Melke lempeä joogahaaste - Katri Syvärinen

Oman voiman kesä – 6 vapauttavaa harjoitusta

Aloita kurssi milloin haluat, vaikka heti!


Image


Koetko usein voimattomuuden tunnetta? Pyritkö jatkuvasti täyttämään muiden odotuksia? Vertailetko itseäsi muihin – ja tunnetko olosi huonommaksi vertailun myötä?Tämä kaikki on tuttua minulle – ja monille muillekin.


Pitkään sanoin elämässä kyllä vähän kaikelle, koska en uskaltanut sanoa ei. Minun oli vaikea erottaa, mitä halusin itse ja milloin yritin miellyttää muita. Samaan aikaan sanoin ei monelle sellaiselle asialle, joista salaa haaveilin.

Suuri harjoitus elämässä voi olla se, että opit sanomaan KYLLÄ itsellesi ja EI sille, mikä vetää sinua pois itsestäsi. Ne ovat tärkeitä askelia kohti omaa voimaa.

Mutta mitä oma voima on?

Oma voima on vastuun ottamista elämästään. Se on itsensä ja arvojensa kunnioittamista.

Oma voima syntyy tietoisista rajoista: sanot rohkeasti ei sille, mikä kuluttaa energiaasi. Et yritä miellyttää kaikkia ja kaikkea.

Oma voima auttaa sinua toimimaan ainutlaatuisesta ydinenergiastasi käsin. Kun olet omassa voimassasi, sinun ei tarvitse keinotekoisesti korostaa itseäsi, sillä loistat ja kukoistat luonnollisesti. Ammennat rohkeasti vahvuuksistasi, mutta et pelkää myöskään varjojasi. Et pyytele anteeksi elämäsi valintoja etkä heilahda jokaisesta arvostelusta vaan pysyt levollisesti omassa itsessäsi.

Olet ehkä huomannut, että omaan voimaan astuminen ei välttämättä ole helppoa. Nyt maailma kuitenkin tarvitsee erityistä voimaasi enemmän kuin koskaan.

Siksi haluan kutsua sinut mukaan Oman voiman kesä -kurssille: jotta voisit vapauttaa sen kaiken, mikä sinussa jo on.


Image

Oman voiman kesä on verkkokurssi,
joka sisältää 6 valmentavaa harjoitusta.


Tehtävät auttavat sinua
– tulemaan tietoiseksi oman voimasi lähteistä ja esteistä
– vapautumaan turhista odotuksista ja vertailusta
– vahvistamaan rajojasi sekä
– ymmärtämään ainutlaatuisuuttasi.

Harjoitukset sisältävät kirjallisia tehtäviä sekä nauhoitettuja pohdintatehtäviä, mielikuvaharjoituksia ja meditaatioita.
Kunkin harjoituksen tekemiseen voi varata aikaa teemasta riippuen 15–60 minuuttia: tehtäviin voi syventyä haluamallaan tasolla.

Aloita milloin haluat – vaikka heti! Tehtävät ovat valmiina odottamassa kurssisivuilla.

Kurssin hinta 17,50,- (sis. alv 24 %) sisältää
– 6 valmentavaa harjoitusta, jotka ovat kaikki heti kurssisivustolla käytettävissäsi
– Pääsyn kurssisivustolle puoli vuotta (180 päivää) ostohetkestä alkaen.
Mukaan tästä!