Katri_Syvarinen_kirjoituskurssi
kirjoita-kevyempi-kesä-kurssi

Kirjoita kevyempi kesä


Ilmoittautuminen on nyt suljettu.


Image

Eikö olisi ihana saada kesäksi seuralainen, joka kuuntelee ja hoitaa,
voimaannuttaa ja keventää oloasi, ja kysyy juuri oikeat kysymykset?Ja vieläpä muistuttaa, että et ole ajatustesi kanssa yksin...
​Juuri sellainen tuki ja voiman lähde on nyt tarjolla.

Kirjoita kevyempi kesä on kuin henkinen detox. Se on ollut yksi suosituimpia kurssejani jo kolmena kesänä. 

Intuitiivisen kirjoittamisen kursseillani on viimeisten viiden vuoden aikana ollut reilusti yli 5000 ihmistä. Superihanat, aktiiviset osallistujat luovat kursseille avoimen, koskettavan tunnelman – ja toisaalta haastavat valmentajan luomaan uutta.​ Minäkin kasvan koko ajan, ja haluan jakaa eteenpäin niitä kysymyksiä ja tunnelmia, jotka kulloinkin tuntuvat olennaisimmilta. Haluan, että se, mitä jaan, on niin aitoa ja rehellistä kuin mahdollista. Silloin myös Sinä saat siitä kaikkein eniten irti.


Image

​Monet ovat jo käyneet läpi intensiivisiä valmennusprosesseja, joten tällä kurssilla katse on käännetty hieman uuteen suuntaan.


Kurssilla on edelleen tarjolla valmennuskysymyksiä intuitiiviseen kirjoittamiseen, uusista teemoista. Lisäksi saat Ajatuksen voima -tehtäviä, joiden avulla voit laajentaa mielikuvitustasi. Kun uskallat kokea mielessäsi uusia ajatuksia ja tunteita, koko olemuksesi ja energiasi alkaa muuttua. Se heijastuu myös ympäristöösi.

Uskon, että jokainen meistä haluaa nauttia kevyestä, vapautuneesta olosta.

​Entä jos et ole aiemmin ollut mukana kursseillani? Ei haittaa. Tämä sopii sinulle silti erinomaisesti. Sinun ei tarvitse olla minkään sortin kirjoittaja voidaksesi osallistua. (​Kielioppisäännöt ja turhan yrittämisen kehotan unohtamaan heti ensi metreillä.)

Pääasia, että olet valmis viettämään laatuaikaa itsesi kanssa muistikirjan äärellä, vaikka edes vartin tai puoli tuntia silloin tällöin.

Koko kurssia ei ole pakko suorittaa aasta ööhön. Voi olla, että yksikin tehtävä saa aikaan oivalluksen,  joka keventää oloasi enemmän kuin mikään pitkään aikaan.


​​​"Kirjoita kevyempi kesä -kurssi oli voimakas kokemus. Kirjoittaminen avasi uusia näkökulmia elämäni polulle. Olin unohtanut, miten terapeuttista kirjoittaminen on. Kiitos kurssista, olen vakuuttunut, että se tuli minulle oikeaan aikaan."

– Jaana


Image

​Kurssilla saat heti käyttöösi kirjoittamista varten
teemat ja niihin liittyviä kysymyksiä.


Kirjoitat ainoastaan itseäsi varten, tekstejä ei julkaista eikä jaeta muiden kanssa. Syntyvän tekstin sijaan tärkeämpää on se, mitä mielessäsi tapahtuu kirjoittamisen aikana ja sen tuloksena.

Kurssin myötä
– tulet tietoisemmaksi ajatuksistasi ja pääset jäsentämään niitä
– tunteet saavat kanavan purkautua
– opit kysymään itseltäsi voimaannuttavia kysymyksiä
– olosi voi konkreettisesti keventyä sekä mieli kirkastua
– opit hyödyntämään intuitiivista kirjoittamista henkisen kasvun ja hyvän olon välineenä.

Kurssi toteutetaan verkossa helppokäyttöisellä kurssisivustolla, joten pääset aloittamaan kurssin heti, kun ilmoittaudut mukaan.

Et tarvitse ennakkotietoja intuitiivisesta kirjoittamisesta – tarvittavat ohjeet löytyvät kurssisivuilta. Halutessasi pääset jakamaan ajatuksia muiden osallistujien kanssa sivuston lämminhenkisessä keskusteluosiossa.

HUOM! Kurssilla ei ole tarkkaan määritettyä alkamis- ja päättymispäivämäärää. Voit ilmoittautua mukaan koska tahansa 2.6.–30.6.2020 välisenä aikana.

Kaikki tehtävät ovat valmiina odottamassa kurssisivuilla. Kurssisivusto on käytettävissäsi elokuun loppuun asti riippumatta siitä, milloin aloitat – keveys saa siis kantaa koko kesän!

Tule mukaan heti ja teet tehtäviä omaan tahtiisi pitkin kesää.


Kurssin hinta 29,50,- (sis. alv 24 %) sisältää
– Tietoa ja ohjausta intuitiiviseen kirjoittamiseen
– 8 kirjoitustehtävää, jotka ovat heti käytössäsi
– Mahdollisuuden keskusteluun verkossa muiden osallistujien kanssa
– Tehtävät ladattavassa muodossa niin, että voit ottaa ne talteen myöhempää käyttöä varten
– Pääsyn kurssisivustolle 31.8.2020 asti


Ilmoittautuminen on nyt suljettu.


Ilmoittaudu nyt helposti mukaan kurssille!

1. Klikkaa Ilmoittaudun mukaan -nappia.
2. Maksa osallistumismaksu verkkopankkitunnuksillasi.
3. Maksun jälkeen saat sähköpostilla tunnukset kurssisivuille.

Tilatessasi hyväksyt sopimusehdot.


ILMOITTAUTUMINEN ON SULJETTU


Image
Image