Kasva kirjoittajaksi etäretriitti

Taikasanoja – Hoida itseäsi kirjoittamalla -workshop


Lauantaina 4.11.2023 Zoomissa – tallenne saatavilla


Image

Kuinka voit paremmin kirjoittamalla?
Opettele keventämään oloasi ja päästämään irti turhista huolista intuitiivisen kirjoittamisen avulla.


Moni on huomannut, kuinka olo paranee, kun purkaa ajatuksensa muistikirjan sivulle.
Kirjoittaminen on tutkitustikin erinomainen keino vähentää stressiä.
Sen avulla voit hellittää menneistä kokemuksista ja tulevista huolista sekä tulla tietoiseksi toistuvista kaavoista elämässäsi.

Tervetuloa Taikasanoja-workshoppiin la 4.11.2023.
 Hoitava ja inspiroiva workshop antaa avaimet, joilla voit avata sisäisiä lukkojasi.
Opit, miten on mahdollista voida paremmin intuitiivisen kirjoittamisen avulla. 

Et tarvitse ennakkotietoja tai -taitoja.
Riittää, että kynä ja paperi pysyvät kädessä.
Perinteiset kirjoitussäännöt saat unohtaa heti alkumetreillä.


Kiireinen elämä tekee olosta tukkoisen. Hyvinvoinnin työkalutkin saattavat tuntua suorittamiselta. Tai sitten niitä ei jaksa tai muista käyttää arjessa. Ehkä olet kadottanut itsesi kiireen ja tekemisen alle.

Intuitiivinen kirjoittaminen voi olla lempeä ja kuitenkin vaikuttava tapa hoitaa itseään. Kun haluat oppia yksinkertaisia tapoja oloa keventävään kirjoitustyöskentelyyn, Taikasanoja-workshop on sinua varten.

Image

Taikasanoja-workshopissa


opit kysymään itseltäsi kysymyksiä, jotka auttavat ratkomaan sisäisiä pulmia
saat helppoja kirjoitusharjoituksia, joita voit hyödyntää jatkossa itsenäisesti
huomaat, miten hyvää pienikin hetki kirjoittamista voi tehdä
kohtaat lempeästi itsesi – ehkä löydät jotain kauniimpaa kuin mitä osasit odottaaSinun ei tarvitse ryhtyä suorittamaan kirjoittamista säännöllisesti.
Mutta workshopin avulla sinun on helpompi jatkossa auttaa itseäsi voimaan paremmin silloin, kun sitä eniten tarvitset.


Taikasanoja-workshop sisältää luento-osuuksia sekä kirjoitusharjoituksia, joihin virittäydytään lempeillä meditatiivisilla tuokioilla. Sinulla ei tarvitse olla kirjoittajataustaa. Workshop sopii kaikentasoisille. Oleellista harjoituksissa on itsensä kohtaaminen ja turhista odotuksista vapautuminen. Voit tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet.Tämä workshop on suunniteltu sinulle, joka


• huomaat, että mielessäsi pyörivät usein joko menneet tapahtumat tai tulevat huolet
olet kuullut, että kirjoittaminen voisi tehdä hyvää, mutta et ihan tiedä, mistä ja miten aloittaa
et ole aikoihin saanut omaa aikaa itsellesi, ja olet kipeästi sen tarpeessa
haluat oppia tuntemaan itseäsi paremmin
tunnistat, ettei sinun ole aina helppo ilmaista syvimpiä tunteitasi ja tarpeitasi 
et ehdi arjessa kiireeltä kuulla omia ajatuksiasi
olet saanut tarpeeksesi suorittamisesta ja haluat vain tehdä itsesi hyväksi jotain tosi yksinkertaistaWorkshop pidetään la 4.11. klo 10–12.30. Zoomissa, saat tallenteen käyttöösi 1 kk ajaksi.Miten intuitiivinen kirjoittaminen eroaa aamusivuista tai muusta vapaasta tajunnanvirrasta?


Intuitiivinen kirjoittaminen on vapaasti virtaavaa kirjoittamista ilman perinteisiä kirjoitussääntöjä, mutta ei puhdasta tajunnanvirtaa. Sen lähtökohtana ovat teemat ja kysymykset, jotka auttavat sinua purkamaan sisäisiä ristiriitoja ja ilmaisemaan tunteita, jotka ovat ehkä jääneet käsittelemättä.

Tutkimus on osoittanut, että mikä tahansa kirjoittaminen ei välttämättä vähennä stressiä. Taikasanoja-workshopissa opit, millaisia kysymyksiä itseltään kannattaa kysyä – ja mitä välttämättä ei.

Intuitiivinen kirjoittaminen auttaa valitsemaan uusia näkökulmia ja tunnistamaan sisäisiä esteitä muutoksen tiellä. Kyse ei ole loputtomasta tunteissa velkomisesta vaan siitä, että opettelet kohtaamaan niitä ja päästämään niistä irti.Image

Workshop pidetään la 4.11. Saat siitä myös tallenteen käyttöösi 1 kk ajaksi. Voit siis osallistua, vaikket pääsisi linjoille juuri ko. päivänä.


Paikkoja on rajoitettu määrä!


Ilmoittaudu mukaan tästä!
Katri Syvärinen

Workshopin ohjaa Katri Syvärinen, FM & henkisen hyvinvoinnin valmentaja, joka on kehittänyt intuitiivista kirjoittamista vuodesta 2013.


Katrin kahdeksas tietokirja Äitihaava – tyttären raskas perintö ilmestyi 2023. Katrilla on takanaan 12 vuotta viestintäalalla ja vuosikymmen bloggaajana. Katri on suomen kielen maisteri, NLP-kouluttaja sekä RYT500h-joogaohjaaja. Hänen ohjauksensa on ainutlaatuinen yhdistelmä eri menetelmiä. Katrin ohjaustyyli on yhtä aikaa vaikuttava ja lempeän salliva. Etänäkin Katri luo harjoituksiin turvallisen tilan, jossa jokaisella on lupa hellittää.


”Kun vuonna 2012 uuvuin, pääni oli täynnä ajatuksia, tunteita ja huolia. Tulevat työt ja menneet kokemukset kuormittivat mieltä, ahdistivat ja veivät voimia.

En osannut käsitellä asioita päiväkirjassa, sillä yritin vain kirjoittaa 'täydellistä' tekstiä – eikä sellainen ole kovin hoitavaa. Lopulta hellitin säännöistä ja annoin mennä. Tekstiä alkoi tulla. Kirjoitin kymmeniä muistikirjoja täyteen. Joka sivun myötä jotain minussa vapautui.

Aloin tutustua siihen, miten kirjoittaminen vaikuttaa hyvinvointiin. Yhdistin kirjoitustyöskentelyyn osaamistani valmennuksesta ja NLP-menetelmästä. Ensimmäiset intuitiivisen kirjoittamisen workshopit pidin syksyllä 2013, ja ensimmäinen verkkokurssi käynnistyi 2014. Sittemmin kursseillani on käynyt tuhansia ihmisiä. Uskon, että kirjoittamisessa on taikaa, joka voi auttaa ketä tahansa palautumaan vanhasta ja löytämään itsestään uusia voimavaroja.” – Katri Syvärinen

Tule mukaan!


Workshop pidetään la 4.11. klo 10–12.30. Saat siitä tallenteen käyttöösi 1 kk ajaksi. Voit siis tulla mukaan, vaikket pääsisi linjoille juuri ko. päivänä.


WORKSHOPIN hinta (sis. alv 24 %.): 49 e

Hinta sisältää:

  • ennakkotehtävän, jonka avulla voit pysähtyä pohtimaan tilannettasi ja virittäytyä workshopin tunnelmaan heti kun olet ilmoittautunut mukaan
  • workshopin ohjelman
  • videotallenteen, joka on katsottavissasi kuukauden ajan tapahtuman jälkeen

ILMOITTAUTUMINEN: Varaa paikkasi maksamalla osallistumismaksu helposti allaolevasta napista. Paikkoja on rajoitettu määrä! Ryhmällä on myös minimimäärä, jonka tulee täyttyä viimeistään vuorokautta ennen tapahtuman alkua tapahtuman toteutumiseksi.

Ilmoittautumisen jälkeen saat automaattisesti ohjeet kurssisivustolle liittymiseksi. Kurssisivulta löydät valmistautumisohjeet, ennakkotehtävän ja Zoom-linkin.

HUOM! Jokainen vastaa itse siitä, että hänellä on osallistumiseen tarvittava nettiyhteys, laite ja Zoom-ohjelma. Tulethan hyvissä ajoin linjoille tarkistamaan, että saat yhteyden toimimaan. Kurssisivulta löydät ohjeistuksen Zoomin käyttöön, mutta emme voi antaa henkilökohtaista ohjausta teknisissä kysymyksissä.HUOM. Workshopissa kehotetaan jokaista kunnioittamaan ja kuuntelemaan omia rajojaan ja tarpeitaan ja toteuttamaan harjoituksia sen mukaan. Tapahtuma ei ole terapiaa tai psyykkisten ongelmien hoitoa eikä se korvaa niitä. Tapahtumaa ei ole suunniteltu psyykkisten eikä fyysisten sairauksien hoitamiseen vaan hyvinvoinnin tukemiseen. Se ei sovellu akuutissa vaikeassa elämäntilanteessa oleville tai mielenterveysongelmista kärsiville. Voit osallistua tapahtumaan kuuntelemalla ja tekemällä harjoituksia itsenäisesti – mitään ei tarvitse jakaa muille osallistujille.