Melke lempeä joogahaaste - Katri Syvärinen

Taikavuosi - viiden joogaworkshopin sarja

Löydä omat vuodenaikasi joogan ja intuitiivisen kirjoittamisen avulla!


Image

Viisi vuodenaikaa, viisi koskettavaa harjoitusta. Kun kaipaat uutta elämän voimaa, kytkeydy elämäsi sykleihin ja aloita taikavuotesi vaikka heti.
Taikavuosi-workshopit pohjautuvat kiinalaisen lääketieteen viiteen elementtiin. Elementit näyttäytyvät sinussa ja elämässäsi erilaisina tunteina ja taipumuksina. 

Kun tunnistat elementtejä itsessäsi ja luonnossa, saat elinvoimasi paremmin käyttöön. Sinun on helpompi löytää luovuutesi – ja sallia itsellesi levon tarve. Harjoitusten avulla palaat lempeästi itseesi, oivallat uutta, rauhoitut ja virkistyt. 

Millaisia tunnelmia kaipaisit juuri nyt?

Talvi/vesi: Talvella saat luvan vetäytyä omaan rauhaasi. Vesielementti kutsuu katsomaan pinnan alle, kohtaamaan syviä tunteita, jopa pelkoja. Vesi muistuttaa muutoksesta ja siihen sopeutumisesta: kuinka kuljet omaan suuntaasi muutoksen keskellä. Löydät kehoosi pehmeää virtausta.

Kevät/puu: Kevät kutsuu heräämään eloon. Millaisia luovuuden siemeniä sinussa itää? Uskallatko kasvaa koko mittaasi? Uskallatko kohdata ärtymyksen ja kiukun? Kasvu saa joskus voimaa vastustuksesta. Puu muistuttaa tekemisestä ja toiminnasta. Juurien avulla otat elämän energiaa ympäristöstä ja muutat sen näkyväksi. Kun haluat tehdä unelmistasi totta, tarvitset puuelementin herättävää voimaa.

Kesä/tuli: Mikä saa sydämesi kipinän syttymään? Kanavoitko rohkeasti luovuutesi näkyväksi? Kesä kutsuu avautumaan yhteydelle ja tuntemaan iloa elämästä. Tuli edustaa luovuutta ja intohimoa elämää kohtaan. Se auttaa sinua loistamaan valoasi omalla tavallasi: toisten liekki palaa rauhallisemmin, toisten villimmin. Tärkeintä on, että vaalit ainutlaatuista sisäistä kipinääsi.

Loppukesä/maa: Onko sinulla taipumusta huolehtia tulevasta? Muistatko pysähtyä nauttimaan työsi hedelmistä? Loppukesä kutsuu viipyilemään lämmössä, asettumaan ja luottamaan. Maaelementti auttaa juurtumaan kehoosi ja rauhoittamaan mieltäsi. Kun haluat löytää elämässäsi antamisen ja vastaanottamisen tasapainon, tarvitset vakaata maaenergiaa. Siitä löytyy levollinen turvan tunne.

Syksy/metalli: Jäätkö turhaan kiinni sellaiseen, josta haluaisit jo päästää irti? Osaatko hellittää liiallisista vaatimuksista ja antaa menneiden mennä? Syksyn kirpeys kuvastaa, että kukoistus päättyy joskus. On aika kohdata kaipaus. Vanhaan ei kannata takertua, eikä muutenkaan elämässä kaikki ole sinua varten. Metallielementti tukee erottelukykyä ja irtipäästämistä. Saat tilaa hengittää.


Image

Taikavuosi – viiden workshopin sarja sisältää 5 x 2 h tallenteet, joita voit tehdä silloin kuin haluat.


Workshopit sisältävät lyhyitä luento-osuuksia, intuitiivista kirjoittamista ja kehollista työskentelyä, joka pohjautuu Embodied Yin -joogaan (sopii kaikentasoisille). 

Näistä harjoituksista voit koota itsellesi ihanan viikonloppuretriitin tai lempeää lomaohjelmaa. Tai voit tehdä harjoituksia vuoden mittaan arkielämän ja eri vuodenaikojen tukena. (Kalenteriin ei kuitenkaan kannata takertua! Joskus kaipaat kuplivaa iloa talvella tai sisäänpäinkääntymistä kesällä.) 

Viiden workshopin hinta nyt vain 49,- (norm. 125 e, sis. alv 24 %).

Hinta sisältää
– 5 x 2 h workshop-tallennetta, jotka ovat kaikki heti kurssisivustolla käytettävissäsi
– Spotify-soittolistat kunkin workshopin taustalla käytettäväksi
– Pääsyn kurssisivustolle vuoden ajan ostohetkestä alkaen

Aloita milloin haluat – vaikka heti!
Kyllä, haluan aloittaa taikavuoden!