kohti-valoa-kolin-jooga-retriitti

Linjassa itsesi kanssa -
valmentava intuitiivisen kirjoittamisen kurssi


Kaipaatko muutosta? Aloita vaikka heti!


Image

Onko elämässäsi ristiriitoja, jotka estävät sinua menemästä eteenpäin?
Tukeeko ympäristö toiveitasi ja tavoitteitasi?
Onko elämäsi Sinun omaasi – vai elätkö muotissa, joka ei jostain syystä tunnu sinulta?Yksi suurimmista stressin aiheista elämässä ovat erilaiset sisäiset konfliktit.

Ehkä ympäristö tai työsi ei tunnu omalta tai merkitykselliseltä. Voi olla, että joudut elämään vastoin arvojasi tai jopa tukahduttamaan jonkin osan itsestäsi. Ehkä et usko, että aito itsesi toteuttaminen on edes mahdollista.

Ristiriidat voivat olla tiedostamattomia, mutta niiden kanssa eläminen väsyttää ja ahdistaa.

Niistä voi kuitenkin voi vapautua.

Huikea energian lähde elämässä on ulkoisen ja sisäisen maailman tasapaino. Kun tulet tietoiseksi tärkeimmistä arvoistasi ja ydinolemuksestasi, voit toteuttaa niitä päivittäisessä elämässä. Olet rehellinen itsellesi ja muille. Tiedät, kuka olet.

Se on vapauttavaa ja innostavaa!

Linjassa itsesi kanssa on valmentava intuitiivisen kirjoittamisen kurssi, joka

  • ohjaa sinua kohti tasapainoista elämää ja syvempää ymmärrystä itsestäsi
  • auttaa vähentämään sisäisiä ristiriitoja
  • tuottaa oivalluksia ja itsetuntemusta
  • antaa tietoa intuitiivisesta kirjoittamisesta henkisen kasvun välineenä ja
  • opettaa tekemään kirjoittamisesta tavan, jota voit toteuttaa joko päivittäin tai tarpeen mukaan.

Image

"Loogiset tasot on ihmeellinen apuväline. Alku tuntuu kaikessa käytännönläheisyydessään tosi yksinkertaiselta, mutta yhtäkkiä sitä huomaa edenneensä syvälle sisimpäänsä. Olen käyttänyt tätä prosessia viime vuosina säännöllisesti, ja joka kerta se tuottaa uusia oivalluksia."

– Katri Syvärinen

Kurssi etenee NLP-menetelmässä käytettävän
loogiset tasot -prosessin mukaan.


Loogiset tasot on tehokas työväline, joka ohjaa sinua kohti tasapainoa: tilaa, jossa elämän ulkoiset olosuhteet ja käytännön teot ovat linjassa ihmisen syvimpien uskomusten, arvojen ja identiteetin kanssa.

Käsitys omasta olemuksestasi kirkastuu. Ymmärrät paremmin, miten voit ilmaista aidointa itseäsi.

Kurssin aikana saat 15 + 1 intuitiivisen kirjoittamisen harjoitusta, jotka johdattavat sinut loogisten tasojen läpi. Et tarvitse ennakkotietoja NLP:stä tai intuitiivisesta kirjoittamisesta – saat tarvittavat tiedot kurssilla.

Kirjoitat ainoastaan itseäsi varten, omaan muistikirjaan. Tekstejä ei julkaista missään eikä jaeta muiden kanssa. Syntyvän tekstin sijaan tärkeämpää on se, mitä mielessäsi tapahtuu kirjoittamisen aikana ja sen tuloksena.

Hinta 26,50,- (sis. alv 24 %) sisältää
- Tietoa intuitiiviseen kirjoittamiseen
- 15 + 1 tehtävää
- Linjassa itsesi kanssa -meditaation (kesto noin 24 min)
- Tehtävät ladattavassa muodossa niin, että voit ottaa ne talteen myöhempää käyttöä varten
- Pääsyn kurssisivustolle puoli vuotta (180 päivää) ostohetkestä alkaen.

Aloita vaikka heti – tehtävät odottavat sinua jo kurssisivustolla!


MUKAAN TÄSTÄ!


Image

"Olipa loistava tutkimusmatka omaan itseen! Kirjoittaminen on paljon voimakkaampaa, syvempää ja todellisempaa kuin asioiden pyörittely päässään tai niistä puhuminen. Omaehtoinen päiväkirjan pitäminen jää helposti arjen kiireissä tekemättä, mutta ohjattu kirjoittaminen patistaa lempeästi oman sisimmän äärelle. Tehtäviin kannattaa suhtautua rennosti, ei suorittamalla. Ole utelias ja avoin sille, mitä sisältäsi nousee. Sillä sieltähän nousee! Kirjoittaminen toimi hyvänä itsetutkiskeluna, itseni valmentamisena ja voimaannuttamisena. En edes oikein tiedä, mitä tapahtui, mutta varmaa on se, että jotain tapahtui! Aloin tajuta paremmin omia blokkejani ja ymmärtää toistamiani kaavoja. Sain kicksejä ja mielen kirkkautta lähes joka tehtävästä. Kirjoittamisesta tuli lisäksi hitsin hyvä olo! Kiitos Katrille ihanasta kurssista. Suosittelen!"

– Rosita Juurinen