Kasva kirjoittajaksi etäretriitti

Taikasanoja-itsetuntemusryhmä itsensä ja oman polkunsa etsijöille sekä kirjoittamisesta kiinnostuneille


3 tapaamista maaliskuussa Zoomissa – ilmoittaudu nyt! (Tallenteet saatavilla)


Image

Onko sinun vaikea löytää paikkaasi kiireisessä ja kovassa maailmassa?
Kaipaatko syvyyttä, levollisuutta tai rauhaa - ehkä pienikin annos kelpaisi...?


Kun haluat viipyä hitaassa, taianomaisessa tilassa, Taikasanoja-itsetuntemusryhmä on sinua varten.
Kokoonnumme maaliskuussa kolmena keskiviikkona (6.3., 13.3. ja 20.3. klo 18–19.30) Zoomiin, muistikirjojen ja meditatiivisen sanojen äärelle. 

Luvassa on yksinkertaisia, kauniita mielikuva- ja kirjoitusharjoituksia.
Niiden avulla laskeudut itseesi ja tähän hetkeen.
Käsin kirjoittaminen voi auttaa rauhoittumaan sekä ilmaisemaan ja reflektoimaan ajatuksia ja tunteita.
Tule nauttimaan intuitiivisen kirjoittamisen ihmeestä! 

Et tarvitse ennakkotietoja tai -taitoja.
Perinteiset kirjoitussäännöt saat unohtaa heti alkumetreillä. 
Riittää, että kynä ja paperi pysyvät kädessä. 


Image

Taikasanoja-itsetuntemusryhmässä


Vahvistat yhteyttä itseesi harjoituksilla, joita voit soveltaa omaan tilanteeseesi sopivaksi
– Saat inspiroivassa ohjauksessa tilaisuuden tutustua itseesi syvemmin 
Voit tunnistaa uusia puolia itsessäsi ja luovuudessasi
– Löydät luottamusta, rehellisyyttä ja hyväksyntää itseäsi ja elämänpolkuasi kohtaan
– Palaudut ja rentoudut, keräät voimaa kohti kevättä ja uutta kasvun aikaaSinun ei tarvitse ryhtyä suorittamaan kirjoittamista säännöllisesti.
Mutta harjoitusten avulla voit huomata, miten kirjoittaminen voi jatkossakin auttaa sinua voimaan paremmin silloin, kun sitä tarvitset.


Taikasanoja-itsetuntemusryhmässä tehdään intuitiivisen kirjoittamisen (ja hieman myös luovan kirjoittamisen) harjoituksia, joihin virittäydytään meditatiivisilla tuokioilla, kuten rentoutuksilla ja mielikuvaharjoituksilla. Sinulla ei tarvitse olla kirjoittajataustaa. Oleellista harjoituksissa on itsensä kohtaaminen ja turhista odotuksista vapautuminen. Voit tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet.  Tämä ryhmä on suunniteltu sinulle, joka


– tarvitset tilaa hiljentymiselle ja itsesi kohtaamiselle, mutta yksin se tuntuu vaikealta
– kaipaat omaa taika-aikaa: hetkiä jolloin kysyt, mitä sinulle todella kuuluu
– toivot elämääsi kauneutta, jotain syvempää kuin pikaratkaisuja (ja ehkä haluaisit jossain vaiheessa luoda jotain omaa)
– pohdit mielelläsi elämän pieniä ja suuria kysymyksiä
– et ihan tunne kuuluvasi tähän maailmaan – etsit vielä omaa paikkaasi ja polkuasi
haluat kytkeytyä luovuuteesi – ensimmäistä kertaa tai uudestaan, pitkän tauon jälkeen

Ryhmä sopii myös sinulle, joka haluat olla omassa rauhassasi: iltojen aikana ei tarvitse avata kameraa eikä mikrofonia. Vuorovaikutteisuus hoidetaan ensisijaisesti chatin kautta 🙂 Ryhmä kokoontuu maaliskuussa 2024 kolmena keskiviikkona, 6.3., 13.3. ja 20.3. klo 18–19.30 Zoomissa (tallenteet saatavilla). 


Miten intuitiivinen kirjoittaminen eroaa aamusivuista tai muusta vapaasta tajunnanvirrasta?


Intuitiivinen kirjoittaminen on vapaasti virtaavaa kirjoittamista ilman perinteisiä kirjoitussääntöjä, mutta ei puhdasta tajunnanvirtaa. Sen lähtökohtana ovat teemat ja kysymykset, jotka auttavat sinua purkamaan sisäisiä ristiriitoja ja ilmaisemaan tunteita, jotka ovat ehkä jääneet käsittelemättä.

Taikasanoja-itsetuntemusryhmässä kullekin illalle on teemasana, johon sukelletaan mielikuvien ja kysymysten avulla. Ehkä löydät niiden avulla uusia näkökulmia tai ainakin toivoa, missä ikinä oletkin elämässäsi. 

Tämä ryhmä ei kuitenkaan lupaa oikoteitä onneen 🙂 Ihmisenä oleminen on moniulotteisempaa (ja siksi kiehtovampaa) kuin pikavoittojen lunastaminen. Mutta selkeys voi löytyä helpommin, kun uskallat levätä kysymysten ja keskeneräisyyden äärellä. Opettelet hengittämään levollisesti silloinkin, kun et ihan tiedä, kuka olet ja minne olet menossa. 

Harjoitukset tarjoavat maistiaisia intuitiiviseen kirjoittamiseen eli aiempaa kokemusta et tarvitse – mutta illat inspiroivat varmasti niitäkin, jotka ovat käyneet kursseillani jo pitkään tai tehneet vastaavaa työskentelyä muualla. Image

Ryhmä kokoontuu Zoomiin kolmena keskiviikkona maaliskuussa 2024. Saat tapaamisista myös tallenteet käyttöösi kesän ajaksi. Voit siis osallistua, vaikket pääsisi linjoille juuri ko. päivinä.


Paikkoja on rajoitettu määrä!


Ilmoittaudu mukaan tästä!
Katri Syvärinen

Ryhmän ohjaa Katri Syvärinen, FM & henkisen hyvinvoinnin valmentaja, joka on kehittänyt intuitiivista kirjoittamista vuodesta 2013.


Katrin kahdeksas tietokirja Äitihaava – tyttären raskas perintö ilmestyi 2023. Katrilla on takanaan 12 vuotta viestintäalalla ja vuosikymmen bloggaajana. Katri on suomen kielen maisteri, NLP-kouluttaja sekä RYT500h-joogaohjaaja. Hänen ohjauksensa on ainutlaatuinen yhdistelmä eri menetelmiä. Katrin ohjaustyyli on yhtä aikaa vaikuttava ja lempeän salliva. Etänäkin Katri luo harjoituksiin turvallisen tilan, jossa jokaisella on lupa hellittää.


”Kun vuonna 2012 uuvuin, pääni oli täynnä ajatuksia, tunteita ja huolia. Tulevat työt ja menneet kokemukset kuormittivat mieltä, ahdistivat ja veivät voimia.

En osannut käsitellä asioita päiväkirjassa, sillä yritin vain kirjoittaa 'täydellistä' tekstiä – eikä sellainen ole kovin hoitavaa. Lopulta hellitin säännöistä ja annoin mennä. Tekstiä alkoi tulla. Kirjoitin kymmeniä muistikirjoja täyteen. Joka sivun myötä jotain minussa vapautui.

Aloin tutustua siihen, miten kirjoittaminen vaikuttaa hyvinvointiin. Yhdistin kirjoitustyöskentelyyn osaamistani valmennuksesta ja NLP-menetelmästä. Ensimmäiset intuitiivisen kirjoittamisen workshopit pidin syksyllä 2013, ja ensimmäinen verkkokurssi käynnistyi 2014. Sittemmin kursseillani on käynyt tuhansia ihmisiä. Uskon, että kirjoittamisessa on taikaa, joka voi auttaa ketä tahansa palautumaan vanhasta ja löytämään itsestään uusia voimavaroja.” – Katri Syvärinen

Tule mukaan!


Taikasanoja-itsetuntemusryhmä kokoontuu Zoomissa kolmena keskiviikkona, 6.3., 13.3. ja 20.3. klo 18–19.30. Saat tallenteet käyttöösi 30.8.2024 asti. Voit siis tulla mukaan, vaikket pääsisi linjoille juuri ko. päivinä.


Osallistumismaksu (sis. alv 24 %.): 69 e

Hinta sisältää:
- ennakkomateriaalia, jonka avulla voit tutustua intuitiiviseen kirjoittamiseen jo ennen ryhmän kokoontumisia (ilmestyy ke 21.2.)
- 3 x 1,5 h Zoom-ohjauksen
- videotallenteet, jotka ovat katsottavissasi 30.8.2024 asti
- harjoituksia, joiden avulla voit jatkaa kirjoittamista tapaamisten jälkeen


ILMOITTAUTUMINEN: Varaa paikkasi maksamalla osallistumismaksu helposti allaolevasta napista. Paikkoja on rajoitettu määrä!  

Ilmoittautumisen jälkeen saat automaattisesti ohjeet kurssisivustolle liittymiseksi. Kurssisivulta löydät kaikki tarvittavat tiedot, ohjeet ja Zoom-linkin.

HUOM! Jokainen vastaa itse siitä, että hänellä on osallistumiseen tarvittava nettiyhteys, laite ja Zoom-ohjelma. Tulethan hyvissä ajoin linjoille tarkistamaan, että saat yhteyden toimimaan. Kurssisivulta löydät ohjeistuksen Zoomin käyttöön, mutta emme voi antaa henkilökohtaista ohjausta teknisissä kysymyksissä.HUOM. Ryhmässä kehotetaan jokaista kunnioittamaan ja kuuntelemaan omia rajojaan ja tarpeitaan ja toteuttamaan harjoituksia sen mukaan. Tapahtuma ei ole terapiaa tai psyykkisten ongelmien hoitoa eikä se korvaa niitä. Tapahtumaa ei ole suunniteltu psyykkisten eikä fyysisten sairauksien hoitamiseen vaan hyvinvoinnin tukemiseen. Se ei sovellu akuutissa vaikeassa elämäntilanteessa oleville tai mielenterveysongelmista kärsiville. Voit osallistua tapahtumaan kuuntelemalla ja tekemällä harjoituksia itsenäisesti – mitään ei tarvitse jakaa muille osallistujille.