmin itseäsi ja äitiäsi – ja saat mahdollisuuden vapautua sisäisistä ristiriidoista. (Ne ovat toimineet kuin käsijarru: estäneet sinua elämästä omannäköistäsi elämää.) 

On tärkeää ymmärtää, että äitihaavan käsitteleminen ei tarkoita äitien syyllistämistä, vastakkainasettelua tai loputonta menneiden kaivelua. Kun opit ymmärtämään äitihaavan luonnetta, moni asia, joista olet syyttänyt itseäsi (tai äitiäsi), näyttäytyy uudessa valossa.

Näin hoidat äitihaavaa -verkkokurssilla


● teet vapauttavia oivalluksia itsestäsi ja suhteestasi äitiin
● löydät sanat tuntemuksille, jotka ovat aiemmin olleet epämääräisiä, pinnan alla piilossa,
ehkä jopa kiellettyjä
● opit ymmärtämään rajoittavien uskomusten juurisyitä, jolloin uskomuksista on helpompi
vapautua
● hoidat lempeästi sisäistä lastasi ja vahvistat omaa voimaasi
● huomaat, ettet ole kokemuksesi kanssa yksin
● vapautat energiaa itsesi kyseenalaistamisesta tärkeämpään 

Näin hoidat äitihaavaa -verkkokurssi
Näin hoidat äitihaavaa -verkkokurssi sopii naisille, jotka haluavat omalta osaltaan keventää sukupolvien ajan mukana kulkenutta tunnekuormaa ja katkaista vanhoja, toimimattomia käyttäytymismalleja. Se on tärkeää ja arvokasta – tältä kurssilta saat tukea ja rohkaisua.

Kurssi sisältää videoluentoja, pohdinta- ja kirjoitusharjoituksia sekä meditaatioita. Harjoituksia ei tarvitse suorittaa, sillä jo pelkästään luentojen kuunteleminen tuo valtavasti ymmärrystä. Vika ei olekaan minussa – eikä äidissäni!


Tunnistatko itsesi seuraavista?

● Olet oppinut selviytymään suorittamalla, loputtomalla tekemisellä ja pärjäämisellä.
● Olet kokenut uupumuksen, tai useitakin. Et uskalla levätä etkä hellittää.
● Uhraudut usein toisten hyväksi ja vähättelet omia tarpeitasi.
● Koet usein, että sinussa on jotain vääränlaista. Et aivan tunne kuuluvasi joukkoon.
● Olet tullut kotona vähätellyksi tai mitätöidyksi. Ehkä olet kokenut suoranaista torjuntaa
suhteessa äitiisi tai muihin suvun naisiin.
● Nielet mielipiteesi, jotta et vain aiheuttaisi konflikteja.
● Kuulet usein mielessäsi äidin kriittisen äänen.
● Tunnet syyllisyyttä omien unelmiesi äärellä, jos edes uskallat ajatella niitä.
● Et uskalla onnistua tai menestyä omalla tavallasi, vaan yrität mukautua toisten toiveisiin.
● Kaipaat äitisi hyväksyntää, mutta et kuitenkaan tunne koskaan kelpaavasi.Näin hoidat äitihaavaa -verkkokurssi on alkanut ke 11.5. ja kestää 5 (+1) viikkoa. Voit edelleen ilmoittautua mukaan ja edetä kurssilla omaan tahtiisi sekä osallistua täysin anonyymisti. Kurssin hintaan kuuluu suosittu Näin asetat rajoja -workshop.ILMOITTAUDU MUKAAN!

Maksa kolmessa (3 x 53 e) erässä klikkaamalla tästä.


Kurssi on suunniteltu sinulle, joka...

● Olet oppinut pienentämään itseäsi ja pyytelemään olemassaoloasi anteeksi.
● Tunnet, ettei äitisuhteessasi kaikki ole kunnossa, mutta et ymmärrä, mistä ongelmat
johtuvat.
● Olet perinyt kotoasi rajoittavia uskomuksia: ”Vaikka tekisin mitä, en koskaan ole tarpeeksi.”
● Koet syyllisyyttä, jos et toimi äitisi toiveiden mukaan.
● Et ole tullut nähdyksi ja kuulluksi. Piilottelet monia puolia itsestäsi saadaksesi äidin, muun
perheen tai ympäristön hyväksynnän.
● Haluat oppia elämään vapaammin, asettamaan rajoja ja tekemään itsesi näköisiä valintoja.


Mutta minusta tuntuu pahalta ajatella tätä... saako tästä edes puhua?

Aiheen käsittely saattaa herättää monenlaisia tunteita. Ehkä sinulle on sanottu, että sinun pitäisi ymmärtää äitiäsi ja olla hänelle kiitollinen. Ehkä sinua on muistutettu, että hän on tehnyt parhaansa ja antanut sinulle elämän. Ehkä sinulle on sanottu, että olet vain ymmärtänyt väärin, älä ole niin herkkänahkainen.

Äitihaava ei ole mustavalkoinen ilmiö. Monet äiti-tytär-suhteet ovat ristiriitaisia: ne sisältävät välittämistä mutta myös kuluttavia ongelmia. Äitihaavaa hoitaessa voit samaan aikaan tuntea kiitollisuutta siitä, mitä olet äidiltäsi saanut, ja sallia itsellesi surun siitä, mitä olet jäänyt vaille. Voit asettaa rajoja ja ilmaista rakkauttasi.

Ongelmat eivät koskaan korjaannu, jos ei niistä puhuta. Muista, että sinulla on lupa omaan kokemukseesi. Voimaantuminen alkaa, kun kipu tulee kohdatuksi. 


Näin hoidat äitihaavaa -verkkokurssilla

● tutustut äitihaavan malliin, jonka avulla ymmärrät, miten äitihaava on saanut alkunsa, ja pääset käsittelemään sitä omalta osaltasi
● saat tukea erilaisten tunteiden kohtaamiseen
● löydät uusia näkökulmia, ymmärrystä, jopa anteeksiantoa
● opit asettamaan rajoja, sillä mitä tahansa ei tarvitse ymmärtää tai sietää
● saat luvan päästää irti jatkuvasta syyllisyydestä 


Sinun ei tarvitse olla äitisi kanssa tekemisissä voidaksesi tulla kurssille – äitihaavan hoitaminen on ensisijaisesti itsensä hoitamista. Vaikka äitisi olisi jo kuollut, kurssi voi auttaa purkamaan vanhaa kuormaa. 

Kurssilla ei anneta ehdottomia ohjeita, kuten että sinun pitää antaa anteeksi mitä tahansa, tai että sinun pitää asettaa rajat johonkin tiettyyn kohtaan. Jokaisen tilanne on yksilöllinen. Kun oma voimasi vahvistuu, opit tunnistamaan omat tarpeesi ja voit hoitaa äitihaavaa omalla tavallasi. 

Näin hoidat äitihaavaa -verkkokurssi alkanut ke 11.5. ja kestää 5 (+1) viikkoa. Voit edelleen ilmoittautua mukaan. Sinun ei tarvitse olla tekemisissä äitisi kanssa voidaksesi käsitellä asiaa – äitihaavan hoitaminen on itsensä hoitamista. 


ILMOITTAUDU MUKAAN!

Maksa kolmessa (3 x 53 e) erässä klikkaamalla tästä.

Katri Syvärinen

Ohjaajana toimii henkisen hyvinvoinnin valmentaja Katri Syvärinen, joka on kirjoittanut rajoittavista uskomuksista kirjan Sinun tarinasi voima


Ohjaajana toimii henkisen hyvinvoinnin valmentaja Katri Syvärinen, joka on kirjoittanut rajoittavista uskomuksista kirjan Sinun tarinasi voima. Uupumustarinansa Katri on jakanut menestyskirjassa Löydä elämän taika.

Koulutukseltaan Katri on FM, NLP-kouluttaja ja joogaopettaja, ja hän on perehtynyt uskomusteemaan 15 vuoden ajan. Katrilla on omakohtaista kokemusta äitihaavasta.

Katrin ohjaustyyli on yhtä aikaa inspiroiva, vaikuttava ja lempeän salliva. Etänäkin Katri luo kurssille turvallisen tilan, jossa jokaisella on lupa rentoutua ja kohdata itsensä.


Tule mukaan!


Hintaan 149 e (sis. alv 24 %) sisältyy 

  • Viisi kurssiviikkoa videoluentoineen ja harjoituksineen
  • Näin asetat rajoja -workshopin tallenne oheismateriaaleineen (arvo 59 e)
  • Mahdollisuus keskusteluun muiden osallistujien kanssa (halutessasi nimimerkillä
  • Kurssimateriaalit käyttöösi vuoden 2022 loppuun asti

ILMOITTAUTUMINEN: Varaa paikkasi alla olevasta napista. Paluupostina saat linkin Campwire-kurssisivustolle. 
ILMOITTAUDUN MUKAAN!

Maksa kolmessa (3 x 53 e) erässä klikkaamalla tästä.Et ole kokemuksesi kanssa yksin

Äitihaava nostaa meissä esiin vaikeita tunteita, kuten häpeää ja syyllisyyttä. Omalle kokemukselle ei välttämättä ole ollut tilaa, lupaa ja sanoja – tällä kurssilla saat sitä. Huomaat, että muutkin ovat kokeneet samaa.


"Katrin läsnäoleva, syvästi liikuttava ja selkeä ohjaus koskettaa Zoominkin välityksellä. Katrin seurassa on turvallista kohdata kipeimpiä tunteita ja kasvaa sisältä päin yhä lähemmäs itseäni. Voin luottaa olevani hyväksytty ja arvokas sellaisena kuin olen.

Äitihaavaa, tyttären ja äidin väliseen suhteeseen liittyviä kipupisteitä ja juurisyitä Katri avaa kunnioittaen esiäitejä vuosikymmenten takana äänessään rakkaus. Katrin rohkeus tarttua tähän sukupolvien yli ulottuvaan tabuun ja rajoittaviin uskomuksiin on ihailtavaa ja vapauttavaa. Kurssi voimauttaa, murtaa kahleita ja antaa toivoa parantaa omat haavat sekä haastaa lempeästi luomaan nahkani uudelleen." – Liina 


Näin hoidat äitihaavaa -verkkokurssin monipuoliset materiaalit saat käyttöösi vuoden 2022 loppuun asti. 

HUOM. Kurssilla kehotetaan jokaista kunnioittamaan ja kuuntelemaan omia rajojaan ja tarpeitaan ja toteuttamaan harjoituksia sen mukaan. Kurssi ei ole terapiaa tai psyykkisten ongelmien hoitoa eikä se korvaa niitä. Kurssia ei ole suunniteltu psyykkisten tai fyysisten sairauksien hoitamiseen vaan hyvinvoinnin tukemiseen. Se ei sovellu akuutissa vaikeassa elämäntilanteessa oleville tai mielenterveysongelmista kärsiville. Voit osallistua kurssille ainoastaan kuuntelemalla ja tekemällä harjoituksia itsenäisesti – mitään ei tarvitse jakaa muille osallistujille.