kohti-valoa-kolin-jooga-retriitti

Written selfie – kaunein tarina Sinusta


Ilmoittautuminen on nyt suljettu.


Image

Ylisuorittaminen, liika kiltteys, muiden miellyttäminen, täydellisyyden tavoittelu, mahdottomaksi kasvava kunnianhimo...Monet henkiset haasteet pohjautuvat samaan peruskysymykseen: vaikeuteen hyväksyä itsensä ja rakastaa itseään sellaisena kuin on.

Arvottomuuden ja riittämättömyyden kokemukset ovat yleisimpiä rajoittavia uskomuksia. Ne saavat ihmisen yrittämään enemmän kuin jaksaa, kritisoimaan itseään, ahtautumaan ulkopuolelta annettuihin muotteihin, väheksymään mahdollisuuksiaan sekä piilottamaan ainutlaatuisia piirteitään. Kuulostaako tutulta?

Et ole ajatustesi kanssa yksin – ja mikä parasta, käsitystä itsestään on mahdollista muuttaa. Olet tervetullut purkamaan uskomuksiasi intuitiivisen kirjoittamisen avulla. Voit kirjoittaa omakuvasi kauniimmaksi kuin koskaan – eikä haittaa, vaikket osaisi tai tietäisi yhtään, miten se tapahtuu. Se selviää matkan varrella!

"Written selfie – kaunein tarina Sinusta" on intuitiivisen kirjoittamisen kurssi, joka 

  • auttaa tiedostamaan esteitä itsensä rakastamisen tiellä
  • ohjaa sinua hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet
  • rohkaisee sinua tuomaan esiin aitouttasi ja ainutlaatuisuuttasi
  • auttaa näkemään sinut ja elämäntarinasi uudella, voimaannuttavalla tavalla ja
  • opettaa hyödyntämään intuitiivista kirjoittamista henkisen kasvun välineenä.

Image

6 viikkoa kestävän kurssin aikana saat kirjoittamista varten teeman ja siihen liittyviä kysymyksiä joka kolmas päivä.


Kirjoitat ainoastaan itseäsi varten, omaan muistikirjaasi (tai koneelle). Tekstejä ei julkaista eikä jaeta muiden kanssa. Syntyvän tekstin sijaan tärkeämpää on se, mitä mielessäsi tapahtuu kirjoittamisen aikana ja sen tuloksena. Prosessin myötä tulet tietoisemmaksi ajatuksistasi ja löydät aidon itsesi päivä päivältä paremmin.

Jos nyt ajattelet, että kuulostaisi lupaavalta, mutta enhän minä osaa... juuri silloin olet oikeassa paikassa. Et tarvitse aiempaa kokemusta intuitiivisesta kirjoittamisesta. Riittää, että kynä pysyy kädessä ja että olet halukas päivittämään käsitystäsi itsestäsi.

Kurssi toteutetaan verkossa helppokäyttöisellä Campwire-kurssisivustolla, jonne pääset kirjautumaan heti kun ilmoittaudut mukaan. Kurssisivuilla odottavat teoriaosuus ja ensimmäiset tehtävät. Voit siis aloittaa vaikka heti.

Valmentajana Katri Syvärinen
FM, henkisen hyvinvoinnin valmentaja

Hinta 34,50,- (sis. alv 24 %) sisältää
- Tietoa ja ohjausta intuitiiviseen kirjoittamiseen
- 15 kirjoitustehtävää, jotka julkaistaan kurssisivuilla joka kolmas päivä siitä alkaen, kun kirjaudut kurssille
- Mahdollisuuden keskusteluun verkossa muiden osallistujien kanssa kurssin ajan
- Tehtävät ladattavassa muodossa niin, että voit ottaa ne talteen myöhempää käyttöä varten
– Pääsyn kurssisivustolle 28.2.2019 asti.

Voit aloittaa kurssin milloin haluat 30.11.2018 asti.


Ilmoittautuminen on nyt suljettu.


Image

"Iso kiitos kurssista, Katri! Olen kirjoittanut jo yli kymmenen vuotta joka aamu kolme sivua Julia Cameronin ja Natalie Goldbergin innoittamina. Kirjoittaminen on kuitenkin ollut enemmän luovaa ajatuksen virtaa. Tällä kurssilla meitä ohjattiin taitavasti pohtimaan suhdetta omaan itseen. Kysymykset ohjasivat sellaisille alueille, joita en ollut huomannut. Paras löytöni oli, että itseni hyväksyminen on ollut ehdollista. Voisin ehdottomasti suositella kurssia kaikille. Jokaiselle ihmiselle tekee hyvää penkoa omaa historiaa, nähdä syitä ja seurauksia omassa käyttäytymisessä, pysähtyä, kirjoittaa ja ajatella."

– Juhani