kohti-valoa-kolin-jooga-retriitti

Portti salaiseen puutarhaan
– luovan kirjoittamisen matka kesäksi 2022


Ilmoittautuminen avoinna nyt!


Image

Kaipaatko kesäksi luovaa tekemistä tai lempeästi mielikuvitusta herättelevää virikettä?
Lähde mukaan luovan kirjoittamisen matkalle – sisäiseen maailmaasi…


Portti salaiseen puutarhaan on seikkailu, jossa saat kirjoittamiseen sopivan väljät ja inspiroivat raamit. Ne antavat mahdollisuuden niin intuitiiviseen itsetutkiskeluun kuin luovaan tarinankerrontaankin. Pääset kokeilemaan kirjoittamista ohjatusti ja silti vapaasti sen mukaan, mitä sinussa herää.

Tämä ei ole kurssi, jossa opiskellaan kirjoittamisen teoriaa tai yritetään luoda elämää suurempia tekstejä – matka itsessään voi olla riittävän ihmeellinen! Voit päästää irti odotuksista ja tulla mukaan omalta lähtötasoltasi tutkailemaan, millainen maisema portin takaa avautuu…


Image

Portti salaiseen puutarhaan sisältää seitsemän harjoitusta, jotka muodostavat kokonaisuuden. Kukin harjoitus sisältää teeman ja monenlaisia kysymyksiä, jotka auttavat sinut liikkeelle.

Voit käyttää harjoituksia niin kuin haluat. Matka voi toimia itsetutkiskelun tukena tai se voi perustua mielikuvitukseesi. Voit siis kirjoittaa harjoitusten pohjalta jotakin fiktiivistä (kuten novellin tai runoja) tai pohdiskella omaa elämääsi – tai jotain siltä väliltä. Matka voi antaa inspiraation pidempäänkin tarinaan, romaaniin tai muistelmiin…

Mikä ikinä sinua kutsuukin, saatat hyvinkin löytää sisältäsi jotakin uutta. Matkan aikana voi syntyä mitä vain!

Voit seikkailla matkalla omaan tahtiisi lokakuun loppuun asti. Kunkin tehtävän parissa voit käyttää sen aikaa kuin haluat, esim. 20–60 minuuttia. Harjoitukset voi myös tehdä vaikkapa yhden viikonlopun aikana, siitä saa itselleen aika ihanan omatoimiretriitin. Tehtävät ovat kaikki jo odottamassa kurssisivulla, kun ilmoittaudut mukaan.Image

Luovan kirjoittamisen matka sopii sinulle, joka


– haluaisit kokeilla kirjoittamista rennosti, ilman paineita
– tunnet, että luovuutesi ja mielikuvituksesi ovat hieman kadoksissa arjen ja kiireiden alla
– mietit, oletkohan edes yhtään luova (olet, vaikkei siltä tuntuisikaan!)
tunnet vetoa tarinoihin, mutta et tiedä, mistä aloittaa
– olet kirjoittanut aiemminkin ja haluaisit kesäksi pientä virikettä
– tunnet sisimmässäsi kutsun jonnekin, mutta et ihan tiedä minne
– toivot elämääsi muutosta, mutta et tiedä, mitä se voisi olla
– haluat uskoa, että elämä on muutakin kuin harmaata arkea
– et ole koskaan kirjoittanut mitään omaehtoisesti, mutta ajatus kutkuttelisi…
– olet tykännyt aiemmista kirjoituskursseistani ja olet jo odottanut seuraavaa (tässä on juuri sopivasti jotain uutta, jotain vanhaa, jotain utuista, jotain taianomaista…)


Et tarvitse aiempaa kokemusta luovasta kirjoittamisesta (mutta ei se haittaakaan). Voit valita, kirjoitatko koneella vai käsin. (Vinkki: Muistikirja ja kesäpäivät ovat aika ihana yhdistelmä!)

Kurssi toteutetaan verkossa helppokäyttöisellä Campwire-kurssisivustolla, jonne pääset aloittamaan kurssin heti, kun ilmoittaudut mukaan.

Kirjoitat ainoastaan itseäsi varten. Kurssilla tekstejä ei julkaista eikä jaeta muiden kanssa (ellet kurssin keskusteluosiossa erityisesti halua).

Mukana on lempeän fantasiahenkinen Spotify-soittolista, jota voit kuunnella taustalla, kun kirjoitat.

HUOM! Kurssilla ei ole tarkkaan määritettyä etenemisaikataulua. Voit aloittaa kurssin milloin tahansa 10.7.2022 asti. Kaikki kurssimateriaalit ovat jo valmiina kurssisivuilla odottamassa sitä, että päätät ilmoittautua mukaan.

Hinta 27,50 e (sis. alv 24 %) sisältää
– Seitsemän luovan kirjoittamisen harjoitusta + reflektiotehtävä
– Mahdollisuuden keskusteluun muiden osallistujien kanssa
– Tehtävät ladattavassa muodossa niin, että voit palata niihin myöhemmin
– Pääsyn kurssisivustolle 31.10.22 asti


Kyllä, olen valmis astumaan portista!
Image