Melke lempeä joogahaaste - Katri Syvärinen

Oman voiman kesä

ILMOITTAUTUMINEN ON NYT SULJETTU.


Image

Onko elämässäsi paljon muiden ihmisten odotuksiin vastaamista? Onko sinun vaikea asettaa rajoja? Vertailetko itseäsi muihin – ja tunnetko olosi huonommaksi vertailun myötä? Tuntuuko sinusta jatkuvasti siltä, että sinun pitäisi tehdä kauhean paljon, jotta riittäisit?Siltä minustakin pitkään tuntui.


Yksi elämäni suurimmista haasteista on ollut oppia sanomaan KYLLÄ itselleni ja EI sille, mikä vetää minua pois itsestäni. Aiemmin sanoin kyllä vähän kaikelle, mitä luulin, että minun täytyy tehdä. Samaan aikaan sanoin ei monelle sellaiselle asialle, josta salaa haaveilin.

Mutta vähitellen opettelin tekemään tilaa omalle voimalleni.  Ymmärsin, että omaan voimaan astuminen on yksi kauneimpia asioita, joita voi tarjota paitsi itselleen, myös ympäristölleen.

Mutta mitä oma voima on?

Oma voima on elämänsä ja kokemustensa täysipainoista omistamista. Sitä että uskallat ilmaista mielipiteesi, kun sen aika on – ja tarvittaessa todeta myös olleesi väärässä. Osaat sanoa KYLLÄ sille, mikä on sinulle tärkeää, ja EI ulkopuolelta tuleville odotuksille ja vaatimuksille.  Et heilahda jokaisesta arvostelusta, mutta sinun ei myöskään tarvitse uhota turhia.

Kun olet omassa voimassasi, sinun ei tarvitse keinotekoisesti korostaa itseäsi painamalla muita alaspäin, sillä valosi loistaa muutenkin niin kauniina. Uskallat luoda omat merkityksesi asioille ja sanoa, että minun elämäni on arvokasta näin. Et pyytele anteeksi elämääsi etkä itseäsi, vaan olet sellainen kuin olet – välillä pieni ja heikko, välillä suuri ja vahva, usein molempia yhtä aikaa.

Muutos ei aina ole helppo, mutta maailma tarvitsee voimaantuneita ihmisiä enemmän kuin koskaan.

Siksi halusin tehdä tämän kurssin: jotta voisin auttaa yhä useampia löytämään voiman itsestään.


Image

Oman voiman kesä on verkkokurssi,
joka sisältää 6 valmentavaa harjoitusta.


Tehtävät auttavat sinua
– tulemaan tietoiseksi oman voimasi lähteistä ja esteistä
– vapautumaan turhista odotuksista ja vertailusta
– vahvistamaan rajojasi sekä
– ymmärtämään ainutlaatuisuuttasi.

Harjoitukset sisältävät kirjallisia tehtäviä sekä nauhoitettuja pohdintatehtäviä, mielikuvaharjoituksia ja meditaatioita.
Kunkin harjoituksen tekemiseen voi varata aikaa teemasta riippuen 15–60 minuuttia: tehtäviin voi syventyä haluamallaan tasolla. Tarvitset muistikirjan, kynän ja nauhoitteiden kuuntelemiseen mieluusti kuulokkeet.

Kurssi toteutetaan verkossa helppokäyttöisellä kurssisivustolla, joten pääset aloittamaan kurssin heti, kun ilmoittaudut mukaan.

HUOM! Kurssilla ei ole tarkkaan määritettyä alkamis- ja päättymispäivämäärää. Voit ilmoittautua mukaan ja aloittaa kurssin milloin tahansa 2.6.–30.6.2020 välisenä aikana.

Tehtävät ovat valmiina odottamassa kurssisivuilla.  Kurssisivusto on käytettävissäsi elokuun loppuun asti riippumatta siitä, milloin aloitat – oma voima saa siis kantaa koko kesän!

Kurssin hinta 29,50,- (sis. alv 24 %) sisältää
– 6 valmentavaa harjoitusta, jotka ilmestyvät sivustolle kahdesti viikossa kolmen viikon ajan
– Mahdollisuuden keskusteluun verkossa muiden osallistujien kanssa
– Pääsyn kurssisivustolle 31.8.2020 asti.Ilmoittaudu nyt helposti mukaan kurssille!

1. Klikkaa Ilmoittaudun mukaan -nappia.
2. Maksa osallistumismaksu verkkopankkitunnuksillasi.
3. Maksun jälkeen saat sähköpostilla tunnukset kurssisivuille.

Tilatessasi hyväksyt sopimusehdot.ILMOITTAUTUMINEN ON SULJETTU
Image